|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
dead & alive
|
Całoroczny 2017: odlewki perfum i inne
Na początku chcę się pozbyć przede wszystkim zalegających perfum, wszystkie były dobrze przechowywane i nie są zepuste. Za coś, na czym mi zależy, poszukam czegoś "pod ladą".
![]() FLAKONY: Quelques Notes d’Amour Yves Rocher EDT- około 55ml Rosabotanica Balenciaga- około 40ml Perles De Lalique Lalique-około 33ml Euphoria Calvin Klein- około 38ml Fleur d'Oranger Lavande Petit Grain Yves Rocher- 20ml bez 2 psików testowych ODLEWKI: Roberto Cavalli Eau de Parfum Roberto Cavalli- 8ml Rajasthan Etro 9ml Oriens Van Cleef & Arpels- 6,5ml Noir Pour Femme Tom Ford- 8,5ml Wardasina Sospiro Perfumes- 9,5ml Emozione Salvatore Ferragamo 8ml Roberto Cavalli Tiger Oud Roberto Cavalli 10ml Omnia Crystalline Bvlgari- 7,5ml Lalique Le Parfum Lalique- 10ml bez 2 psików testowych Deep Euphoria Calvin Klein- 8,5ml Satine Lalique- 10ml bez 2 psików testowych Black Sugar Oriental Lily Violet Korres- 4,5ml Signorina Misteriosa Salvatore Ferragamo- 6,5ml MINIATURKI: Hypnose Lancome Precious Eau de Parfum Oriflame Nie wiem ile płynu jest w obu- w przypadku zainteresowania zmierzę ![]() Szukam przede wszystkim innych perfum, ale chętnie wymienię się na książki lub zabawki dla kota ![]()
Edytowane przez blue3 Czas edycji: 2017-02-21 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Całoroczny 2017: odlewki perfum i inne
Coś u mnie za Aliena?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
This is Her! Zadig&Voltaire 8,5ml Decadence Marc Jacobs 9ml Posiadam jeszcze miniaturkę balenciagi Paris 6,5ml/7 Black Opium EDT 8,5ml Satine lalique 8ml Boss Woman 12/30 flakon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() może coś u mnie za: Wild Leather Mancera 5ml Divin' Enfant Etat Libre d'Orange 10ml Rose Essentielle Bvlgari 8ml Roberto Cavalli Tiger Oud marki Roberto Cavalli 10ml Alien Oud Majestueux Thierry Mugler 9,5ml Decadence Marc Jacobs 9ml Alien Thierry Mugler 9ml Jimmy Choo EDT Jimmy Choo 8ml
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety, nic nie wybrałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dead & alive
|
Zapraszam, wymieniłam asortyment
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Już dawno poleciało ..
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś za euphorię?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115851 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, a moze chciałabyś moją herrerę za euphorię i 2 odlewki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
oriens i deep euphoria podoba mi się z odlewek, ale oczywiście jesli coś jeszcze za nie znajdziesz, albo za jedną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
dead & alive
|
Cytat:
![]() Może dorzucisz balsam z The Body Shop? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dorzucę
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Hm, za wosk to bym wolała cos konkretnego właśnie, ale 212 sexy i tbs balsamik chętnie oddam za euphorię i te dwie odlewki ![]() piszemy pw? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za Euphorię?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.