2008-03-09, 08:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Dzień dobry. Nie było mnie wczoraj, więc dziś składam Wam spóźnione życzenia, abyście były szczęśliwymi kobietkami 
Naturalne metody planowania ciąży, nie są takie nieskuteczne jak się wszystkim wydaje, mamy rozwój technologii, medycyny i metoda termiczno-objawowa (czy jakoś tak) jest podobno porównywalna do prezerwatyw.
W ogóle to jest dziwne. Jesteśmy płodne jeden (!) dzień, to plemniczki mogą żyć przy sprzyjających warunkach kilka dni w środku i czekać. Specjalistką nie jestem, ale trochę interesuje się własnym organizmem. W ogóle takie obserwowanie jest dobre, można wychwycić jakieś nieprawidłowości, albo postarać się o konkretną płeć dziecka 
Zmieniając temat, znalazłam wymarzone obrączki, niestety nie mogę takich teraz znaleźć nigdzie w necie. W Aparcie są podobne, ale drogie 529 zł za sztukę, widziałam też w skorpionie za 350 prawie identyczne jak w aparcie, tu wklejam te z apartu
Co do dekoracji. Jeżeli chodzi o salę to mamy to już w cenie, musimy tylko powiedzieć w jakich chcemy kolorach. Poza tym mamy bliską koleżankę (TZ u niej świadkował, są z jej mężem przyjaciółmi), która się tym zajmuje i obiecała, ze zrobi mi dekoracje kościoła i samochodu po kosztach. Więc to już nam odpada.
W tym tygodniu zajmiemy się kamerzystą. Dzwoniliśmy do kilku. Ceny to tak 800-850 zł.
Miłego dnia
|
|
|