2008-03-13, 18:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
Wiecie co, właśnie z ciekawości chcialam sobie sprawdzic czy sa jakieś opinie na internecie o tej pracowni i okazalo się, że to temat rzeka  sa oczywiscie dobre opinie też, ale mimo wszystko przewazaja te zle  dlatego skasuje moze tego posta  nioo tez mi się wydawalo ze te modelki jakieś takie "grube" nie to co na innych stronach ale myslalam ze po prostu jakies grubsze a nie szkieletorki 
|
Modelki na tych zdjęciach właśnie były ok, nie były za chude, wyglądały jak prawdziwe kobiety a nie na szkielety. Chodziło mi o to, że sukienki były źle dopasowane, szczególnie na jednej dziewczynie wisiała tak kiecka, gorset odstawał i w ogóle był za duży. No widać nasze wątpliwości były uzasadnione, skoro opinie o tej pracowni są w większości złe.
Cytat:
Napisane przez Scio
Cały wtorek łaziliśmy z Tz po kamerzystach. Cena ok. 800 zł, z tym, że jeden pan mówił, ze jest droższa kamera tzw. standingcam(czy jakoś tak) wiecie może jak to wygląda w praktyce?
Dostaliśmy kilka nagrań, mam zamiar je obejrzeć przez weekend.
Co do zdjęć. W jednym studiu (tym które ma cudne fotki) sesja w studiu kosztuje 350 zł za 12 zdjęć + 20 zł każde następne.
Jeden z kamerzystów zaproponował nam swojego kolegę, który robi fotografie reportażowe. Dostaje się na płycie ileś tam zdjęć, które można wywołać (ślub, wesele, plener) + taki pokaz slajdów na DVD (oj jak to nazwać) - strasznie mi się spodobało.
Dziewczyny, a Wy ile płacicie za zdjęcia?
|
Ceny kamerzystów masz takie jak u nas, my jeszcze nie mamy kamerzysty, ale orientowaliśmy się w kosztach tej usługi i właśnie ten co nam się podoba chce 800zł.
Jeśli chodzi o fotografa to jesteśmy napalenia na gościa z tej samej firmy co kamerzysta. Podał nam orientacyjne ceny za 150 zdjęć z przygotowań, kościoła, pleneru i zdjęć grupowych z gośćmi + duży album z wybranymi 40 zdjęciami miałby kosztować 500 zł.
Po weekendzie chcemy się spotkać z tą firmą i zobaczyć zdjęcia i filmy, a potem zdecydujemy czy ostatecznie się na nich zdecydujemy.
Oczywiście jeśli będziemy chcieli więcej zdjęć to cena wzrośnie.
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
ja tam sukni za bardzo nie ogladam  w sumie takie ogladanie na necie to mnie nudzi i jakas taka strata czasu to dla mnie jest  bede sie podniecac jak bede chodzic po salonach i przymierzać kiecki  wiem już mniej wiecej jaką chcę, a jak przechodzę obok jakiegoś salonu to ogladam wystawy  ale w necie to mi sie nie chce 
|
Ja też tylko zerkam na wystawy Jak wracam z uczelni to mijam 2 salony i zawsze sobie przystanę i obejrzę jak mają nowe kiecki na wystawie
|
|
|