![]() |
#121 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
szkoda Pogodynki trochę
![]() myślałam, że to E.Duda dziś odpadnie, a ona 3 miejsce zdobyła co sądzicie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Strasznie mnie denerwowała Marina,za kazdym razem jak ja ktoś chwalił,dawał duzo punktów,zajęła wysokie miejsce to dostawała jakiejś trzęsawicy i mało nie sikała ze szczęścia
![]() A pogodynki szkoda,sympatyczna była; ale Żora był zbyt pewny siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Szkoda ze odpadla para blond czupryn, sympatyczni byli
![]() Myslalam ze odpadnie Duda Elekruda ![]() Co do Mariny to sliczna z niej dziewczyna ![]() ![]() Bardzo podobali mi sie dzisiaj tanczacy panowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Marina też mi działała na nerwy, zachowuje się głupkowato, jak dziecko niedorośnięte, wygląda też troche jak dziecko... zupełny brak bioder( jej partner jest szerszy w biodrach)... trochę przeszkadzał w rumbie, i cóż to za gwiazda, wie ktos cos o niej... pierwsze słysze?
Pogodynka mimo że sympatyczna, niestety zatańczyła najgorzej, widac że jej wysoki wzrost przeszkadzał jej w utrzymaniu pionu... Pozytywnie zaskoczyła mnie Figura, myslałam że gorzej wypadnie, poszło jej całkiem niezle, ta jej rumba była chyba najbardziej "uczuciowa i namiętna " ze wszystkich dzisiejszych rumb, Figura na tle pieknych nastolatek i dzwudziestolatek wypadła całkiem przyzwoicie.
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
a ja się cieszę, że odpadła Cegielska
po pierwsze bardzo mnie wkurza, za to szkoda mi Żory po drugie kibicuję Tamarze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do Mariny to rzeczywiscie bardzo okazuje emocje, ale jak dla mnie to własnie pozytywne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie ta pogodynka tańczyła najgorzej i trzymałam kciuki, żeby Duda nie odpadła, tym bardziej, że jest bardzo sympatyczna
![]() Na szczęście widzowie sie znają na rzeczy ![]() W ogóle ta edycja mi się bardzo podoba!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem pogodynka poradziła sobie najgorzej i dobrze, ze odpadła- werdykt sprawiedliwy... eh, Marina tez mogłaby odpasc bo cos mnie ta jej lalkowatosc zaczyna denerwowac- taka przecudna ze az na .... ciagnie.
Ta w czerwonej sukience, Walach cz jak jej tam, bardzo ładnie... Figura- orpcz akrobacji po wystepie to... ma baba pazur.. Ale apropo mimiki twarzy, to ona wypada chyba jeszzce gorzej niz ta, pozal sie Boze Marina..
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja w tańcu Figury (mimo wielkiego szacunku i sympatii do niej) nie mogłam dopatrzeć się kroków tanecznych?
Generalnie z Maserattim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Ja sie ciesze,ze pogodynka odpadla, irytowala mnie bardzo.
Marina-po prostu przepiekna ![]() Uwielbiam Kasie Figure, jest najwieksza osobowoscia i gwiazda w tym show, nie zatanczyla najlepiej,ale jak sama powiedziala-"Nie od razu Rzym zbudowano" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Marinka wkurzająca. ach, te jej gwiazdorskie zapędy... tu oczko mrugnie, tam buziaczka pusci... bleee...
moglaby odpasc ta Duda. elizabeth chyba? :P na figure tez patrrzec nie moglam. prężyła sie jakby orgazmu miala za chwile dostac. z całym szacunkiem, ale nie potrafie zrozumiec jej fenomenu. ![]()
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
mi za to szkoda ze odpadla pogodynka.. ja o wiele bardziej wolalabym ja niz ta Dude , mysle ze moglaby pogodynka jeszcze zostac chocby do nastepnego odcinka
a Marina jest naprawde sliczna, piekna twarz a zgrabna ze hoho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
szkoda pogodynki, bardzo ją lubię, nie dość że jest prześliczna (mogłabym tak wyglądać
![]() też stawialam na Dude że odpadnie, albo Tamara. no a z tą mimiką u Mariny to faktycznie strasznie, hahaha strasznie się przed kamerą emocjonuje i wdzięczy. aż za bardzo.
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
według mnie najlepiej tańczy Magda z "Pensjonatu" i Marina. Zapomniałam jeszcze o Pudzianowskim po prostu wymiata!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałaś o New wave? taki konkurs, który ma być konkurencją Eurowizji, zajęła 3 miejsce, dostała nagrodę od Ałły Pugaczowej [naprawdę imponująca kwota nagrody, liczona w dziesiatkach tysiecy dolarów ] itd itd powiedz mi teraz, co zrobiła Kasia Tusk? Ola Kwaśniewska? a pogodynka? no poza tym ze jest na wizji? pogodynka? sory, ale czego ona dokonała? szczerze - wolę Marinę, niż kobietę, która poprostu pokazuje mi mapę [nie żebym chciała poniżyć pogodynki, ale dziewczyna która w wieku 18 lat ma na koncie wiele nagród, udział w nagraniu płyty do jednego z konkursów (początkowo lokalny, później ogólnopolski) - chyba dokonała czegoś więcej niż pogodynki? prawda? ] ale gdyby Bosak wystąpiła w roli gwiazdy nei mielibyście nic przeciwko, prawda? bo wygrała jeden, TELEWIZYJNY, konkurs [wygrała? bo nie interesuję sie tak bardzo...] czasami warto zainteresować się czymś, o czym nie dudnią w tv, a co nierzadko ma wyższy poziom ... bo nie jest robiony pod publikę: kino offowe, konkursy "nietelewizyjne", itd itd dostrzec można tam prawdziwe perełki [nie oceniam Mariny jako "perełkę", ale ogólnie mówię, naprawdę często można zostać pozytywnie zaskoczonym] Cytat:
![]() Cytat:
bo nie wiem zazdrościć czy współczuć... komuś się coś udaje?zniszczyc, zadeptac, opluc, niech się nei waży wychylać... prawda? szkoda tylko ze tobie nie zaproponowali udziału, przecież tak dobrze tańczysz ... ******** zeby nie bylo ze jakos przesadnie ją bronię, ot, zaluje ze obecnie wybic sie moga jedynie osoby, ktore wziely udzial w jakims konkursie tv, jakims shol tv, wyraly go i juz sa gwiazdami albo rodzina znanych ludzi, partnerzy znanych ludzi, itd itd ewentualnie mocno kontrowersyjni ludzie zaczynajacy kariere a kiedy ktos czego naprawde dokonal, lub mógłby dokonać... nie, nie ma prawa sie pokazac dopoki nie wygra show w tv ![]() taka... mandaryna na przykład, albo dziewczyny z blog27 [tak to bylo?] napewno nikt nei uzna Mandaryny za gwiazde, ale... o albo cichopek ze swoją grą aktorską... Edytowane przez KasiaKatarzynka Czas edycji: 2008-03-10 o 08:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
nie od dzis wiadomo, ze ''gwiazdy'' w tym szoł to raczej osoby znane z tv lub gazet.. gwiazd a w tym wypadku te niekoniecznie uznany aktor czy utalentowana wokalistka...
uważam jednnak, ze uczestnicy powinni być oceniani za postępy w tańcu, a nie za inne osiągnięcia czy nagrody... bo to w końcu konkurs tańca.. z wysoka nagrodą zresztą.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie chyba po części pewność siebie Żory zgubiła tę parę. Nie wiedziałam, że zawodowi tancerze tak ambitnie podchodzą do tego programu... Cytat:
Elizabeth Duda - bez sensu zapytała Gąsowskiego, czy może chce jej włosy. Cytat:
A co do pary Figura - Maserak, zastanawiam się, czy Kasia Figura nie komplementuje Rafała trochę na złość M. Foremniak ![]() A najbardziej podobał mi się taniec Magdy Walach.
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
z wczorajszego odcinka najbardziej podobała mi się PANI TYSZKIEWICZ z tekstem do Gąsowskiego : "to nie jest konkurs tańca ale popularności, ale cie zagięłam" i ten jej szyderczy uśmiech
![]() Mi Marina osobiście przypomina bohaterów Mangi. Wczoraj się popisywała i to nie kiepsko. I to jej "powalenie" też mnie z deczka rozbawiło. Po za tym dużo bardziej podobała mi się rumba Sochy (choć jej nie lubię). Kasia Figura faktycznie strzelała miny, ale ona już ma taki styl i jej to pasuje wg mnie. Całkiem nieźle sobie poradziła i naprawde schudła! Myślę, że ona musi wkładać dużo więcej wysiłku niż te młode laski. Ogólnie kobiety nie zachwyciły mnie tak jak mężczyźni i mam nadzieję że Janowski wygra ![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
A ja zupełnie inaczej niż Natina nie mogę już zdzierżyć p. Tyszkiewicz. Chyba zacznę ściszać dźwięk przy jej komentarzach.
A co do tego, że jest to konkurs popularności a nie tańca, to nie mogę się zgodzić. Przypadek Krzysztofa Tyńca temu przeczy. Sądzę, że jest to konkurs i popularności, i tańca, i jeszcze kreowania pozytywnej aury. Ponadto ludzie czasem głosują nie na kogoś, ale przeciw komuś. Czasem nie głosują na faworytów wierząc, że ktoś inny na nich zagłosuje. Natomiast fakt - swoim stwierdzeniem p.Tyszkiewicz zbiła z tropu Gąsowskiego, ale z drugiej strony, co on mógł odpowiedzieć?
Edytowane przez Abuba Czas edycji: 2008-03-10 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
całkowicie sie z tym zgadzam co napisałas. Taka Kasia Tusk, czy Kwaśniewska pojawiały się czasami w jakims kolorowym pisemku, pogodynki znane sa z ekranu telewizora. Nie od dzis wiadomo że nie trzeba miec talentu aby być gwiazdą. Nie trzeba coś zrobić aby być gwiazdą, czasem wystarczy po prostu być. trzeba się tylko pokazywać w mediach i dobrze "sprzedawac". Dlatego uważam że marina nie jest gwiazdą,jej twarz nie jest rozpoznawana na ulicy, bardzo niewiele osób o niej słyszało przed programem( droga Kasiu Katarzynko jestes w mniejszości). Co z tego ,że jak mowisz, ma talent. Wielu ma. Ale niewielu ma takie "parcie na szkło".
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Marina tańczyła bosko ale faktycznie jest wkurzająca i mogą ją za to widzowie wyrzucić z programu. Cieszę się że Duda nie odpadła. Ogólnie to coraz bardziej mi sie podoba ta edycja i cieszę się że zrobili siódmą
![]()
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę Marinie powodzenia - na pewno dzięki temu programowi ma szansę stać się rozpoznawalną osobą, co może przełożyć się na jej karierę wokalną.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a atak na mnie to juz nie wiem w jakich kategoriach oceniac. niby takaś inteligentna tłumaczysz wszystko wszystkim haha jakies swoje wywody o pojmowaniu bycia gwiazdą a nawet ironiii nie dostrzegasz. śmiesznie ![]() nikt nie pwoiedzial ze dobrze tancze,wiec nie wiem czemuś z takim tekstem doje*ała ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
strasznie gorąco się tu robi
![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
jeden z uczestników TzG mówił, że Isis odpadła bo po prostu dłużej nie mogli jej już trzymać w programie.
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale przyszłam tu, bo zapomniałam napisać wczoraj jak mnie zdenerwowała Tyszkiewicz tym tekstem, że to jest konkurs popularności. Po pierwsze nie ma racji tak do końca, a po drugie nawet jak tak uważa to mogła by te swoje przemyślenia zachować dla siebie. Od razu cisza zapadła w studiu po jej słowach, a Gąsowski szybko wołał Skrzynkę...Mam wrażenie,że ciągle jest obrażona, że to Guzik wygrała poprzednia edycję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przykre to, ale w Polsce pojęcie gwiazda ma własnie takie znaczenie. i TAK, chcąc nie chcąc ojciec rydzyk jest w naszym kraju gwiazda ![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.