Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 16:06   #3489
paula.cw
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez SzczerbataZuzia Pokaż wiadomość
A masz już coś z Aliekspress? Ja nie powiem często tam coś oglądam, ale w życiu nie zamówiłam. Boje się, że to będzie badziewie i dlatego wolę dołożyć ikupić coś u nas. W życiu ciuszków bym nie kupiła, ale np są fajne okrągłe maty do zabawy dla dzieci.

Na fb mam grupę Ali dla dzieci i tam mamy dają recenzje różnych rzeczy. Tak po tych recenzjach wiem, że trzeba brać większe rozmiary ciuszków. Jest też Ali markowo, gdzie wklejają ukryte aukcje różnych podróbek.
Kupowałam różne pierdoły. Staram się nie szaleć :P Jakąś biżuterię, masę rzeczy do paznokci, etui do telefonu. Mama moja buty nike kupowała i ja je teraz mam i je uwielbiam. Nie wszystko się opłaca ale bywają perełki A te śpioszki były piękne i na zdjęciach materiał wyglądał w porządku. Ale biorąc pod uwagę czas przesyłki to taka opcja raczej doraźna :P

Cytat:
Napisane przez kalina198 Pokaż wiadomość
Paula, ja bylam na poczatku ciazy u brafiterki... mialam dosyc meczarni z kupowaniem biustonosza. Jestem zadowolona. Dlatego teraz czas na mame i siostre😁
Fajnie. Zawsze byłam ciekawa. Chociaż sama przeżywałam fascynację brafittingiem i jestem wyedukowana w tym temacie, więc szoku by nie było. Przed ciążą 70F nosiłam, więc jestem świadoma bo dużo lasek z moim biustem to pewnie 80D z sieciówki by nosiło :P

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Nasze pierniczki
Piękne pierniczki i super lampki!! Ja robiłam piericzki pierwszy raz i popełniłam błąd, że je od razu ozdobiłam. Po 3 tygodniach większość poodpadało.

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Vela pierniczki ekstra ale te lapki...zakochalam sie ..

Oklaski dla mnie. Posprzatalam pol szafy..zrobilam obiad zostało jeszcze pol i ryba po grecku. Zmieniam sie z mama z kuchni bo dwie osoby w niej to za duzo. .

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Pozbylam sie juz dwoch workow ciuchów. . hehe

Vela..s...j to.. B
Najwyżej cos nie będzie ogarnięte..u mnie tez idealnie nie ma.. W koncu ch. P. Domu
Też mam taką małą kuchnię, że robimy na raty. Ja zrobiłam właśnie masę makową. I gotują się ziemniaki na krokiety, kompot, zupa i wywar rybny. Ale robi się samo już

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
A wiec piszę
Wróciłam od lekarza i musiałam małą położyć spać, bo siedział A z nią moja siostra ze swoją córka, więc gdziezby moje dziecię poszło spać skoro była u niej najulubiensza siostra cioteczna. No i jak żeśmy zaczęły się usypiac to ja usnelam pierwsza potem obiad, wpadła sąsiadka i dopiero teraz mam czas.
Lekarz pobrał cytologie, założył krążek i stwierdził że dopóki brzuch się nie napina to święta mogę spędzić przy stole a nie w łóżku. Byle nie cały dzień ale po świętach zaleca leżenie.

Po drugie mam wrażenie że od wczoraj chyba zaczynam czuc ruchy
Chyba że jelita mnie w balona robią.
W pierwszej ciąży pierwsze ruchy poczułam w Mikołaja to teraz na Gwiazdkę

Vela cudne pierniczki. Wez namiary na kuriera od Zuzi i dawaj ich trochę

A po trzecie moje drogie mamusie, w związku z tym że część juz tu nie zagląda, jutro pewnie będzie was jeszcze mniej

chciałam życzyć Wam cudownych świąt, Zdrowych, wesołych i przede wszystkim spokojnych oraz spędzonych z najbliższymi
Ja wczoraj coś czułam w brzuchu i też się zastanawiam czy to jelita czy dziecko. Miejsce jedno i to akurat tam gdzie jest dzisiuś i nie wiem czy to możliwe, żeby coś czuć w 13 t 4 d??
Zapisz

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora