Zakorzenienie
Przekupka: 153 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w grudniu nowe i używane zapachy, pielęgnacja, kolorówka, suplementy
ciało i twarz - pielęgnacja
-bloker potu Ziaja, spróbowany
-Iglasta kąpiel dla nóg Babuszki Agafii mogę zrobic odsypkę (jest to sól)
-mam spore opakowanie masła Shea nierafinowanego, wazne do 05.17 Moge sie podzielic
-duzo próbek:Bielenda, Skuteczny Lifting 50+, liftingujący krem przeciwzmarszczkowy na dzień, SPF 10
-duzo probek Kolastyna Multi Correct Blur 45+ Krem do Twarzy Odnowa Skóry 3D na Dzień
KOLORÓWKA
twarz/oczy
-Vichy dermablend 3d correction
podklad, odcien opal, najjasniejszy; zostalo na wyczucie ok 70% , jest dla mnie za jasny-WSTEPNA RESERWACJA
-paletka ledwie spróbowana Nocibe Jungle addict
-odsypka kulek Meteorytów, mnie nie powaliły te "cuda" ok 4 kulek w sam raz dla bladolicych
paznokcie
-white gold LOREAL color riche-uzyty max 2 razy
-bialy lakier Sally Hansen
-kupiony w grudniu ASTOR odcien Dragon fruit 382, intensywny róż, nieuzywany, zle dobralam kolor
WŁOSY
-Szampon Agafii cytryniec, małe zuzycie
-opakoanie papilotów (takie ktorrych nie trzba niczym zaczepiac, takie samonosne
-hair styler Braun, jest to stary ale w pełni sprawny sprzet. Szczotka okrągla podgrzewana jak lokowka (nie jest to suszarkolokowka)
-lokówka stara ale w pełni sprawna
INNE: zdrowie/ dom/sprzęty/jedzenie
-mini massager na baterie, nowy - POSIADAM JESZCZE 1DUŻY MASAZER I MATĘ MASUJĄCĄ NA FOTEL - WSZYSTKO W WĄTKU UBRANIOWYM
-aparat korekcyjny Marcin na halluksy, na noc, stan bdb, zakladany sporadycznie, elementy ze skóry naturalnej i z plastiku
- inhalator Aeroscopic produkcji francuskiej, użyty kilka razy, składany. Instrukcja w języku polskim. Komora inhalacyjna mająca na celu zwiększenie skuteczności leków stosowanych w postaci aerozoli dozowanych + maska pediatryczna dla małych dzieci.
Wymiary całości po rozłożeniu 22 cm, bez ustnika 17 cm.
-nasion chia moge odsypac troche
-sencha truskawka z żurawiną ze sklepu fiveoclock
-torcik Wedlowski, ma świąteczną dekorację
-opakowanie rafaello
-Spigelon, homeopatyczny lek na migreny Heel, zostala wiekszosc, dluga data waznosci
-przetwory domowe, zostalo max kilka -dzem truskawkowy, powidła sliwkowe, dzem z borówki amerykańskiej, czarna porzeczka, niektóre są z ksylitolem bez cukru
Edytowane przez guniagusia
Czas edycji: 2017-02-19 o 21:08
|