Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 12:18   #3473
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to SzczerbataZuzia
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Maaaaja a daczego do chirurga z jelitami?? O co chodzi?

Też będziesz korzystać czy jako towarzyszka idziesz?
Ja muszę chyba jeszcze jeden stanik upolować bo na razie kupiłam jeden większy, bo w starych się mieszczę w miskach jakoś, ale mnie pod biustem cisną szybko.

Mój ma służbę w pierwszy dzień świąt jeszcze. I jeszcze dzisiaj i przedwczoraj miał. I sam biedny siedzi. Chociaż dla faceta to mogą być wymarzone święta- święty spokój, gry itd

Ja dostałam taką poduszkę na święta od mamy. Kupiła mi w takim pokrowcu, żeby potem jako dziecięcy kojec pasował. W biało szare słoniki

Oglądałam dzisiaj całkiem przypadkiem rampersy na aliexpress i prześliczne wzory są. A szukałam toreb fajnych bo ceny w polskich sklepach toreb dla mam mnie rozwalają.

Ja miałam dzisiaj robić za kierowcę mamy, bo ma dwie wigilie w pracy ale stwierdziła, że sama pojedzie i nie będzie nic piła. Mam nadzieję, że nie zmieniła zdania po mojej wczorajszej jeździe

My mamy jeszcze sporo gotowania- kluski z makiem, krokiety ziemniaczano- orzechowe do kapusty, ryba w galarecie, zupę grzybową z kaszą i karpia. Na dwa dni to nie tak dużo

Zapisz
A masz już coś z Aliekspress? Ja nie powiem często tam coś oglądam, ale w życiu nie zamówiłam. Boje się, że to będzie badziewie i dlatego wolę dołożyć ikupić coś u nas. W życiu ciuszków bym nie kupiła, ale np są fajne okrągłe maty do zabawy dla dzieci.

Na fb mam grupę Ali dla dzieci i tam mamy dają recenzje różnych rzeczy. Tak po tych recenzjach wiem, że trzeba brać większe rozmiary ciuszków. Jest też Ali markowo, gdzie wklejają ukryte aukcje różnych podróbek.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarenkaa13 Pokaż wiadomość
Upolowalismy choinke. Taka bidulke ale przynajmniej bedzie miala swieta ryby do ryby po grecku usmazylam. Zaraz idziemy po Corke do przedszkola i bedzie ostatnie sprzatanie i ubieranie choinki. Wieczorem pakowanie prezentow bo wczoraj okazalo sie ze nie mam papierow. Aha mam jeszcze troche prasowania.

A jak będziesz chciała rozebrać choinkę, to wypożyczę Tobie mojego Kacpra. Mi codziennie ściąga ozdoby i światełka z choinki.

MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE
KACPEREK 20.10.2015 godz. 13.42, 3290g, 53cm

Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017

SzczerbataZuzia jest offline Zgłoś do moderatora