Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-10, 10:31   #1663
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam czerwone vide moje czerwone kozaczki i obok czerwieni oczywiście czarne
A płaszczykiem pochwal się koniecznie! Czerwony na pewno gdzieś jeszcze znajdziesz, lepiej troszkę poczekać i kupić ideał, niż potem żałować pośpiechu

Wrzuce fotkę płaszczyka troszkę później

O tak czerwień i czerń - piękne kolory

Jeśli chodzi o zakupy ja jestem na maxa wybredna i często nawet jeśli coś mi się podoba długo się waham. Czyli podobnie jak Ty - jak wreście się zdecyduje to już wszystko wykupione, albo rozmiarów nie ma Ale czerwonemu płaszczykowi nie popuszcze Będę szukać dalej

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ja mam chyba zbyt jasna cere... w czerwieni wygladam na jeszcze bledsza!
to jak jeszcze ci gdzies mignie to wal do mnie jak w dym
No i mi się właśnie ten efekt podoba Wydaje mi się, że kontrast jest dużo lepszy niż by się miało wszystko zlewać z kolorem moich włosów i cery dlatego raczej unikam bardzo jasnych kolorów - (chociaż w sumie mam sporo białych rzeczy) a wybieram te zdecydowanie ciemniejsze i bardziej konkretne Nie mam też żadnych zielonych i pomarańczowych ciuchów

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Blondee
Jak ty to robisz, jak spinasz grzywke po myciu wsuwkami to one są mokre, a przeciez mokrych sie nie czesze

A ja dziś zdjęłam za wczesnie wsuwki i mam pokręconą
Dlaczego mokrych się nie czesze Jak ja nie uczesze jak jeszcze są mokre to po wysuszeniu mam jeden wielki kołtun na głowie.

Cytat:
Napisane przez Luna83 Pokaż wiadomość
Kurczę dziewczyny, bierze mnie chyba jakaś infekcuja, coraz gorzej się czuję, nie pociesza mnie nawet to, ze mam cudowne włoski po Placencie (mimo, że efekt tylko od mycia do mycia). Gardło napieredziela, w kościach łamie, kaszelek, doprawiłam się myciem teh głowy !!!!

Najgorsze jest to, że we wtorek mam rozmowę kwalifikacyjną o supeer pracę, bardzo mi na niej zależy, więc idę do łóżka.
Zdrówka Nie daj się grypie No i powodzenia na rozmowie - na pewno będziesz rewelacyjna i bezkonkurencyjna

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Kuruj się! Garść rutinoscorbinu, malinowa herbatka, rosołek i pod kołdrę kiedy tylko się da. A na rozmowie na pewno pójdzie super .
Herbatka koniecznie z miodkiem
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując