|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Wiesz w sumie podstawa to ufać lekarzowi prowadzącemu a jak zaufania nie ma, to sie zmienia lekarza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Wtajemniczenie
|
Vanessa my również trzymamy kciuki
![]() Mają ja mam tą poduszkę, bo jest dużo grubsza niż inne i bym jej nie zamieniła na żadną inną. Nie wiem czy wszystkie poduszki, ale ta ma zszycie, aby leżąc na boku wygodnie dać pod poduszkę rękę. http://www.aptekagemini.pl/mh-kojec-...sic-8-vat.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3454 |
Zadomowienie
|
Musze siebrozwjrzec za taka poducha.
Slyszalyscie o nowej wersji koledy? Koleda o sytyjskich dzieciach.... w ok 50 parafiach ta wersja ma byc spiewana na pastarce. No cos mnie trafi! To nasze swieta, ja mam sie cieszyc z narodzin Jezusa a nie śpiewac o jakis dzieciach i wojnie. No sory... Zeby nienbylo nie mam nic przeciwko pomocy dziecia ale nie w taki sposob! Co to ma byc w ogole. |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki😁! Mialam troche nadrabiania od wczoraj... leze jeszcze w lozku, bo Stas spi obok. Poszlismy spac baaardzo pozno. Dlugo posiedzialam z moja siostra i mama nie moglysmy sie nagadac. Temat slubu, listy gosci, zachowania niektorych gosci (mozliwych) i innych plotek i ploteczek zajal nam wvzoraj popoludnie i wieczor. Plus wybieranie kwiatow do wianka i bukietu i takie tam. No i Stas tez nie mogl nacieszyc sie swoja Kasia. Dokonczylam wczoraj zakupy swiateczne... kupilam jeszcze traktor i kombajn, no nie moglam sie powstrzymac...
Maja, ja mysle ze lekarz sensownie cie potraktowal. Bierze odpowiedzialnosc za ciebie. Mysle, ze bym go posluchala wrzucila troche na luz, bo bole i twardnienia zdarzaja sie kazdej i to normalne. I bardzo fajnie, ze nie zignorowal twoich bakterii w moczu. Paula, super ze napisalas te rady o wstawaniu i wysiadaniu z auta. Vanessa daj znac jak z tym passerem i co u lekarza. Trzymam kciuki. Jelonek, mi kiedys pani sprzedala tez pomylony lek. Za silny. Zjawila sie bardzo zdyszana, osobiscie. Bardzo przepraszala, dala mi zwrot roznicy za lek. Ja bym nie podala tego leku bo bylo to ktores opakowanie i dawke znalam (no i pracowalam w aptece), wiedzialam jaka mozna podac. Tylko ich obowiazkiem, no to ich praca sprawdzanie i wydawanie lekow. To ogromna odpowiedzialnosc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Milego dnia zycze wszystkim, ja dzis sie wybieram do brafiterki z mama i siostra. Jakies ostatnie zakupy ogarne... potem porzadki jakies. I odpoczynek. Do pozniej! Wiola, dbaj o meza. Mam nadzieje, ze to nie jakis wirus. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Wtajemniczenie
|
#3457 |
Zakorzenienie
|
U nas w domu jelitówka. Leżymy z mężem jak zwłoki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez myslalam o takiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Dobra juz doczytałam ze ma pokrowiec na suwak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2016-12-23 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Dorzucę. Wam Maćka, a zabiorę Hanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3461 |
Zadomowienie
|
Biedni ci co maja jelitowke! Aj... aj... aj... niech idzie sobie tak szybko jak przyszla. Fe!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
Moj pomocnik dzis na sniadanie proponuje jogurt naturalny z platkami kukurydzianymi i mango, okraszone marakuja i szczupta kokosu.
😂😎🍴 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jelonek - współczuje tych jelitówek. Zdrowiejcie szybko☺ Ja mam taką poduszkę parowkę- w pierwszej ciąży ją uwielbiałam a w tej zawsze ląduje na podłodze 😆😉 może Jeszcze mi się spodoba , do końca ciąży ponad 5 miesięcy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Wtajemniczenie
|
Współczuję jelitowki, oby szybko przeszła
![]() Ja juz ogarnęłam mieszkanie, jeszcze tylko odkurzyc i pranie powiesic jak pralka skończy robotę ![]() I może ubrania dla nas na jutro przygotuje. Zostały mi do przełożenia ciasta, zrobienie dzisiaj farszu do uszek i krokietow. Jutro lepienie uszek i zawiniecie krokietow. A i barszcz dokończyć. I można świętować ![]() Szybko mi to wszystko poszło ![]() A jak tam przygotowania u Was? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi juz tez niewiele zostało ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze w lozku..maz pakuje prezenty..
Jelonek odpoczywajcie..duzo zdrowka zycze.. Majja zaufaj mu..bedzie wszystko dobrze. Luteina ogolnie jest mocniejsza ale skoro jesteś podrazniona to narazie dupek będzie dobry. Kochane a ja chcialam wam zyczyc Zdrowych wesolych swiat..radosnych..pogodny ch i spokojnych..aby wszystkie zmartwienia poszly w kat..bysmy sie cieszyly naszym blogoslawionym stanem. Oczywiscie samych pieknych prezentow pod choinka..wierze, ze bedziemy sie nimi chwalic ![]() Duzo miłości i zrozumienia w tych wyjatkowych chwilach spedzonych z rodzina. Zyczy Ania..alienek i maz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze jeszcze zdjąć pranie i poprasowac i zapakować prezent mezowi😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ja poogarniam dzis jeszcze troche..chcemy jechac sobie gdzieś na spacer a wieczorem rybe po grecku bede robiła reszta jutro z mama.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Konto usunięte
|
U mnie sernik w piekarniku, właśnie pierwsze ciasto się piecze. I wam kochanie życzę zdrowych radosnych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia, pełnych nadziei by było tylko lepiej.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | ||
Zakorzenienie
|
Maaaaja a daczego do chirurga z jelitami?? O co chodzi?
Cytat:
Ja muszę chyba jeszcze jeden stanik upolować bo na razie kupiłam jeden większy, bo w starych się mieszczę w miskach jakoś, ale mnie pod biustem cisną szybko. Cytat:
![]() Ja dostałam taką poduszkę na święta od mamy. Kupiła mi w takim pokrowcu, żeby potem jako dziecięcy kojec pasował. W biało szare słoniki ![]() Oglądałam dzisiaj całkiem przypadkiem rampersy na aliexpress i prześliczne wzory są. A szukałam toreb fajnych bo ceny w polskich sklepach toreb dla mam mnie rozwalają. Ja miałam dzisiaj robić za kierowcę mamy, bo ma dwie wigilie w pracy ale stwierdziła, że sama pojedzie i nie będzie nic piła. Mam nadzieję, że nie zmieniła zdania po mojej wczorajszej jeździe ![]() My mamy jeszcze sporo gotowania- kluski z makiem, krokiety ziemniaczano- orzechowe do kapusty, ryba w galarecie, zupę grzybową z kaszą i karpia. Na dwa dni to nie tak dużo ![]() Zapisz
![]() |
#3471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3472 |
Rozeznanie
|
Upolowalismy choinke. Taka bidulke ale przynajmniej bedzie miala swieta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na fb mam grupę Ali dla dzieci i tam mamy dają recenzje różnych rzeczy. Tak po tych recenzjach wiem, że trzeba brać większe rozmiary ciuszków. Jest też Ali markowo, gdzie wklejają ukryte aukcje różnych podróbek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3474 |
Rozeznanie
|
Ja jeszcze nie wiem jak moja Cora bedzie sie zachowywac. Ale mysle ze juz dorosla z Niej kobietka
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Rozeznanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6886444 6]A ja nigdy nie miałam żadnej operacji więc kompletnie zielona jestem.[/QUOTE]
Jak na zielonego migotka przystało hihi :p |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Konto usunięte
|
Jeszcze mi sałatka na wieczór do zrobienia została. Mąż na zakupach, wyszedł z pracy wcześniej, wiec pomaga.
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- No i pakowanie też chyba na wieczór zostanie |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nowy rok dyzur domowy od 6 do 14 ale mam nadzieje ze bedzie spokoj i obeda sie bez niego ![]() Trudno w przyszlym roku bedziemy w komplecie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zadomowienie
|
Paula, ja bylam na poczatku ciazy u brafiterki... mialam dosyc meczarni z kupowaniem biustonosza. Jestem zadowolona. Dlatego teraz czas na mame i siostre😁
Dziadek zabral Stasia po choinke, nagadal mu ze jada do Choinkowa😂 moj tato potrafi oczarowac wszystkie dzieci. U nas kazy na podworku nam zazrodscil obiadow. Mielismy pieczenie o wymyslnycn nazwach, kotlety o zagranicznych przednazwach i ziemniaki w roznym ksztalcie (z foremek do piasku). Dzis wiem, ze jedlismy pieczen 3 dni i to byla ta sama, ale codziennie miala inna nazwe. Tato tak nas zachecal do jedzenia😂 Siedzimy z siostra, ja po zakupach ona je sniadanie dopiero a w tle leca koniki pony... nie mamy chyba sily przelaczyc kanalu. Matko i corko... ile ludzi bylo w sklepie. Chyba wojna idzie, bo takie zakupy ludzie robia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Ja Wam tez zycze, wspanialych, radosnych, pieknie pachnacych swiat Bozego Narodzenia. Niech kazdy swiateczny dzien przynosi Wam usmiech i cieplo bliskich Wam ludzi. Zycze Wam zdrowia i blogoslawienstwa Dzieciatka Jezus. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
A ja czekam na męża, od środy go nie widziałam, będzie przed 18 pewnie, jeszcze na mieszkanie musi skoczyć,
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Vanessa pisała jak po wizycie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Jellonku mam nadzieję, że już lepiej się czujecie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.