2017-01-15, 15:10
|
|
dead & alive
|
Dot.: Niedoczynność tarczycy - wątek zbiorczy! - część III
Cytat:
Napisane przez Hiiroko
Ja tak zrozumialam twoj ostatni post: obojetnie o ktorej godzinie (czyli np. o 14), ale codziennie o tej samej godzinie. I na czczo.
Zle zrozumialam?
|
Dobrze zrozumiałaś, ale jeżeli ktoś przez większość miesiąca funkcjonuje tak jak większość społeczeństwa to jednak nie jest dobrym rozwiązaniem wstanie o 8:00 i bycie na czczo do 14:00 
Ja już na serio mam dosyć tego wątku i daję unsuba, bo mam dosyć czytania i prostowania bzdur. Podałam najlepsze możliwe rozwiązanie, Donatella_Rosa napisała, że lekarka mówiła jej podobnie (że tabletka powinna być przyjmowana codziennie o mniej więcej tej samej porze), a ktoś kolejny raz pisze bzdury, że dobrym sposobem jest rozgregulowanie cyklu dobowego i wzięcie tabletki po przebudzeniu.
Każdy logicznie myślący człowiek widzi, że wtedy jest organizm zamiast być 24h bez tabletki jest bez niej ~30h, a potem dostaje ją o te 6-7h za szybko. Jak ktoś robi k*** z logiki w tak podstawowych sprawach to pomyślcie jakie rady daje wam w innych.
Zgrzałam się, ale jestem po 3 dniach na uczelni i spałam łącznie niecałe 5h w ciągu dwóch nocy. Jak zawsze liczę się z ostem
|
|
|