![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fabularny Dragon Ball
Cytat:
oraz liczne skojarzenia ![]() Ja tam uważam, że wszystko można nabyć, wytwórnię filmową również. Np. wygrać w totka i kupić albo dorobić się na działalności spirytualno-egzorcyzmowej ![]() Ostatnio jestem na etapie robienia quizów internetowych ( w głównej mierze na swój własny temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Wtajemniczenie
|
No jak tu ich nie mieć
![]() Jak już wspomniałam - za duża dziewczynka jestem by pewnych spraw nie widzieć bardzo jednostonnie ![]() Cytat:
![]() Ale powiedz sama, troszkę wyobraźni, zaangażowania i faktycznie po jakimś czasie można się szarpnąć na sporo rzeczy ![]() Cytat:
![]() Oby tylko pokrywała się z "praktyką" ![]() Fajny pomysł. Ciekawa jestem jak wypadną wyniki. Dasz znać? ![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dam znać ![]() I mam nadzieję, że mogę liczyć na pomoc ekspertek w układaniu podchwytliwych pytań mających na celu zbadanie stopnia 'vegetowości' różnych osobników. Jak ślicznie się ten wątek rozrasta ![]() Ciekawa jestem czy dobije do 500 postów i będzie zrobiona druga część. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ależ służę chętnie pomocą ![]() Wątek się wybitnie rozrasta ![]() Ale dopatruję sie w tym wpływów mediów, które ogólnikowo naznaczyły DB jako "szkodliwy". Zupełnie nie wiem czemu ![]() Przecież tyle tam pozytywnych treści ![]() Bawi, uczy.... ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkodliwe treści...kiedyś spytał mnie jeden znajomy.dlaczego to oglądam,jak tam jest tylko przemoc...Ludzie nie oglądali,nie wczuwali się w treść i widzieli tylko "mordobicie",a dla nich to równoznaczne ze szkodliwością społeczną ![]() Jeszcze jest casting?Oni zrobią ten film jak my Euro1012(wierzę,że nam się uda...) Z tego co wiem,SON to nazwisko i jest tak: SON Goku,SON Gohan, SON Goten...ale w genialnej polskiej wersji jest :SONGO KU, SONGO HAN i SONGO TEN...szczegół,że czasem słychać było krzyki typu :"Goku"...a tłumaczyli twardo "SONGO"...i dziwić się,że "durty dancing" to "wirujacy seks"-tu wszystko jest możliwe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba wyraźnie widać, że na nim jestem ja ![]() I Oczywiście on ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zainwestujcie w okulistę
![]() ![]() ![]() ![]() Mogliby ten film zrobić tak na marginesie...ale jak mają problem z obsadą,to raczej marne szanse... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Vegeta ![]() ![]() Ah, aż mnie wzięło i w najbliższy weekend obejrzę sobie serię Z, moją ulubioną ![]() Moim skromnym zdaniem nie powinno się robić filmów na podstawie anime, to po prostu źle wygląda. Postacie nie te same, bo aktorzy niepodobni do boskich anime-mężczyzn ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poniekąd się zgadzam, Vegecie nikt nie dorówna i pewnie się skończy na jakimś skośnookim w spandexowym wdzianku, ale przynajmniej byłaby jakaś odmiana i możnaby rozwijać swój talent krytyka filmowego ![]() A teraz z innej beczki: ile waży wasz men? ![]() Bo napotkałam małą trudność przy takim oto quizie http://www.quizilla.com/users/saiyan...0vegeta%20fan? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Oświeżam wątek
![]() ![]() Przy okazji-ładny mam av?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A w wątku jest już ponad 100 postów ![]() Filmu jeszcze nie ma bo świat kina czeka na Mnie - wybitnego producenta, reżysera itd. ps. a mi stuknęło 200 ![]() Edytowane przez Aramintha Czas edycji: 2008-03-25 o 10:54 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
To gratuluje 200postu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Jak bym poznała w realu kogoś takiego jak Vegeta to bym się tym obrazkowym tak nie ekscytowała...ale life is brutal i wypowiadałam się w wątku "staropanieńskim" i to chyba wyjaśnia wszystko.
Byłam dziś u fryzjera i chciałam zmiany w wyglądzie i doszłam do wniosku, że sobie zrobię fryzurę na C18. Po krótkim namyśle doszłam do wniosku, że fryzjer może dziwnie zareagować jak mu przyniosę taki mangowy obrazek, a poza tym szkoda mi ścinać długich włosów. No, ale mam nową asymetryczną grzywkę, która wymaga odgarnięcia co pewien czas, więc przynajmniej mam ten złowrogi gest C18. Ach,ten fabularny DB... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Tak więc witam wszystkich mangoseksualnych - no dobra, nie oszukujmy się, witam wszystkie wielbicielki boskiego Vegety <applause>.
Co do cosplayów to dość ryzykowna sprawa, załączam fotki,oceńcie same, w domyśle C18 i Trunks: A ja nie chcę tak wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dobrze,że napisałaś o kogo chodzi-w życiu bym się nie domyśliła,Że to Trunks...C18może, z trudem,ale może...
Vegeta my love ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że kiedyś kiedyś widziałam gdzieś takie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie szukałam nowych avatarów, ale nic ciekawego nie znalazłam. Ale i tak zmieniłam
![]() Może kiedyś zrobię własny cosplay i się obfotografuję ![]() Swego czasu w dawnym Kawaii widziałam fotki z róznymi mangowymi przebierańcami, ale na dobrą sprawę to nikt nie był podobny. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Mam dziwne wrażenie,że jakby znalazł sie ktoś podobny do Songo, Trunksa czy Vegety to doszłoby do gorszących scen urządzanych przez zachwycone kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Eeeeeeeeeetam w kisielu.
W takich sytuacjach to chodzi o jak najszybszą eliminację konkurencji ![]() Zero litości, 100% skuteczności. W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, MUAHAHAHAHAHA A później gdy zostanę sam na sam z Vegetą ....<cenzura> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Hehe,na zdrowy rozum-Prince of Sayan nie chodzi na zloty fanów DB szukać swojej księżniczki(mnie,rzecz jasna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po drugie nie wspominałam nic o zlotach fanów, tutaj wystąpiła nadinterpretacja faktów ze strony świadka. Choć z drugiej strony, jak to mówi porzekadło ludowe - głodnemu chleb na myśli;> A propos eliminacji konkurencji, to co zrobiłaś z Goldfish, bo ostatnio jakoś jej tu nie widać ![]() Post o 6:31 ![]() ![]() ![]() Ja o tej porze smacznie sobie śpię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze-MóJ 1000 POST
![]() Po drugie-mam problemy ze snem czasem ![]() Po trzecie-nie wiem.gdzie jest Goldfish...może znalazła jakieś DB-ciacho w realu i się nie chwali ![]() Może to nie był zlot fanów,ale tej nazwy śmiesznej nie zapamiętałam,a nie chciałam się wygłupiać ze swoją wesołą twórczością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Zatrzęś mną, jak galaretkąąą - tak też
![]() Cytat:
![]() Po drugie - od kwietnia wznawiam "treningi", więc czeka mnie wstawanie 4 x w tygodniu o 4:00 ![]() Po trzecie - jak to mawia przysłowie " dobra ściema nie jest zła", może próbujesz odwrócić naszą uwagę, pisząc tu o DB-ciachach ![]() Po czwarte - gdzie ty byłaś i się nie chwalisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Gdzie byłam?Że co??Chyba nie kojarzę...Na zajęcia chodzę i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Zostałam źle zrozumiana...zamiast tego Twojego określenia użyłam nazwy "zlot fanów"(miałaś z tego czegoś te koszmarne zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten z psychopatycznym charakterem przystojny jest? Blondyn?? Bo zdradzę w sekrecie,że muszę wyjść za mąż przed 2015 rokiem i rozglądam się za kandydatem. Taki Vegetopodobny by się nadawał w sam raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.