Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fabularny Dragon Ball
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-26, 10:49   #105
joplin
Zadomowienie

Dot.: Fabularny Dragon Ball

Cytat:
Napisane przez Aramintha Pokaż wiadomość
Poniekąd się zgadzam, Vegecie nikt nie dorówna i pewnie się skończy na jakimś skośnookim w spandexowym wdzianku, ale przynajmniej byłaby jakaś odmiana i możnaby rozwijać swój talent krytyka filmowego
Niestety . Ale może gdzieś w Japonii żyje sobie nasz prawdziwy Vegeta

Cytat:
A teraz z innej beczki:
ile waży wasz men?

Bo napotkałam małą trudność przy takim oto quizie

http://www.quizilla.com/users/saiyan...0vegeta%20fan?
Szczerze? Nie mam pojęcia .

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Oświeżam wątek mam dziwne wrażenie,że tego filmu nie będzie...albo zrobią go jak skończę 99lat
Przy okazji-ładny mam av??

Cytat:
Jak bym poznała w realu kogoś takiego jak Vegeta to bym się tym obrazkowym tak nie ekscytowała...ale life is brutal i wypowiadałam się w wątku "staropanieńskim" i to chyba wyjaśnia wszystko.
Eh, ostatnio, jak męczyłam znajomą na skype stronami mangi z pewnym boskim to stwierdziła, że ja nie zaliczam się do żadnej z trzech orientacji seksualnych, bo jestem mangoseksualna .

Cytat:
Byłam dziś u fryzjera i chciałam zmiany w wyglądzie i doszłam do wniosku, że sobie zrobię fryzurę na C18. Po krótkim namyśle doszłam do wniosku, że fryzjer może dziwnie zareagować jak mu przyniosę taki mangowy obrazek, a poza tym szkoda mi ścinać długich włosów. No, ale mam nową asymetryczną grzywkę, która wymaga odgarnięcia co pewien czas, więc przynajmniej mam ten złowrogi gest C18.

Ach,ten fabularny DB...
A tam zaraz dziwine Zawsze można poszukać zdjęcia np cosplayu C18 i jest .