Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 23:27   #105
meliandra
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
A proszę, autorka ma swoje wymagania i powody, a facet się dostosować musiał.
Autoreczka to nam wszystkiego nie pisze o sobie i swoim charakterku, jestem tego pewna.
No tak, bo pójście do dziewczyny na wigilię to jest takie dostosowanie i takie wymaganie, że masakra. Mało kto by się na takie coś zgodził i aż tak poświęcił. Dla mnie koleś wydziwia i tyle. Gdybym miała taką możliwość spędzenia z chłopakiem wigilii to bym ją spędziła, a nie szukała wymówek. I nie ważne czy bym dobrze znała jego rodzinę i ją lubiła, bo zrobiła bym to dla chłopaka i dlatego żeby spędzić czas z ukochaną osobą. I dla mnie największym problemem w tym związku było by właśnie to, że taka prosta sprawa staje się tak gigantycznym problemem.

Cytat:
Napisane przez rozstrzygnieciesporu Pokaż wiadomość
To już było omawiane. Moja rodzina nie urządza schadzek w pierwszy i drugi dzień świąt. Nawet nie wiem czy ich w domach zastanę. Proponował, że pojedzie ze mną w pierwszy dzień świąt. Co z tego jak nikogo nie będzie w ten dzień w domu bo będą u innych rodzin z drugiej strony.
Ale poczekaj, bo ja tej kwestii jednak nie rozumiem. Gdzie Ty spędzasz 1 i 2 dzień świąt? A nie możesz spędzić tych dni z nim u Ciebie? Chodzi o to żebyście spędzili ten dzień razem czy o to, że Ty chcesz z nim się przed rodziną pokazać?