|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Ja już dziewczynki mykam się umyć i spać
![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo my czadowe jesteśmy ![]() Cytat:
Ale coś widzę, że same się wybierzemy na to spotkanie, bo reszta się obija i nie odpowiada na posty odnośnie terminu...Cytat:
Czekam z niecierpliwością Mamy, mamy, przecież zawsze mogłyśmy naprodukować ....88 Cytat:
![]() Kuruj się dobrze i zdrowiej szybko. We wtorek na pewno będzie dobrze Dobranoc, wszystkim tym, które idą spać Ja jeszcze chwilkę posiedzę
|
|
|
#1653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i tez mam grzywe na bok ![]() Cytat:
![]() ja juz tez myka, dooobranoc ![]()
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie mam pojęcia, co będę robić w przyszły weekend (bo o tym gdzieś była mowa)... A Wam bardziej pasuje spotkanie w weekend czy w tygodniu? No tak, kochane jesteście Kolorowych snów wszystkim już kładącym się do łóżek
|
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą może na ten temat zejdziemy na PW, żeby reszcie nie zaśmiecać Proszę chętne włosomaniaczki na spotkanie w Krakowie, o podanie wolnego terminu na PW Wiedziałam, że to docenisz
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-03-09 o 23:33 |
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Oki dziewczyny ja też zmykam, bo jutro trzeba wcześnie wstać. Mam też nieśmiałą prośbę o to, żebyście się trochę poobijały przez następne dwa dni. Wracam dopiero we wtorek więc miejscie litość
![]() ![]() Lunka szybkiego powrotu do zdrowia, nie daj się Sweet dreams everyone
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również idę spać, bo mi buzię rozedrze od ziewania...
Wypoczywajcie
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
Czołem
), ale jestem przezadowolona.Czy możecie napisać coś o tym szamponie Bebi? Widziałam go ostatnio w sklepie i mnie kuci...ł ![]() Miałam jednodniową przerwę od pokrzywy zapomniałam wziąć ją na wyjazd, teraz nadrabiam.Czuję ju z wiosnę w powietrzu A jutro idę na jakieś zakupy, trzeba sobie umilać życie ![]() Co do spotkania: mi pasuje środa, piątek niezbyt późno lub wieczór
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1659 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ja tez mykam
Nowe postanowienie: kłaść się przed północą ![]() Kolorowych
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Hello! Ja dzisiaj pierwsza?
Miłego dnia - u mnie pięknie świeci słonko!
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny;-)
NO w końcu się wzięłam za nauke i dzisiejszy dzień też mi na to upłynie , niestety. Wczoraj na wieczór po raz pierwszy zaparzyłam sobie pokrzywkę nie powiem bo dobra była ale musiałam poczekac z 15 minut aż listki opadną na dno, bo mam taka prawdziwą suszoną pokrzywkę;-)Ile razy dziennie mam ja pic? Zamówiłam aż 3 odżywki Kallosa. Namówiłam na nia mame i koleżankę. MOja mama bardzo chwali sobie produkty tej firmy-a no tak nie mówiłam Wam , że moja mama ma salon fryzjerski i kosmetyczny i sama jest kosmetyczką, więc także uwielbia dbac o włosy. Ona pokrzywe pije już 2 lata a ja o tym nie wiedziałam
|
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale ładny dzień![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1663 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuce fotkę płaszczyka troszkę później O tak czerwień i czerń - piękne kolory Jeśli chodzi o zakupy ja jestem na maxa wybredna i często nawet jeśli coś mi się podoba długo się waham. Czyli podobnie jak Ty - jak wreście się zdecyduje to już wszystko wykupione, albo rozmiarów nie ma Ale czerwonemu płaszczykowi nie popuszcze Będę szukać dalej![]() Cytat:
Wydaje mi się, że kontrast jest dużo lepszy niż by się miało wszystko zlewać z kolorem moich włosów i cery dlatego raczej unikam bardzo jasnych kolorów - (chociaż w sumie mam sporo białych rzeczy) a wybieram te zdecydowanie ciemniejsze i bardziej konkretne Nie mam też żadnych zielonych i pomarańczowych ciuchów![]() Cytat:
Jak ja nie uczesze jak jeszcze są mokre to po wysuszeniu mam jeden wielki kołtun na głowie.Cytat:
Nie daj się grypie![]() ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
Blisko-Zakopane. Co prawda z Zakopanem śniegu już nie ma, tylko na stokach (dośnieżane). Ale na Szymoszkowej było dobrze. To chyba ostatnie narty tego roku, bardzo miło będę wspominać ![]() Piję pokrzywę, zabrakło mi kawy mielonej w domu
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś biegałam, peelingowałam się kawą
