|
Dot.: STYCZEŃ u BLEZIKOWEJ <3
1. Sweterek New Look. Rozmiar S. Stan idealny.
2. Beżowe koronkowe spodenki. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny.
3. Beżowy płaszczyk zapinany na zamek ze skórzanymi wstawkami. Rozmiar z metki S. Płaszczyk był założony tylko dwa razy, nigdy nie był jeszcze prany. W komplecie jest odpinany kaptur, którego nie ma na zdjęciu.
4. Czarna bluzeczka. Rozmiar uniwersalny. Bluzka jest nowa z papierową metką.
5. Czarne pikowane botki. Rozmiar 37. Stan bardzo dobry z minusem za małe rysy na lakierowanej powierzchni. Botki lekko ocieplane. Na zdjęciu są przybrudzone, gdyż zdjęcia robiłam od razu po przyniesieniu ich ze strychu, przed wysyłką zostaną wyczyszczone.
6.7. Marmurki. Metki z rozmiarem i firmą są wycięte, ale z tego co pamiętam kupiłam je w H&M. Rozmiar pewnie 36 (osoba na zdjęciu taki nosi). Na dole nogawek zipy. Stan ogólny bardzo dobry jedynie na jednej nogawce jest małe przetarcie, ale wygląda to tak jakby było to zrobione specjalnie.
8.9. Miętowy sweterek oversize. Stan ogólny bardzo dobry jedynie z tyłu na dole zahaczyłam sweterkiem o zamek i się zaciągnął, ale wystarczy przeciągnąć to szydełkiem na drugą stronę. Rozmiar uniwersalny.
10. Czarny Crop Top Pieces. Rozmiar z metki S. Bluzka nowa z papierową metką. Idealny do spódnic i spodni z wysokim stanem.