TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-09, 20:49   #121
diamondy
Wtajemniczenie

Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!

szkoda Pogodynki trochę
myślałam, że to E.Duda dziś odpadnie, a ona 3 miejsce zdobyła

co sądzicie?

już niedługo mgr dietetyki

WYSZUKIWARKA NIE BOLI

mów mi .
diamondy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 20:53   #122
iziaczek
Zadomowienie

Strasznie mnie denerwowała Marina,za kazdym razem jak ja ktoś chwalił,dawał duzo punktów,zajęła wysokie miejsce to dostawała jakiejś trzęsawicy i mało nie sikała ze szczęścia

A pogodynki szkoda,sympatyczna była; ale Żora był zbyt pewny siebie.
iziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 20:55   #123
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Napisane przez iziaczek Pokaż wiadomość

tez mi sie zdaje, ze przez niego wylecieli.... potem próbował się tłumaczyl z tego gadania o wygranej..
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 20:59   #124
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Szkoda ze odpadla para blond czupryn, sympatyczni byli
Myslalam ze odpadnie Duda Elekruda
Co do Mariny to sliczna z niej dziewczyna Ale fakt z mimika to przesadzala

Bardzo podobali mi sie dzisiaj tanczacy panowie
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:00   #125
hebe20
Raczkowanie

Marina też mi działała na nerwy, zachowuje się głupkowato, jak dziecko niedorośnięte, wygląda też troche jak dziecko... zupełny brak bioder( jej partner jest szerszy w biodrach)... trochę przeszkadzał w rumbie, i cóż to za gwiazda, wie ktos cos o niej... pierwsze słysze?

Pogodynka mimo że sympatyczna, niestety zatańczyła najgorzej, widac że jej wysoki wzrost przeszkadzał jej w utrzymaniu pionu...

Pozytywnie zaskoczyła mnie Figura, myslałam że gorzej wypadnie, poszło jej całkiem niezle, ta jej rumba była chyba najbardziej "uczuciowa i namiętna " ze wszystkich dzisiejszych rumb, Figura na tle pieknych nastolatek i dzwudziestolatek wypadła całkiem przyzwoicie.
hebe20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:01   #126
diamentowa
Zakorzenienie

a ja się cieszę, że odpadła Cegielska
po pierwsze bardzo mnie wkurza, za to szkoda mi Żory
po drugie kibicuję Tamarze
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:06   #127
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hebe20 Pokaż wiadomość
Marina też mi działała na nerwy, zachowuje się głupkowato, jak dziecko niedorośnięte, wygląda też troche jak dziecko... zupełny brak bioder( jej partner jest szerszy w biodrach)... trochę przeszkadzał w rumbie, i cóż to za gwiazda, wie ktos cos o niej... pierwsze słysze?

Pogodynka mimo że sympatyczna, niestety zatańczyła najgorzej, widac że jej wysoki wzrost przeszkadzał jej w utrzymaniu pionu...

Pozytywnie zaskoczyła mnie Figura, myslałam że gorzej wypadnie, poszło jej całkiem niezle, ta jej rumba była chyba najbardziej "uczuciowa i namiętna " ze wszystkich dzisiejszych rumb, Figura na tle pieknych nastolatek i dzwudziestolatek wypadła całkiem przyzwoicie.
to równie dobrze mozna by powiedzieć, co tam robiły córki kwasniewskiego wałesy. przeciez to nie gwiazdy. a czy pogodynke mozna nazwac gwiazda ? chyba tez nie. tytuł programu tak naprawde juz dawno nie obowiązuje

co do Mariny to rzeczywiscie bardzo okazuje emocje, ale jak dla mnie to własnie pozytywne za to piorunsko mnie denerwuje Elizabeth i jej swietne teksty
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-09, 21:09   #128
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wg mnie ta pogodynka tańczyła najgorzej i trzymałam kciuki, żeby Duda nie odpadła, tym bardziej, że jest bardzo sympatyczna
Na szczęście widzowie sie znają na rzeczy

W ogóle ta edycja mi się bardzo podoba!!! Wszyscy są tacy fajni i weseli, super się na nich patrzy
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:18   #129
ONCIA86
Zadomowienie