a teraz siedzę na wizażu ze śmierdzacą rzepą na głowie i popijam pokrzywkę. Nie ma to jak urlop
|
|
|
|
|
#1666 | |||
|
Zakorzenienie
|
I ja witam wszystkie Włosomaniachki
Cytat:
Cytat:
![]() No popatrz, jak mogłaś tego nie zauważyć ? ![]() A pokrzywkę pijemy raz dziennie, odsyłam do PP Miłych i owocnych zakupów ![]() Cytat:
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Ja też tak myślałam, ze jak nie rozczesze to nie dam sobie rady, ale ja czesze włoski kiedyś lekko wilgotne i jest ok Jakoś się układają![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-03-10 o 12:17 |
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nigdy nie czeszę włosów na mokro
Włosy mokre są bardziej poddatne na łamanie i wyrywanie. Dużo trudniej jest je rozczesać. Jeśli się ma duże kołtuny, można je delikatnie palcami porozdzielać, ale czesać tylko na sucho. To jest na prawdę dużo zdrowsze dla włosów
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Oby były efekty tego mojego dogadzania
![]() Cytat:
![]() Chyba nareszcie wyjdzie mi cytowanie wielokrotne hi hi
|
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Ja też uwielbiam czesać włosy na sucho- są o wiele lepsze! Jak czesałam na mokro to się bardzo łamały
![]() Hmm wiecie co... może i ja dołączę do nałogowych PP
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Tigresska, wielocytowanie wyszło
![]() A co do czesania. No cóż, jeśli tak Ci lepiej, to ja nie będę namawiać, ja sobie nie wyobrażam czesania na mokro, bo bym musiała chyba wszystkie wyrwać. Ale to na pewno zależy też od długości włosów Dla mnie czesanie, tylko na sucho ![]() Cytat:
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam piękne Włosomaniaczki i składam spóźnione, ale bardzo, bardzo szczere życzenia z okazji Dnia Kobiet
![]() Cytat:
Fajne, miłe, ładne, mądre i nade wszystko skromne ![]() Co niedziela znikam dla świata między 20.00 a 23.00 ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
hi hi hi pewnie następnym razem znowu mi nie wyjdzie
|
|
|
|
|
#1674 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie rano zimno i mlecznie, ale teraz piekne slonce ide gotowac i kota do ogrodu wywalic bo mi po oknach skacze!Cytat:
i teraz to zalezne od pory roku, ktory kolor bardziej no nie wiem, mi w tej czerwieni jest jakos wybitnie zle, kazdy mi to mowi![]() ah dziendoberek ![]()
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1676 | |||
|
Zakorzenienie
|
I jak zakupy
Coś ciekawego udało się znaleźć? Ja też lubie takie poranne zakupy - o tej porze (koło 9-10) zakupy w galeriach są najprzyjemniejsze.Cytat:
Czesanie przed myciem powinno sprawić, że nie będą się aż tak plątać Może coś mi na tej głowie jeszcze zostanie![]() Cytat:
Oj właśnie te kołtuny Cytat:
![]() Ps. Fotka mojego nowego nabytku Jeszcze metki nie odciełam - tak na wszelki wypadek, bo zawsze w ciągu miesiąca mogę jeszcze zwrócićEdit: Blonndee to może mi w tej czerwieni też jest źle ![]() Tylko nikt mi tego jeszcze nie powiedział![]() Zielony bardzo lubie i aż się dziwie, że nie mam niczego z ciuchów w tym kolorze Za to ściany w całym korytarzu i salonie pokrywa soczysta zieleń
|
|||
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Czuję się nienajlepiej, zaczęłam robić porządki w szafie, takie wiosenne, ale nie mam na to siły, więc tylko bałaganu narobiłam, jest więc jeszcze gorzej niż było... No nic, zaraz chyba zapakuję się do łóżka z jakimś filmem DVD. Pozdrawiam ja i mój biały króliczek - Luna Ponieważ robi się wiosenno na dworze, a wiosna to święta i króliczki - dodaję parę zdjątek mojej Luny.
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja zaraz ide do lekarza, jak juz wyjde z domu, to od razu zrobie zakupy, pójde do zielarskiego po mate, i chce kupic ten szampon Bebi, ale znając życie to go nie znajde, bo w aptece go chyba nie ma? A jak nie to kupie Dermacol. On też jest dobry? |
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
ale piękny króliczek;-)
ja zawsze czesze włosy na mokro i tylko na mokro , u mnie inaczej się nie da , nie rozczesze ich na sucho ;-(
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj porządki by się przydały, tylko podobno jutro ma być dużo chlodniej, więc póki co poczekam z tym sprzątaniem w szafie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

dałyście czadu 

zapomniałam wziąć ją na wyjazd, teraz nadrabiam.
Maniaaa wizazowaniaaa

Ale czerwonemu płaszczykowi nie popuszcze

hi hi hi pewnie następnym razem znowu mi nie wyjdzie