Czerwcowe mamusie 2017 cz.II - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-23, 09:04   #3451
Daga825
Wtajemniczenie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Dupka dostawalam tez w szpitalu, zobaczymy jak befzie dslej przy jego braniu. Luteine mi odstawil ze wzgledu na duże podraznienie pochwy. Mowil, ze musi sie to zregenerowac bo bedzie tylko gorzej i zaraz infekcji dostane a to bez sensu. Dlatego dal dupka ale nie pomyslalam, zeby zapytac o kuteine pod jezyk. Zapytam na nastepnej wizycie.

Narazie jestem juz duzo spokojniejsza po wczorajszej wizycie. Dzidziusia podgladna ale bez wymiarow, obejrzal glowke i kregoslup. Mowil, ze w tej chwili skupia sie na szyjce i lozysku i to mi sie spodobalo. Calkiem inne podejscie niz tej lekarki w szpitalu i badanie duzo dokladniejsze.

Zapomnialam go tylko zapytac czy mam isc na konsultacje do chirurga w zwiazku z moimi jelitami. Pojde po swietach do szpitala zapisac sie do poradni gdzie sie leczylam, tak na zas. Niech sprawdza.

Narazie z TZ postanowilismy, ze wstrzymujemy sie z konsultacja dodatkowa tym bardziej, ze w samym grudniu na wizyty i leki wydalismy blisko 700 zl. Tz mowi, zebym nie panikowala bo mam dobrego lekarza i co zrobie jal ktos inny powie calkiem co innego i bede miala 3 rozne opinie i co wtedy - kolejny lekarz? Takze narazie staram sie myslec pozytywnie i o swietach. Zobacze w przyszlym tygodniu.

A jeszcze gin mi wczoraj mowil, ze gdyby widzial wskazanie do lezenia plackiem to odrazu by mnie na oddzial wzial na obserwacje i wstepne leczenie w szpitalu a pozniek dopiero dom. Mowi, ze w takich sytuacjach woli miec pacjentke pod stala opieka lekarzy. Mowil, ze ciaza nie jest zagrozona i mam sie tym nie martwic

Vanesska trzymam ogromne kciuki!!! Obys tez miala dobre wiesci!

Wiesz w sumie podstawa to ufać lekarzowi prowadzącemu a jak zaufania nie ma, to sie zmienia lekarza

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 09:07   #3452
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to SzczerbataZuzia

Vanessa my również trzymamy kciuki

Mają ja mam tą poduszkę, bo jest dużo grubsza niż inne i bym jej nie zamieniła na żadną inną.

Nie wiem czy wszystkie poduszki, ale ta ma zszycie, aby leżąc na boku wygodnie dać pod poduszkę rękę.

http://www.aptekagemini.pl/mh-kojec-...sic-8-vat.html

MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE
KACPEREK 20.10.2015 godz. 13.42, 3290g, 53cm

Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017

SzczerbataZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 09:08   #3453
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzczerbataZuzia Pokaż wiadomość

Mają ja mam tą poduszkę, bo jest dużo grubsza niż inne i bym jej nie zamieniła na żadną inną.

Nie wiem czy wszystkie poduszki, ale ta ma zszycie, aby leżąc na boku wygodnie dać pod poduszkę rękę.

1482484075418.jpg1482484091392.jpg

Stary 2016-12-23, 09:32   #3454
maajjaa88
Zadomowienie

Musze siebrozwjrzec za taka poducha.

Slyszalyscie o nowej wersji koledy? Koleda o sytyjskich dzieciach.... w ok 50 parafiach ta wersja ma byc spiewana na pastarce. No cos mnie trafi! To nasze swieta, ja mam sie cieszyc z narodzin Jezusa a nie śpiewac o jakis dzieciach i wojnie. No sory... Zeby nienbylo nie mam nic przeciwko pomocy dziecia ale nie w taki sposob! Co to ma byc w ogole.
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 09:36   #3455
kalina198
Zadomowienie

Hej kobietki😁! Mialam troche nadrabiania od wczoraj... leze jeszcze w lozku, bo Stas spi obok. Poszlismy spac baaardzo pozno. Dlugo posiedzialam z moja siostra i mama nie moglysmy sie nagadac. Temat slubu, listy gosci, zachowania niektorych gosci (mozliwych) i innych plotek i ploteczek zajal nam wvzoraj popoludnie i wieczor. Plus wybieranie kwiatow do wianka i bukietu i takie tam. No i Stas tez nie mogl nacieszyc sie swoja Kasia. Dokonczylam wczoraj zakupy swiateczne... kupilam jeszcze traktor i kombajn, no nie moglam sie powstrzymac...
Maja, ja mysle ze lekarz sensownie cie potraktowal. Bierze odpowiedzialnosc za ciebie. Mysle, ze bym go posluchala wrzucila troche na luz, bo bole i twardnienia zdarzaja sie kazdej i to normalne. I bardzo fajnie, ze nie zignorowal twoich bakterii w moczu.
Paula, super ze napisalas te rady o wstawaniu i wysiadaniu z auta.
Vanessa daj znac jak z tym passerem i co u lekarza. Trzymam kciuki.
Jelonek, mi kiedys pani sprzedala tez pomylony lek. Za silny. Zjawila sie bardzo zdyszana, osobiscie. Bardzo przepraszala, dala mi zwrot roznicy za lek. Ja bym nie podala tego leku bo bylo to ktores opakowanie i dawke znalam (no i pracowalam w aptece), wiedzialam jaka mozna podac. Tylko ich obowiazkiem, no to ich praca sprawdzanie i wydawanie lekow. To ogromna odpowiedzialnosc.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Milego dnia zycze wszystkim, ja dzis sie wybieram do brafiterki z mama i siostra. Jakies ostatnie zakupy ogarne... potem porzadki jakies. I odpoczynek. Do pozniej!
Wiola, dbaj o meza. Mam nadzieje, ze to nie jakis wirus.

kalina198 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 09:37   #3456
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

ładne
http://nameme.pl/kategoria/kocyki-personalizowane

Stary 2016-12-23, 09:44   #3457
jelonekhihi
Zakorzenienie

U nas w domu jelitówka. Leżymy z mężem jak zwłoki.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-23, 09:45   #3458
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:

Wiola a ta pozewke mozna ściągnąć do prania? Jest na zamek?
Tez myslalam o takiej

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Dobra juz doczytałam ze ma pokrowiec na suwak

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2016-12-23 o 09:49
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 09:49   #3459
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Może ze sxpitala cos przywlokłas współczuję.

Ja chciałam małą uśpić i jechac do lekarza to ten szatan jak na złość dziś nie chce spać.
vanessa1781 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 09:56   #3460
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Wiola a ta pozewke mozna ściągnąć do prania? Jest na zamek?
Tez myslalam o takiej

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Dobra juz doczytałam ze ma pokrowiec na suwak

Ja piore tez samym poduszkę i nic jej się nie dzieje. Nie zabija się wsad.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Dorzucę. Wam Maćka, a zabiorę Hanie

Stary 2016-12-23, 09:58   #3461
kalina198
Zadomowienie

Biedni ci co maja jelitowke! Aj... aj... aj... niech idzie sobie tak szybko jak przyszla. Fe!

Stary 2016-12-23, 10:00   #3462
kalina198
Zadomowienie

Moj pomocnik dzis na sniadanie proponuje jogurt naturalny z platkami kukurydzianymi i mango, okraszone marakuja i szczupta kokosu.
😂😎🍴

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1482487134106.jpg (45,0 KB, 28 załadowań)
Stary 2016-12-23, 10:11   #3463
marikaxp
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie lubię połączenia b&w , ale pomysł fajny.

Jelonek - współczuje tych jelitówek. Zdrowiejcie szybko☺

Ja mam taką poduszkę parowkę- w pierwszej ciąży ją uwielbiałam a w tej zawsze ląduje na podłodze 😆😉 może Jeszcze mi się spodoba , do końca ciąży ponad 5 miesięcy

marikaxp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 10:23   #3464
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Współczuję jelitowki, oby szybko przeszła

Ja juz ogarnęłam mieszkanie, jeszcze tylko odkurzyc i pranie powiesic jak pralka skończy robotę okien nie przecieram bo pada, pewnie dopiero na wiosnę je rusze.
I może ubrania dla nas na jutro przygotuje.
Zostały mi do przełożenia ciasta, zrobienie dzisiaj farszu do uszek i krokietow.
Jutro lepienie uszek i zawiniecie krokietow. A i barszcz dokończyć. I można świętować
Szybko mi to wszystko poszło

A jak tam przygotowania u Was?

ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 10:28   #3465
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelinka2311 Pokaż wiadomość

Ja juz ogarnęłam mieszkanie, jeszcze tylko odkurzyc i pranie powiesic jak pralka skończy robotę okien nie przecieram bo pada, pewnie dopiero na wiosnę je rusze.
Zostały mi do przełożenia ciasta, zrobienie dzisiaj farszu do uszek i krokietow.
Jutro lepienie uszek i zawiniecie krokietow. A i barszcz dokończyć. I można świętować

Mi juz tez niewiele zostało od 7 rano przy garach, popołudniu maz troche ogarnie dom a jutro w większości chce odpoczywać

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 10:48   #3466
pannaanna_87
Zakorzenienie

A ja jeszcze w lozku..maz pakuje prezenty..
Jelonek odpoczywajcie..duzo zdrowka zycze.. Majja zaufaj mu..bedzie wszystko dobrze. Luteina ogolnie jest mocniejsza ale skoro jesteś podrazniona to narazie dupek będzie dobry.

