Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-27, 14:18   #4920
madziczek
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
widzę, że możemy sobie przybić "piątkę" kaalinaa jak mam kupic sobie jakiś biustonosz, to muszę najpierw z tydzień się przygotowywać psychicznie, bo jakoś tak dziwnie się czuję, jak każda "bardzo miła" pani sprzedawczyni mówi: niestety nie ma takiego rozmiaru (głównie problem polega na dość małym obwodzie 70 cm do dość dużej miski). Właśnie myślę, żeby sobie poeksperymentować z zakupami przez internet (wybór dość duży), ale trochę się boję.
mam nadzieję, że te wszywane miski to dobry pomysł, ale czekam na jakieś wypowiedzi dziewczyn, które już to wypróbowały...
To i ja się dołączam do Waszej gromadki .... też mam 70 pod biustem i sporą miseczkę.
Kupowanie biustonosza też zawsze było dla mnie strasznym przeżyciem, ale zdedycowałam się w końcu kupać tę bieliznę przez internet.

Zajrzyjcie na stronkę firmy Kontri - sprzedają bieliznę róznych firm i jest w czym wybierać.
Bardzo polecam firmę Gaia (wybierałam do tej pory tylko te), szyją ładną bieliznę i w szczególności na duże biusty. Biustonoszy na obwód pod biustem nie jest aż tak dużo, ale zawsze można coś wybrać.
Ich tabela wymiarów/rozmiarów jest wiarygodna ... ja nie chciałam wierzyć i jeden biustonosz mam ciut za mały (wg tej tabelki musiałam dokonać przeskoku o dwie miseczki a nie chciałam w to uwierzyć) ale da się nosić i jest wygodny, ładnie trzyma biust.

Nad ślubną bielizna też będę musiała pomyśleć, ale raczej nie chciałabym takiej wszywanej .... mierzyłam koleżanki sukienkę, która takowy posiadała i jakoś dziwnie sie w nim czułam, ale może to kwestia przyzwyczajenia.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora