Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 20:18   #190
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
A oto moja rozmowa na gg sprzed paru chwil:

13617137 17:24:24
hay bejbe
13617137 17:24:56
:P
Iwonka 17:25:09
kto to??
13617137 17:25:19
Dawid
13617137 17:25:28
szukam ostrej pani na cyber
Iwonka 17:25:54
pssss... to poszukaj gdzie indziej <foch>

Co za ludzie...
świetny koleś za każdym razem jak czytam takie głupoty to zastanawia mnie czy oni tak na poważnie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Jaka ja jestem tępa, wybacz

Brak mi dystansu. O, jak mi brak.
Dzisiaj miałam ostra wymianę zdań z kolegą klasą.
Już drugi raz mi wbił, że nie podobają mu sie moje duże, grube uda.
Za pierwszym razem, zrobiło mi sie po prostu przykro, ale ja to przecież wiem, ale zmieć tego się nie da. Staram sie zaakceptować jakoś moje niedoskonałe ciało.
Dziś już mnie wkurzył. Kim on jest, żeby krytykować coś czego zmienić nie mogę? Sam idealny nie jest.
Zaczęłam z nim wymianę zdań, że nie powinien krytykować kogoś, kto go oto nie prosi, bo każdy zdaje sobie sprawę, ze swoich wad, a tak może tylko kogoś z ranić.
On stwierdził, że ma to gdzieś, na niego też kiedyś gadali przykre, rzeczy i ona się tylko odwzajemnia. I że nie mozan być zbyt pewnym siebie.
(Tak jak bym ja była )
Jak ja nienawidzę takiej postawy!!!

Staram sie tym nie przejmować, ale jestem dziewczyna, to nie jest łatwe.
Zwłaszcza, że uświadomiłam sobie, że nigdy w życiu nie otrzymałam komplementu od żadnego chłopaka. Czy to brata, czy kolegi(nawet od W....). Jeśli już ,to tylko mi wbijają...
Niby nic, ale czasem, potrafi i takie głupstwo dobić.
Od dziewczyn owszem, zdarza się, ale wiecie jak to jest...

A to wszytko ,że mam dość prób i przebywania z moja zakłamaną klasa. Cały weekend, a teraz popołudnia...
Byle do wtorku
Po pierwsze, nie tępa a przemęczona po prostu.

Po drugie, mnie też czasem brak tystansu tak jak Tobie. Kiedyś, jak byłam młodsza to moje ciało było dla mnie jednym wielkim dramatem - bo przecież mega kobieca figura dla nastolatki to problem.. Na szczęście powoli akceptowałam swoje wady i to, że moje ciało nie jest doskonałe. To była trudna droga, wylałam tyle łez, prawie doprowadziłam swoje ciało do ruiny, zawaliłam zdrowie. Teraz 'znormalniałam', nie patrzę na siebie z obrzydzeniem, jak kiedyś. Wiem, że jestem atrakcyjną kobietą, bo piękno nie tkwi tylko w wizualności.

Krówko, trzymam kciuki za Twoją samoakceptację
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Serio? No, to super! Skończymy w tym samym dniu!
no tak, przynajmniej jeden plus

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
A ta Sesja jest na recepte czy bez? I ile kosztuje? bo tez musze kupić sobie coś na nauke.

Co do komplementów to ja jestem moze dziwna jakaś ale czuję się skrępowana gdy usłysze ze ładnie wygladam od kogokolwiek... niby wiem że nie jest ze mna żle (gdyby nie figura) to jednak nigdy nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć. A co najgorsze czesto w takiej chwili mówię "Nie no co Ty zdaje Ci się, wygladam jak zawsze" a to ponoć niewlasciwa odpowiedz jest bo natychmiast nastawia rozmówce na wyszukiwanie w nas roznych niedoskonalości. Powinno sie mowic po prostu "Dziękuję" ale ja jakos sie czuje wnna tego samego "dziekuje" bo wydaje mi sie ono jakies takie zbyt pewne siebie i odrazu zaczynam na siebie narzekać.
Sesję kupisz w aptece bez recepty Ostatnio widziałam ją w Rossmannie w promocji za 7,99zł (w aptekach chyba nawet do 12zł).

A ja chyba powoli doszłam do tego, że za każdy komplement mówię 'dziękuję' i uśmiecham się Nie próbuję szukać w nich ukrytych podtekstów czy czegoś takiego.

jutro mam sprawdzian z fizy... ratunku!
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora