Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-20, 11:51   #596
miszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;68789641]Ignas jest suupeeer 😘😘😘 aż nie do wiary ze ma dopiero pol roku. Na roczek to już na hulajnodze pojedzie 😂

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Soffinka korzystasz z tapatalka? Bez problemu lądują ci się zdjęcia?
Mi się w ogóle nie lądują juz od jakiegoś czasu...

Australia dzięki za info 😘

Kto tu jeszcze prócz nas jest na samym mleku?[/QUOTE]
Nie licząc kleiku na wieczór to my.
Bo panicz nic innego nie chce jeść.

Czyli wygląda na to, że dwie największe Kulki na wątku są mlekożerne🍼

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Wow i tylko 20zł za to wszystko? Ile za 1kg?

Fajny pomysł. Ja dla starszaków mam albumy takie książkowe, pierwsze 3 lata, oczywiście do uzupełnienia. Muszę taki album kupić też najmłodszemu, a uzupełnię chyba na emeryturze

U Ciebie chociaż masz dla starszaków porobione, ja się zebrać nie mogę
Co do zakupów robię to samo, dzieciaki mają pełne szafy, a moje ciuchy aktualnie to 3 półeczkitylko że ja to sobie obiecałam, że wymienię garderobę jak w końcu schudnę

gratulacje

Zdrówka dla całej rodzinki

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Ostrzegam, że jak będzie to robił/robiła specjalnie to zabiorę i dam drugiemu albo schowam i nikt się nie będzie bawił

Haha tak jak u nas, aczkolwiek od dwóch dni obraza na chrupka też

O kurcze, dobrze że na strachu się skończyło uff

Witaj w domu zobaczysz na spokojnie się urządzicie, teraz cieszcie się swoim mieszkankiem

Dzięki naszemu wątkowi wiem, że taaaaak normalnie to już bym oszalała, a tak poczytam co tam u Was i od razu mi lżej, bo normalnie to już bym ześwirowała.

U mnie starszy zaczął przesypiać noce coś po roku-tj. nie jadł w nocy, bo gdzieś do 4 roku i czasami teraz budzi się i przyłazi do nas.
Córcia dokąd była kp, czyli 1,5 roku pobudki non stop. Odstawiona od piersi z dnia na dzień przesypiała noce.Ciekawe jak będzie tym razem

U nas też obniżone, bo budzi się albo na siedząco albo już stoi, żebym go wzięła na cysia

Koniec nadrabiania. Oglądamy z tż-tem belfera, ale za☠☠☠... serial
A noce u nas dalej do ddddduuuuppppyyyy. Pa
To chyba powtórke Belfra oglądacie bo normalnie to się już skończył.
Jest za☠☠☠isty!
Czasami nie można nadążyć za akcją. Już nie mogę się doczekać drugiej części.
[QUOTE=Honcia;68801981]
Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość

Najbardziej wkurzajacy są klienci, którzy wpadają za minutę 21 czy 22 i łażą między półkami jak potępione dusze... I ci, którzy w Wigilię kupują deski do prasowania[emoji23]
Ja piorę na zwyklym programie[emoji4]
O taaaak! tacy klienci są najgorsi i nie ma co się dziwić ekspedientkom że dziwnie patrzą. One też mają rodziny i dzieci i tez chce skończyć pracę punktualnie tak jak większość z nas kończy. Ja nigdy nie wchodze do sklepu przed zamknięciem.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Aaa, słuchajcie jaki zaszczyt nas kopnął.
Zadzwoniła do mojego męża " sekretarka" księdza i powiedziała, że zostaliśmy wytypowani jako rodzina, która będzie niosła Dzieciątko do żłóbka. No i czy się zgadzamy.
Mam trochę stresa bo to jednak przez cały kościół z naszymi chłopakami trzeba przejść i jeszcze z Jezuskiem na rękach. Ale głupio odmówić jak tak wyróżnili naszą polską rodzinkę.

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora