2008-03-13, 17:05
|
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez tiffi1
W końcu postawa to całe ciało np. wal angielski to nie tylko kroki, lekko ugięte kolana, "postawa lekko boczna", rama, głowa, ręce (rama), dłonie.
|
całe szczęście my nie będziemy tańczyć żadnego walca ani innych tego typu tańców... więc nas nie będzie obowiązywać takie sztuczne moim zdaniem zachowanie - mamy super układ z którego jestem nade szczęśliwa i jestem pewna, że nasi goście będą zachwyceni naszą postawą (od pasa w górę przede wszystkim) - bo mamy super układziki 
Do mojego ślubu pozostał miesiąc - stąd kolejne moje pytanie do Was - czy zamierzacie przed ślubem chodzić do solarium, na oczyszczanie skóry czy na inne zabiegi upiększające???
Ja na razie zaczynam chodzić na solarium i już widzę zmiany - na mojej skórze jest coraz mniej krostek (a miałam ich dużo na plecach) - nio i kolor skóry jest już ładniutki brązowy...
Nie wiem czy iść do kosmetyczki czy nie... i na jakie zabiegi... Sama w domu używam czasem jakiś maseczek... nio ale wiadomo, że na ten jeden szczególny dzień to można poszaleć - co proponujecie????
Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-13 o 19:49
Powód: post pod postem
|
|
|