Kochane a ja chcialam wam zyczyc Zdrowych wesolych swiat..radosnych..pogodny ch i spokojnych..aby wszystkie zmartwienia poszly w kat..bysmy sie cieszyly naszym blogoslawionym stanem. Oczywiscie samych pieknych prezentow pod choinka..wierze, ze bedziemy sie nimi chwalic
Duzo miłości i zrozumienia w tych wyjatkowych chwilach spedzonych z rodzina.
Zyczy Ania..alienek i maz

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 10:55   #3467
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:

Ja juz posprzatalam, piernik upieczony, drugie ciecho w piekarniku (pieknie pachnie), jutro robie barszczyk i kompot. I podgotuje grzyby.
Musze jeszcze zdjąć pranie i poprasowac i zapakować prezent mezowi😊

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
A ja jeszcze w lozku..maz pakuje prezenty..
Jelonek odpoczywajcie..duzo zdrowka zycze.. Majja zaufaj mu..bedzie wszystko dobrze. Luteina ogolnie jest mocniejsza ale skoro jesteś podrazniona to narazie dupek będzie dobry.

Kochane a ja chcialam wam zyczyc Zdrowych wesolych swiat..radosnych..pogodny ch i spokojnych..aby wszystkie zmartwienia poszly w kat..bysmy sie cieszyly naszym blogoslawionym stanem. Oczywiscie samych pieknych prezentow pod choinka..wierze, ze bedziemy sie nimi chwalic
Duzo miłości i zrozumienia w tych wyjatkowych chwilach spedzonych z rodzina.
Zyczy Ania..alienek i maz

Kochana Wam rowniez wszystkiego dobrego oby święta byly pelne radosci i rodzinnej atmosfery

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2016-12-23, 10:57   #3468
pannaanna_87
Zakorzenienie

mmonna a jak maz..sluzba czy wolne w wigilię? Moj ma wolna wigilie..1dzien świat a drugi..druga zmiana sylwester szalowy od 20 do 4

Ja poogarniam dzis jeszcze troche..chcemy jechac sobie gdzieś na spacer a wieczorem rybe po grecku bede robiła reszta jutro z mama..

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 11:33   #3469
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

U mnie sernik w piekarniku, właśnie pierwsze ciasto się piecze. I wam kochanie życzę zdrowych radosnych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia, pełnych nadziei by było tylko lepiej.
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 11:56   #3470
paula.cw
Zakorzenienie

Maaaaja a daczego do chirurga z jelitami?? O co chodzi?

Cytat:
Napisane przez kalina198 Pokaż wiadomość
Hej kobietki😁! Mialam troche nadrabiania od wczoraj... leze jeszcze w lozku, bo Stas spi obok. Poszlismy spac baaardzo pozno. Dlugo posiedzialam z moja siostra i mama nie moglysmy sie nagadac. Temat slubu, listy gosci, zachowania niektorych gosci (mozliwych) i innych plotek i ploteczek zajal nam wvzoraj popoludnie i wieczor. Plus wybieranie kwiatow do wianka i bukietu i takie tam. No i Stas tez nie mogl nacieszyc sie swoja Kasia. Dokonczylam wczoraj zakupy swiateczne... kupilam jeszcze traktor i kombajn, no nie moglam sie powstrzymac...
Maja, ja mysle ze lekarz sensownie cie potraktowal. Bierze odpowiedzialnosc za ciebie. Mysle, ze bym go posluchala wrzucila troche na luz, bo bole i twardnienia zdarzaja sie kazdej i to normalne. I bardzo fajnie, ze nie zignorowal twoich bakterii w moczu.
Paula, super ze napisalas te rady o wstawaniu i wysiadaniu z auta.
Vanessa daj znac jak z tym passerem i co u lekarza. Trzymam kciuki.
Jelonek, mi kiedys pani sprzedala tez pomylony lek. Za silny. Zjawila sie bardzo zdyszana, osobiscie. Bardzo przepraszala, dala mi zwrot roznicy za lek. Ja bym nie podala tego leku bo bylo to ktores opakowanie i dawke znalam (no i pracowalam w aptece), wiedzialam jaka mozna podac. Tylko ich obowiazkiem, no to ich praca sprawdzanie i wydawanie lekow. To ogromna odpowiedzialnosc.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Milego dnia zycze wszystkim, ja dzis sie wybieram do brafiterki z mama i siostra. Jakies ostatnie zakupy ogarne... potem porzadki jakies. I odpoczynek. Do pozniej!
Wiola, dbaj o meza. Mam nadzieje, ze to nie jakis wirus.

Też będziesz korzystać czy jako towarzyszka idziesz?
Ja muszę chyba jeszcze jeden stanik upolować bo na razie kupiłam jeden większy, bo w starych się mieszczę w miskach jakoś, ale mnie pod biustem cisną szybko.

Cytat:
mmonna a jak maz..sluzba czy wolne w wigilię? Moj ma wolna wigilie..1dzien świat a drugi..druga zmiana sylwester szalowy od 20 do 4

Ja poogarniam dzis jeszcze troche..chcemy jechac sobie gdzieś na spacer a wieczorem rybe po grecku bede robiła reszta jutro z mama..

Mój ma służbę w pierwszy dzień świąt jeszcze. I jeszcze dzisiaj i przedwczoraj miał. I sam biedny siedzi. Chociaż dla faceta to mogą być wymarzone święta- święty spokój, gry itd

Ja dostałam taką poduszkę na święta od mamy. Kupiła mi w takim pokrowcu, żeby potem jako dziecięcy kojec pasował. W biało szare słoniki

Oglądałam dzisiaj całkiem przypadkiem rampersy na aliexpress i prześliczne wzory są. A szukałam toreb fajnych bo ceny w polskich sklepach toreb dla mam mnie rozwalają.

Ja miałam dzisiaj robić za kierowcę mamy, bo ma dwie wigilie w pracy ale stwierdziła, że sama pojedzie i nie będzie nic piła. Mam nadzieję, że nie zmieniła zdania po mojej wczorajszej jeździe

My mamy jeszcze sporo gotowania- kluski z makiem, krokiety ziemniaczano- orzechowe do kapusty, ryba w galarecie, zupę grzybową z kaszą i karpia. Na dwa dni to nie tak dużo

Zapisz

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 12:09   #3471
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja na lenia. Wynajętym pokój w Karpaczu z wigilią w pakiecie

Stary 2016-12-23, 12:12   #3472
Sarenkaa13
Rozeznanie

Upolowalismy choinke. Taka bidulke ale przynajmniej bedzie miala swieta ryby do ryby po grecku usmazylam. Zaraz idziemy po Corke do przedszkola i bedzie ostatnie sprzatanie i ubieranie choinki. Wieczorem pakowanie prezentow bo wczoraj okazalo sie ze nie mam papierow. Aha mam jeszcze troche prasowania.

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 12:18   #3473
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Maaaaja a daczego do chirurga z jelitami?? O co chodzi?

Też będziesz korzystać czy jako towarzyszka idziesz?
Ja muszę chyba jeszcze jeden stanik upolować bo na razie kupiłam jeden większy, bo w starych się mieszczę w miskach jakoś, ale mnie pod biustem cisną szybko.

Mój ma służbę w pierwszy dzień świąt jeszcze. I jeszcze dzisiaj i przedwczoraj miał. I sam biedny siedzi. Chociaż dla faceta to mogą być wymarzone święta- święty spokój, gry itd

Ja dostałam taką poduszkę na święta od mamy. Kupiła mi w takim pokrowcu, żeby potem jako dziecięcy kojec pasował. W biało szare słoniki

Oglądałam dzisiaj całkiem przypadkiem rampersy na aliexpress i prześliczne wzory są. A szukałam toreb fajnych bo ceny w polskich sklepach toreb dla mam mnie rozwalają.

Ja miałam dzisiaj robić za kierowcę mamy, bo ma dwie wigilie w pracy ale stwierdziła, że sama pojedzie i nie będzie nic piła. Mam nadzieję, że nie zmieniła zdania po mojej wczorajszej jeździe

My mamy jeszcze sporo gotowania- kluski z makiem, krokiety ziemniaczano- orzechowe do kapusty, ryba w galarecie, zupę grzybową z kaszą i karpia. Na dwa dni to nie tak dużo

Zapisz
A masz już coś z Aliekspress? Ja nie powiem często tam coś oglądam, ale w życiu nie zamówiłam. Boje się, że to będzie badziewie i dlatego wolę dołożyć ikupić coś u nas. W życiu ciuszków bym nie kupiła, ale np są fajne okrągłe maty do zabawy dla dzieci.

Na fb mam grupę Ali dla dzieci i tam mamy dają recenzje różnych rzeczy. Tak po tych recenzjach wiem, że trzeba brać większe rozmiary ciuszków. Jest też Ali markowo, gdzie wklejają ukryte aukcje różnych podróbek.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarenkaa13 Pokaż wiadomość
Upolowalismy choinke. Taka bidulke ale przynajmniej bedzie miala swieta ryby do ryby po grecku usmazylam. Zaraz idziemy po Corke do przedszkola i bedzie ostatnie sprzatanie i ubieranie choinki. Wieczorem pakowanie prezentow bo wczoraj okazalo sie ze nie mam papierow. Aha mam jeszcze troche prasowania.

A jak będziesz chciała rozebrać choinkę, to wypożyczę Tobie mojego Kacpra. Mi codziennie ściąga ozdoby i światełka z choinki.

Stary 2016-12-23, 12:22   #3474
Sarenkaa13
Rozeznanie

Ja jeszcze nie wiem jak moja Cora bedzie sie zachowywac. Ale mysle ze juz dorosla z Niej kobietka wstaeiam czerwony barszcz

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 12:51   #3475
giovanemamma
Rozeznanie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6886444 6]A ja nigdy nie miałam żadnej operacji więc kompletnie zielona jestem.[/QUOTE]

Jak na zielonego migotka przystało hihi :p
giovanemamma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 12:54   #3476
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Jeszcze mi sałatka na wieczór do zrobienia została. Mąż na zakupach, wyszedł z pracy wcześniej, wiec pomaga.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

No i pakowanie też chyba na wieczór zostanie
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 12:59   #3477
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:

Moj niestety jutro od 14 do 22 pierwszy raz sie zdarzyło zeby pracował we wigilię.
A nowy rok dyzur domowy od 6 do 14 ale mam nadzieje ze bedzie spokoj i obeda sie bez niego
Trudno w przyszlym roku bedziemy w komplecie

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2016-12-23, 13:26   #3478
kalina198
Zadomowienie

Paula, ja bylam na poczatku ciazy u brafiterki... mialam dosyc meczarni z kupowaniem biustonosza. Jestem zadowolona. Dlatego teraz czas na mame i siostre😁
Dziadek zabral Stasia po choinke, nagadal mu ze jada do Choinkowa😂 moj tato potrafi oczarowac wszystkie dzieci. U nas kazy na podworku nam zazrodscil obiadow. Mielismy pieczenie o wymyslnycn nazwach, kotlety o zagranicznych przednazwach i ziemniaki w roznym ksztalcie (z foremek do piasku). Dzis wiem, ze jedlismy pieczen 3 dni i to byla ta sama, ale codziennie miala inna nazwe. Tato tak nas zachecal do jedzenia😂
Siedzimy z siostra, ja po zakupach ona je sniadanie dopiero a w tle leca koniki pony... nie mamy chyba sily przelaczyc kanalu.
Matko i corko... ile ludzi bylo w sklepie. Chyba wojna idzie, bo takie zakupy ludzie robia.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Ja Wam tez zycze, wspanialych, radosnych, pieknie pachnacych swiat Bozego Narodzenia. Niech kazdy swiateczny dzien przynosi Wam usmiech i cieplo bliskich Wam ludzi. Zycze Wam zdrowia i blogoslawienstwa Dzieciatka Jezus.

Stary 2016-12-23, 14:03   #3479
kacperkova
Zadomowienie

A ja czekam na męża, od środy go nie widziałam, będzie przed 18 pewnie, jeszcze na mieszkanie musi skoczyć,

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Vanessa pisała jak po wizycie ?

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Jellonku mam nadzieję, że już lepiej się czujecie.

i

Mamusia majowa 2017

Książki: 6 /2017
kacperkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-23, 14:21   #3480
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
A masz już coś z Aliekspress? Ja nie powiem często tam coś oglądam, ale w życiu nie zamówiłam. Boje się, że to będzie badziewie i dlatego wolę dołożyć ikupić coś u nas. W życiu ciuszków bym nie kupiła, ale np są fajne okrągłe maty do zabawy dla dzieci.

Na fb mam grupę Ali dla dzieci i tam mamy dają recenzje różnych rzeczy. Tak po tych recenzjach wiem, że trzeba brać większe rozmiary ciuszków. Jest też Ali markowo, gdzie wklejają ukryte aukcje różnych podróbek.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

A jak będziesz chciała rozebrać choinkę, to wypożyczę Tobie mojego Kacpra. Mi codziennie ściąga ozdoby i światełka z choinki.

Moja koleżanka ma multum rzeczy do domu z ali i jak do tej pory jest zadowolona

ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości