2008-03-26, 10:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fabularny Dragon Ball
Cytat:
Napisane przez Aramintha
Poniekąd się zgadzam, Vegecie nikt nie dorówna i pewnie się skończy na jakimś skośnookim w spandexowym wdzianku, ale przynajmniej byłaby jakaś odmiana i możnaby rozwijać swój talent krytyka filmowego 
|
Niestety . Ale może gdzieś w Japonii żyje sobie nasz prawdziwy Vegeta 
Cytat:
Napisane przez Aramintha
|
Szczerze? Nie mam pojęcia .
Cytat:
Napisane przez Aninek
Oświeżam wątek  mam dziwne wrażenie,że tego filmu nie będzie...albo zrobią go jak skończę 99lat 
Przy okazji-ładny mam av??
|

Cytat:
Napisane przez Aramintha
Jak bym poznała w realu kogoś takiego jak Vegeta to bym się tym obrazkowym tak nie ekscytowała...ale life is brutal i wypowiadałam się w wątku "staropanieńskim" i to chyba wyjaśnia wszystko.
|
Eh, ostatnio, jak męczyłam znajomą na skype stronami mangi z pewnym boskim to stwierdziła, że ja nie zaliczam się do żadnej z trzech orientacji seksualnych, bo jestem mangoseksualna .
Cytat:
Napisane przez Aramintha
Byłam dziś u fryzjera i chciałam zmiany w wyglądzie i doszłam do wniosku, że sobie zrobię fryzurę na C18. Po krótkim namyśle doszłam do wniosku, że fryzjer może dziwnie zareagować jak mu przyniosę taki mangowy obrazek, a poza tym szkoda mi ścinać długich włosów. No, ale mam nową asymetryczną grzywkę, która wymaga odgarnięcia co pewien czas, więc przynajmniej mam ten złowrogi gest C18.
Ach,ten fabularny DB...
|
A tam zaraz dziwine Zawsze można poszukać zdjęcia np cosplayu C18 i jest .
|