2008-03-23, 08:43
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Anglia :)
Hello Girls
Dawno mnie nie bylo,ale juz jestem.. Nie mam czasu na czytanie postów, które napisalyscie podczas mojej nieobecnosci,ale kiedys to nadrobie.
Nie wiem jeszcze kiedy bo od jutra znowu bede bez neta
A wiéc: prace mam.. i jest to praca owszem w B&Q ale ja tam tylko sprzatam 
Kolezanka mnie oszukala bo mowila,ze pracuje na ogrodnictwie i czasem kwiatka podleje, czasem chwascika wyrwie itp, itd, a ona zwyczajnie sprzata 
No cóz.. prace wziélam -lepsze to niz nic. Ja sprzatam biura,wiec nie jest zle. Nie nabrudze sie przynajmniej 
Klopoty mialam bo po tygodniu supervisor dala mi wypowiedzenie, ze niby nie majá godzin dla mnie.. ale ona jest angielká-rasistká zreszta i chciala miec moje godziny,zeby sobie dorabiac 
Jak sie manager o tym dowiedzial to wzial sprawy w swoje rece i wszystko zalatwil-nie jestem zwolniona a ona nie ma prawa pracowac dluzej niz 24 godziny w tygodniu
Tak miala w umowie , a pracowala w ostatnim miesiacu 148 godzin. Teraz prawnik wyslal jej pismo ze tak nie moze 
Pozatym ja i moja kolezanka z ktora pracuje mamy sie nie sluchac supervisor Tylko robic to na co mamy ochote i nawet pracowac razem mozemy-ona nam nie pozwalala 
Fajnie ze manager stoi za nami 
Pozatym szukalam mieszkania i znalazlam 
W poniedzialek sie przeprowadzamy
Ladne, czyste mieszkaznko za 525 
Ale ile nerwów stracilam szukajac go to.... 
Widzialam mieszkanie za 500,ale brudne sciany byly, wykladzina podarta, bylo lózko,ale tez podarte, jak weszlam tam to mnie cofnélo, ..a w kuchni.. stare szafki i podloga cala sie lepila.. nie do opisania.. Kolejne mieszkanie... tapety odchodzly, brudna podloga, kuchnia i laziena do wymiany-tak jak w poprzednim mieszkaniu,ale jaka cena??? -550 
No i nasze co wzielismy za 525 z wlasnym patio Co prawda patio z przodu domku,ale zawsze cos Mieszkanie bardzo wysokie, 1 bedroom flat. Moze zrobie zdjecia jak sie juz zadomowimy. Musze lózko, szafe i stól narazie kupic bo jest nieumeblowane
Trzymajcie sie dziewczyny. Nie wiem kiedy zaloze neta na nowym mieszkaniu,ale do nastepnego napisania
Czas edycji: 2008-03-23 o 08:48
Powód: literowka
|
|
|