Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 17:05   #2604
joasiatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
W końcu postawa to całe ciało np. wal angielski to nie tylko kroki, lekko ugięte kolana, "postawa lekko boczna", rama, głowa, ręce (rama), dłonie.
całe szczęście my nie będziemy tańczyć żadnego walca ani innych tego typu tańców... więc nas nie będzie obowiązywać takie sztuczne moim zdaniem zachowanie - mamy super układ z którego jestem nade szczęśliwa i jestem pewna, że nasi goście będą zachwyceni naszą postawą (od pasa w górę przede wszystkim) - bo mamy super układziki

Do mojego ślubu pozostał miesiąc - stąd kolejne moje pytanie do Was - czy zamierzacie przed ślubem chodzić do solarium, na oczyszczanie skóry czy na inne zabiegi upiększające???

Ja na razie zaczynam chodzić na solarium i już widzę zmiany - na mojej skórze jest coraz mniej krostek (a miałam ich dużo na plecach) - nio i kolor skóry jest już ładniutki brązowy...

Nie wiem czy iść do kosmetyczki czy nie... i na jakie zabiegi... Sama w domu używam czasem jakiś maseczek... nio ale wiadomo, że na ten jeden szczególny dzień to można poszaleć - co proponujecie????

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-13 o 19:49 Powód: post pod postem
joasiatko jest offline Zgłoś do moderatora