Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-10, 11:24   #145
Abuba
Zadomowienie

Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!

Cytat:
Napisane przez y_ulia Pokaż wiadomość
twój wywód mnie rozbawił wiesz co znaczy pojęcie GWIAZDA? moja przyjaciółka naprawde pięknie maluje i jest gwiazdą bo ma talent i wygrala kilka konkursów plastycznych? A Marina jest , bo ladnie spiewa i wygrala jakistam konkurs który ma miec niby taka wielką range a jakos w naszym kraju slyszala o nim 1/3 Polaków albo i mniej. GWIAZDA, to ktos znany, ktos kogo rozpoznaje sie na ulicy i wlasnie ktos KOGO POKAZUJA MEDIA. a nie ktos kto ma talent i wygral KUPE KASY (łołoło pfff) w jakimstam konkursie śpiewu. lol. Marincie pokazali w tzg a ta od razu parcie na szkło, sranie, mruganie oczkiem, wdzieczenie sie.a jak dostawala noty, komplementy albo skrzynecka mowila numer na jaki mozna glosowac to przeciez mysllam ze sie zaraz posra. albo posika co najmniej.

a atak na mnie to juz nie wiem w jakich kategoriach oceniac. niby takaś inteligentna tłumaczysz wszystko wszystkim haha jakies swoje wywody o pojmowaniu bycia gwiazdą a nawet ironiii nie dostrzegasz. śmiesznie
nikt nie pwoiedzial ze dobrze tancze,wiec nie wiem czemuś z takim tekstem doje*ała ale nigdy w ramach promocji będąc kims kompletnie nieznanym nie zgodziłabym sie na udział w programie taniec z GWIAZDAMI. zresztą godzic sie - nie godzic. jak juz wpsomnialam znam marine (zazdrosc mi! taaaak, zazdrosc! oł jeee! łoooo) i mysle ze w tym inetresie tatuńcio i mamuńcia maczali palce. hah, są nawet przypuszczenia jak do ISis Gee w tamtej edycji - ze po protu to ona płaci stacji za udział w programie, a nie stacja jej

no, dokładnie
Kurczę, taka barwna wypowiedź, że aż ją zacytuję, na wypadek, gdyby miała ulec edycji i stracić swój smaczek.

Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując