2016-12-23, 16:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Napisane przez SzczerbataZuzia
A masz już coś z Aliekspress? Ja nie powiem często tam coś oglądam, ale w życiu nie zamówiłam. Boje się, że to będzie badziewie i dlatego wolę dołożyć ikupić coś u nas. W życiu ciuszków bym nie kupiła, ale np są fajne okrągłe maty do zabawy dla dzieci.
Na fb mam grupę Ali dla dzieci i tam mamy dają recenzje różnych rzeczy. Tak po tych recenzjach wiem, że trzeba brać większe rozmiary ciuszków. Jest też Ali markowo, gdzie wklejają ukryte aukcje różnych podróbek.
|
Kupowałam różne pierdoły. Staram się nie szaleć :P Jakąś biżuterię, masę rzeczy do paznokci, etui do telefonu. Mama moja buty nike kupowała i ja je teraz mam i je uwielbiam. Nie wszystko się opłaca ale bywają perełki A te śpioszki były piękne i na zdjęciach materiał wyglądał w porządku. Ale biorąc pod uwagę czas przesyłki to taka opcja raczej doraźna :P
Cytat:
Napisane przez kalina198
Paula, ja bylam na poczatku ciazy u brafiterki... mialam dosyc meczarni z kupowaniem biustonosza. Jestem zadowolona. Dlatego teraz czas na mame i siostre😁
|
Fajnie. Zawsze byłam ciekawa. Chociaż sama przeżywałam fascynację brafittingiem i jestem wyedukowana w tym temacie, więc szoku by nie było. Przed ciążą 70F nosiłam, więc jestem świadoma bo dużo lasek z moim biustem to pewnie 80D z sieciówki by nosiło :P
Cytat:
Napisane przez VelaLuca
Nasze pierniczki 
|
Piękne pierniczki i super lampki!! Ja robiłam piericzki pierwszy raz i popełniłam błąd, że je od razu ozdobiłam. Po 3 tygodniach większość poodpadało.
Cytat:
Napisane przez pannaanna_87
Vela pierniczki ekstra ale te lapki...zakochalam sie ..
Oklaski dla mnie. Posprzatalam pol szafy..zrobilam obiad zostało jeszcze pol i ryba po grecku. Zmieniam sie z mama z kuchni bo dwie osoby w niej to za duzo. .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pozbylam sie juz dwoch workow ciuchów. . hehe
Vela..s...j to.. B
Najwyżej cos nie będzie ogarnięte..u mnie tez idealnie nie ma.. W koncu ch. P. Domu 
|
Też mam taką małą kuchnię, że robimy na raty. Ja zrobiłam właśnie masę makową. I gotują się ziemniaki na krokiety, kompot, zupa i wywar rybny. Ale robi się samo już 
Cytat:
Napisane przez vanessa1781
A wiec piszę 
Wróciłam od lekarza i musiałam małą położyć spać, bo siedział A z nią moja siostra ze swoją córka, więc gdziezby moje dziecię poszło spać skoro była u niej najulubiensza siostra cioteczna. No i jak żeśmy zaczęły się usypiac to ja usnelam pierwsza  potem obiad, wpadła sąsiadka i dopiero teraz mam czas.
Lekarz pobrał cytologie, założył krążek i stwierdził że dopóki brzuch się nie napina to święta mogę spędzić przy stole a nie w łóżku. Byle nie cały dzień  ale po świętach zaleca leżenie.
Po drugie mam wrażenie że od wczoraj chyba zaczynam czuc ruchy 
Chyba że jelita mnie w balona robią.
W pierwszej ciąży pierwsze ruchy poczułam w Mikołaja to teraz na Gwiazdkę
Vela cudne pierniczki. Wez namiary na kuriera od Zuzi i dawaj ich trochę
A po trzecie moje drogie mamusie, w związku z tym że część juz tu nie zagląda, jutro pewnie będzie was jeszcze mniej
chciałam życzyć Wam cudownych świąt, Zdrowych, wesołych i przede wszystkim spokojnych oraz spędzonych z najbliższymi 
|
Ja wczoraj coś czułam w brzuchu i też się zastanawiam czy to jelita czy dziecko. Miejsce jedno i to akurat tam gdzie jest dzisiuś i nie wiem czy to możliwe, żeby coś czuć w 13 t 4 d??
Zapisz
|