Moim zdaniem pogodynka poradziła sobie najgorzej i dobrze, ze odpadła- werdykt sprawiedliwy... eh, Marina tez mogłaby odpasc bo cos mnie ta jej lalkowatosc zaczyna denerwowac- taka przecudna ze az na .... ciagnie.
Ta w czerwonej sukience, Walach cz jak jej tam, bardzo ładnie...
Figura- orpcz akrobacji po wystepie to... ma baba pazur.. Ale apropo mimiki twarzy, to ona wypada chyba jeszzce gorzej niz ta, pozal sie Boze Marina..
Stary 2008-03-09, 21:23   #130
diamentowa
Zakorzenienie

Czy tylko ja w tańcu Figury (mimo wielkiego szacunku i sympatii do niej) nie mogłam dopatrzeć się kroków tanecznych?
Generalnie z Maserattim wili się wokół siebie, myślałam że parkiet zapłonie ale ich dobrali...
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:26   #131
oLaSeK=D
Zadomowienie

Ja sie ciesze,ze pogodynka odpadla, irytowala mnie bardzo.
Marina-po prostu przepiekna Nie moglam sie na nia napatrzec.
Uwielbiam Kasie Figure, jest najwieksza osobowoscia i gwiazda w tym show, nie zatanczyla najlepiej,ale jak sama powiedziala-"Nie od razu Rzym zbudowano"3mam za nia kciuki(mimo ze o Maseraku nie mam dobrego zdania)
oLaSeK=D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-09, 21:37   #132
y_ulia
Rozeznanie

Marinka wkurzająca. ach, te jej gwiazdorskie zapędy... tu oczko mrugnie, tam buziaczka pusci... bleee...
moglaby odpasc ta Duda. elizabeth chyba? :P
na figure tez patrrzec nie moglam. prężyła sie jakby orgazmu miala za chwile dostac. z całym szacunkiem, ale nie potrafie zrozumiec jej fenomenu.

[ Uciekaj moje serce! ]

y_ulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:43   #133
99GirlOoo99
Rozeznanie

mi za to szkoda ze odpadla pogodynka.. ja o wiele bardziej wolalabym ja niz ta Dude , mysle ze moglaby pogodynka jeszcze zostac chocby do nastepnego odcinka

a Marina jest naprawde sliczna, piekna twarz a zgrabna ze hoho ma super nogi;PP
99GirlOoo99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:49   #134
palema
Zadomowienie

szkoda pogodynki, bardzo ją lubię, nie dość że jest prześliczna (mogłabym tak wyglądać ) to do tego inteligentna babeczka.
też stawialam na Dude że odpadnie, albo Tamara.

no a z tą mimiką u Mariny to faktycznie strasznie, hahaha strasznie się przed kamerą emocjonuje i wdzięczy. aż za bardzo.

...you will learn how to not quit
when things get hard in your life...

l o o k i n g f o r a n i n s p i r a t i o n
palema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 08:15   #135
girl96
Zadomowienie

według mnie najlepiej tańczy Magda z "Pensjonatu" i Marina. Zapomniałam jeszcze o Pudzianowskim po prostu wymiata!
girl96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 08:31   #136
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, Marina wygrała kilkanaście konkursów, w kolejnych zajmowała wysokie miejsca, czołówka wręcz, konkursy międzynarodowe i polskie

słyszałaś o New wave?
taki konkurs, który ma być konkurencją Eurowizji, zajęła 3 miejsce, dostała nagrodę od Ałły Pugaczowej
[naprawdę imponująca kwota nagrody, liczona w dziesiatkach tysiecy dolarów ]

itd itd

powiedz mi teraz, co zrobiła Kasia Tusk? Ola Kwaśniewska?
a pogodynka?
no poza tym ze jest na wizji?

pogodynka? sory, ale czego ona dokonała?

szczerze - wolę Marinę, niż kobietę, która poprostu pokazuje mi mapę [nie żebym chciała poniżyć pogodynki, ale dziewczyna która w wieku 18 lat ma na koncie wiele nagród, udział w nagraniu płyty do jednego z konkursów (początkowo lokalny, później ogólnopolski) - chyba dokonała czegoś więcej niż pogodynki? prawda? ]

ale gdyby Bosak wystąpiła w roli gwiazdy nei mielibyście nic przeciwko, prawda?
bo wygrała jeden, TELEWIZYJNY, konkurs [wygrała? bo nie interesuję sie tak bardzo...]

czasami warto zainteresować się czymś, o czym nie dudnią w tv, a co nierzadko ma wyższy poziom ... bo nie jest robiony pod publikę: kino offowe, konkursy "nietelewizyjne", itd itd
dostrzec można tam prawdziwe perełki
[nie oceniam Mariny jako "perełkę", ale ogólnie mówię, naprawdę często można zostać pozytywnie zaskoczonym]

Cytat:
Napisane przez natina2 Pokaż wiadomość
Natalko! Tak samo ją skojarzylam. Brałam udział w konkursie piosenki który ona wygrała... Ciekawe skąd ją tak nagle wytrzasnęli
może to dzieki New Wave? może dzięki wygranej w konkursie piosenki rosyjskiej (w-wa), może przez romans z buffo? Może przez udział w przebojowej nocy (TVP1), może wiele takich "może" się na to złożyło

Cytat:
Napisane przez y_ulia Pokaż wiadomość
jak ona jest gwiazdą, to ja jestem księdzem (zapewniam, ze do tego to mi daleka droga) .

łał, mam znajomą gwiazde. łał łał.
chwalisz sie czy zalisz?
bo nie wiem zazdrościć czy współczuć...

komuś się coś udaje?zniszczyc, zadeptac, opluc, niech się nei waży wychylać...
prawda?
szkoda tylko ze tobie nie zaproponowali udziału, przecież tak dobrze tańczysz ...

zeby nie bylo ze jakos przesadnie ją bronię, ot, zaluje ze obecnie wybic sie moga jedynie osoby, ktore wziely udzial w jakims konkursie tv, jakims shol tv, wyraly go i juz sa gwiazdami
albo rodzina znanych ludzi, partnerzy znanych ludzi, itd itd
ewentualnie mocno kontrowersyjni ludzie zaczynajacy kariere

a kiedy ktos czego naprawde dokonal, lub mógłby dokonać... nie, nie ma prawa sie pokazac dopoki nie wygra show w tv

taka... mandaryna na przykład, albo dziewczyny z blog27 [tak to bylo?]

napewno nikt nei uzna Mandaryny za gwiazde, ale...
o albo cichopek ze swoją grą aktorską...

Edytowane przez KasiaKatarzynka
Czas edycji: 2008-03-10 o 08:53
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 09:06   #137
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

nie od dzis wiadomo, ze ''gwiazdy'' w tym szoł to raczej osoby znane z tv lub gazet.. gwiazd a w tym wypadku te niekoniecznie uznany aktor czy utalentowana wokalistka...

uważam jednnak, ze uczestnicy powinni być oceniani za postępy w tańcu, a nie za inne osiągnięcia czy nagrody...

bo to w końcu konkurs tańca.. z wysoka nagrodą zresztą..
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 09:34   #138
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
ja tylko nie bardzo wiem o co chodzi pani Steczkowskiej tarzającej się na scenie w zielonych gatkach??????????????
Kiedyś doszłam do wniosku, że czasem piosenkarkom/aktorkom z lekka odbija i zaczynają prezentować swoje wdzięki coraz bardziej i bardziej. Nie odkryłam w jakim celu. Natomiast pocieszające jest to, że kiedyś wracają do normalności.

Cytat:
Napisane przez iziaczek Pokaż wiadomość
No właśnie chyba po części pewność siebie Żory zgubiła tę parę.
Nie wiedziałam, że zawodowi tancerze tak ambitnie podchodzą do tego programu...

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
co do Mariny to rzeczywiscie bardzo okazuje emocje, ale jak dla mnie to własnie pozytywne za to piorunsko mnie denerwuje Elizabeth i jej swietne teksty
Marina mi się podobała, choć rzeczywiście niezła z niej kokietka (ale wolę tysiąc razy jej kokietowanie, niż Szapołowskiej w JOŚ)

Elizabeth Duda - bez sensu zapytała Gąsowskiego, czy może chce jej włosy.

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Czy tylko ja w tańcu Figury (mimo wielkiego szacunku i sympatii do niej) nie mogłam dopatrzeć się kroków tanecznych?
Generalnie z Maserattim wili się wokół siebie, myślałam że parkiet zapłonie ale ich dobrali...
Wydaje mi się, że w ogóle rumby były wczoraj "przechodzone" i "przestane". Żadna mi się nie podobała. Chyba bliżej finału będzie jeszcze raz rumba, na pewno wtedy wypadnie fajniej!

A co do pary Figura - Maserak, zastanawiam się, czy Kasia Figura nie komplementuje Rafała trochę na złość M. Foremniak Maserak wczoraj wyglądał już fajnie (tydzień temu mi się nie podobał)

A najbardziej podobał mi się taniec Magdy Walach.

Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 09:43   #139
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

z wczorajszego odcinka najbardziej podobała mi się PANI TYSZKIEWICZ z tekstem do Gąsowskiego : "to nie jest konkurs tańca ale popularności, ale cie zagięłam" i ten jej szyderczy uśmiech Jest świetna!

Mi Marina osobiście przypomina bohaterów Mangi. Wczoraj się popisywała i to nie kiepsko. I to jej "powalenie" też mnie z deczka rozbawiło.
Po za tym dużo bardziej podobała mi się rumba Sochy (choć jej nie lubię).

Kasia Figura faktycznie strzelała miny, ale ona już ma taki styl i jej to pasuje wg mnie. Całkiem nieźle sobie poradziła i naprawde schudła! Myślę, że ona musi wkładać dużo więcej wysiłku niż te młode laski.

Ogólnie kobiety nie zachwyciły mnie tak jak mężczyźni i mam nadzieję że Janowski wygra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 09:52   #140
Abuba
Zadomowienie

A ja zupełnie inaczej niż Natina nie mogę już zdzierżyć p. Tyszkiewicz. Chyba zacznę ściszać dźwięk przy jej komentarzach.

A co do tego, że jest to konkurs popularności a nie tańca, to nie mogę się zgodzić.

Przypadek Krzysztofa Tyńca temu przeczy. Sądzę, że jest to konkurs i popularności, i tańca, i jeszcze kreowania pozytywnej aury. Ponadto ludzie czasem głosują nie na kogoś, ale przeciw komuś. Czasem nie głosują na faworytów wierząc, że ktoś inny na nich zagłosuje.

Natomiast fakt - swoim stwierdzeniem p.Tyszkiewicz zbiła z tropu Gąsowskiego, ale z drugiej strony, co on mógł odpowiedzieć?

Edytowane przez Abuba
Czas edycji: 2008-03-10 o 10:24
Stary 2008-03-10, 10:13   #141
hebe20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
nie od dzis wiadomo, ze ''gwiazdy'' w tym szoł to raczej osoby znane z tv lub gazet.. gwiazd a w tym wypadku te niekoniecznie uznany aktor czy utalentowana wokalistka...

uważam jednnak, ze uczestnicy powinni być oceniani za postępy w tańcu, a nie za inne osiągnięcia czy nagrody...

bo to w końcu konkurs tańca.. z wysoka nagrodą zresztą..

całkowicie sie z tym zgadzam co napisałas.

Taka Kasia Tusk, czy Kwaśniewska pojawiały się czasami w jakims kolorowym pisemku, pogodynki znane sa z ekranu telewizora. Nie od dzis wiadomo że nie trzeba miec talentu aby być gwiazdą. Nie trzeba coś zrobić aby być gwiazdą, czasem wystarczy po prostu być. trzeba się tylko pokazywać w mediach i dobrze "sprzedawac". Dlatego uważam że marina nie jest gwiazdą,jej twarz nie jest rozpoznawana na ulicy, bardzo niewiele osób o niej słyszało przed programem( droga Kasiu Katarzynko jestes w mniejszości). Co z tego ,że jak mowisz, ma talent. Wielu ma. Ale niewielu ma takie "parcie na szkło".
hebe20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 10:20   #142
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Marina tańczyła bosko ale faktycznie jest wkurzająca i mogą ją za to widzowie wyrzucić z programu. Cieszę się że Duda nie odpadła. Ogólnie to coraz bardziej mi sie podoba ta edycja i cieszę się że zrobili siódmą
Stary 2008-03-10, 10:32   #143
Abuba
Zadomowienie

Cytat:

Taka Kasia Tusk, czy Kwaśniewska pojawiały się czasami w jakims kolorowym pisemku, pogodynki znane sa z ekranu telewizora. Nie od dzis wiadomo że nie trzeba miec talentu aby być gwiazdą. Nie trzeba coś zrobić aby być gwiazdą, czasem wystarczy po prostu być. trzeba się tylko pokazywać w mediach i dobrze "sprzedawac". Dlatego uważam że marina nie jest gwiazdą,jej twarz nie jest rozpoznawana na ulicy, bardzo niewiele osób o niej słyszało przed programem( droga Kasiu Katarzynko jestes w mniejszości). Co z tego ,że jak mowisz, ma talent. Wielu ma. Ale niewielu ma takie "parcie na szkło".
Pewnie to dyskusja na inny wątek - wydaje mi się, że problem tkwi również w braku odpowiedniego słownictwa w j. polskim - choć już spotykam się z używaniem spolszczonego wyrazu celebryci. Są prawdziwe gwiazdy, są gwiazdeczki (ale to słowo ma pejoratywne zabarwienie), są ludzie znani z tego, że są znani i są ludzie utalentowani, którzy muszą się jakoś przebić przez dwie ostatnie kategorie, aby awansować do miana gwiazd.

Życzę Marinie powodzenia - na pewno dzięki temu programowi ma szansę stać się rozpoznawalną osobą, co może przełożyć się na jej karierę wokalną.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 11:02   #144
y_ulia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka Pokaż wiadomość

słyszałaś o New wave?
taki konkurs, który ma być konkurencją Eurowizji, zajęła 3 miejsce, dostała nagrodę od Ałły Pugaczowej
[naprawdę imponująca kwota nagrody, liczona w dziesiatkach tysiecy dolarów ]

itd itd

szczerze - wolę Marinę, niż kobietę, która poprostu pokazuje mi mapę [nie żebym chciała poniżyć pogodynki, ale dziewczyna która w wieku 18 lat ma na koncie wiele nagród, udział w nagraniu płyty do jednego z konkursów (początkowo lokalny, później ogólnopolski) - chyba dokonała czegoś więcej niż pogodynki? prawda? ]

ale gdyby Bosak wystąpiła w roli gwiazdy nei mielibyście nic przeciwko, prawda?
bo wygrała jeden, TELEWIZYJNY, konkurs [wygrała? bo nie interesuję sie tak bardzo...]

czasami warto zainteresować się czymś, o czym nie dudnią w tv, a co nierzadko ma wyższy poziom ... bo nie jest robiony pod publikę: kino offowe, konkursy "nietelewizyjne", itd itd
dostrzec można tam prawdziwe perełki
[nie oceniam Mariny jako "perełkę", ale ogólnie mówię, naprawdę często można zostać pozytywnie zaskoczonym]

chwalisz sie czy zalisz?
bo nie wiem zazdrościć czy współczuć...

komuś się coś udaje?zniszczyc, zadeptac, opluc, niech się nei waży wychylać...
prawda?
szkoda tylko ze tobie nie zaproponowali udziału, przecież tak dobrze tańczysz ...

twój wywód mnie rozbawił wiesz co znaczy pojęcie GWIAZDA? moja przyjaciółka naprawde pięknie maluje i jest gwiazdą bo ma talent i wygrala kilka konkursów plastycznych? A Marina jest , bo ladnie spiewa i wygrala jakistam konkurs który ma miec niby taka wielką range a jakos w naszym kraju slyszala o nim 1/3 Polaków albo i mniej. GWIAZDA, to ktos znany, ktos kogo rozpoznaje sie na ulicy i wlasnie ktos KOGO POKAZUJA MEDIA. a nie ktos kto ma talent i wygral KUPE KASY (łołoło pfff) w jakimstam konkursie śpiewu. lol. Marincie pokazali w tzg a ta od razu parcie na szkło, sranie, mruganie oczkiem, wdzieczenie sie.a jak dostawala noty, komplementy albo skrzynecka mowila numer na jaki mozna glosowac to przeciez mysllam ze sie zaraz posra. albo posika co najmniej.

a atak na mnie to juz nie wiem w jakich kategoriach oceniac. niby takaś inteligentna tłumaczysz wszystko wszystkim haha jakies swoje wywody o pojmowaniu bycia gwiazdą a nawet ironiii nie dostrzegasz. śmiesznie
nikt nie pwoiedzial ze dobrze tancze,wiec nie wiem czemuś z takim tekstem doje*ała ale nigdy w ramach promocji będąc kims kompletnie nieznanym nie zgodziłabym sie na udział w programie taniec z GWIAZDAMI. zresztą godzic sie - nie godzic. jak juz wpsomnialam znam marine (zazdrosc mi! taaaak, zazdrosc! oł jeee! łoooo) i mysle ze w tym inetresie tatuńcio i mamuńcia maczali palce. hah, są nawet przypuszczenia jak do ISis Gee w tamtej edycji - ze po protu to ona płaci stacji za udział w programie, a nie stacja jej

Cytat:

no, dokładnie

[ Uciekaj moje serce! ]

Stary 2008-03-10, 11:24   #145
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
twój wywód mnie rozbawił wiesz co znaczy pojęcie GWIAZDA? moja przyjaciółka naprawde pięknie maluje i jest gwiazdą bo ma talent i wygrala kilka konkursów plastycznych? A Marina jest , bo ladnie spiewa i wygrala jakistam konkurs który ma miec niby taka wielką range a jakos w naszym kraju slyszala o nim 1/3 Polaków albo i mniej. GWIAZDA, to ktos znany, ktos kogo rozpoznaje sie na ulicy i wlasnie ktos KOGO POKAZUJA MEDIA. a nie ktos kto ma talent i wygral KUPE KASY (łołoło pfff) w jakimstam konkursie śpiewu. lol. Marincie pokazali w tzg a ta od razu parcie na szkło, sranie, mruganie oczkiem, wdzieczenie sie.a jak dostawala noty, komplementy albo skrzynecka mowila numer na jaki mozna glosowac to przeciez mysllam ze sie zaraz posra. albo posika co najmniej.

a atak na mnie to juz nie wiem w jakich kategoriach oceniac. niby takaś inteligentna tłumaczysz wszystko wszystkim haha jakies swoje wywody o pojmowaniu bycia gwiazdą a nawet ironiii nie dostrzegasz. śmiesznie
nikt nie pwoiedzial ze dobrze tancze,wiec nie wiem czemuś z takim tekstem doje*ała ale nigdy w ramach promocji będąc kims kompletnie nieznanym nie zgodziłabym sie na udział w programie taniec z GWIAZDAMI. zresztą godzic sie - nie godzic. jak juz wpsomnialam znam marine (zazdrosc mi! taaaak, zazdrosc! oł jeee! łoooo) i mysle ze w tym inetresie tatuńcio i mamuńcia maczali palce. hah, są nawet przypuszczenia jak do ISis Gee w tamtej edycji - ze po protu to ona płaci stacji za udział w programie, a nie stacja jej

no, dokładnie
Kurczę, taka barwna wypowiedź, że aż ją zacytuję, na wypadek, gdyby miała ulec edycji i stracić swój smaczek.

Stary 2008-03-10, 11:41   #146
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

strasznie gorąco się tu robi
Stary 2008-03-10, 11:58   #147
yennefer94
Raczkowanie

Cytat:
są nawet przypuszczenia jak do ISis Gee w tamtej edycji - ze po protu to ona płaci stacji za udział w programie, a nie stacja jej
jeden z uczestników TzG mówił, że Isis odpadła bo po prostu dłużej nie mogli jej już trzymać w programie.

yennefer94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 13:26   #148
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:

A czy Ty wiesz kto to jest gwiazda? Osoba, którą opisałaś to dla mnie właśnie jest gwiazdeczka, a nie gwiazda..Zresztą mniejsza z tym, Ojca Rydzyka rozpoznaje całe nasze społeczeństwo, czy on jest dla Ciebie gwiazdą?

No ale przyszłam tu, bo zapomniałam napisać wczoraj jak mnie zdenerwowała Tyszkiewicz tym tekstem, że to jest konkurs popularności. Po pierwsze nie ma racji tak do końca, a po drugie nawet jak tak uważa to mogła by te swoje przemyślenia zachować dla siebie. Od razu cisza zapadła w studiu po jej słowach, a Gąsowski szybko wołał Skrzynkę...Mam wrażenie,że ciągle jest obrażona, że to Guzik wygrała poprzednia edycję
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 13:48   #149
y_ulia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Pokaż wiadomość
A czy Ty wiesz kto to jest gwiazda? Osoba, którą opisałaś to dla mnie właśnie jest gwiazdeczka, a nie gwiazda..Zresztą mniejsza z tym, Ojca Rydzyka rozpoznaje całe nasze społeczeństwo, czy on jest dla Ciebie gwiazdą?

No ale przyszłam tu, bo zapomniałam napisać wczoraj jak mnie zdenerwowała Tyszkiewicz tym tekstem, że to jest konkurs popularności. Po pierwsze nie ma racji tak do końca, a po drugie nawet jak tak uważa to mogła by te swoje przemyślenia zachować dla siebie. Od razu cisza zapadła w studiu po jej słowach, a Gąsowski szybko wołał Skrzynkę...Mam wrażenie,że ciągle jest obrażona, że to Guzik wygrała poprzednia edycję

przykre to, ale w Polsce pojęcie gwiazda ma własnie takie znaczenie. i TAK, chcąc nie chcąc ojciec rydzyk jest w naszym kraju gwiazda

[ Uciekaj moje serce! ]

Stary 2008-03-10, 14:18   #150
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje, mimo całej mojej sympatii do Pani Tyszkiewicz uważam że komentarz był trochę nie na miejscu...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości