Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ubrania nowe i mało używane, rozmiary XS-S-M.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-28, 21:12   #1
kaaalinkaaa
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Ubrania nowe i mało używane, rozmiary XS-S-M.

NIEAKTUALNY !!

Mam do oddania trochę ubranek. Są mało używane, bo wystawiam te, których nie polubiłam od razu po zakupie Jeśli będzie potrzebne więcej zdjęc chętnie doślę

Na mój początek:
  1. Spodnie Diverse. Kupione już dosyc dawno, ale bardzo mało noszone, bo nie przypadły mi do gustu. Są z dosyc grubego jeansu, niebieskie. Rozmiar 28 long, ale moim zdaniem trochę węższe w pasie, bo zazwyczaj noszę rozmiar 26,27.
  2. Spodnie Diverse. Też dawno kupione, są długie i postrzępiły mi się nogawki, ale mogę dodac ich zdjęcie jeśli będzie potrzebne. Są na tyle długie, że jeśli bym to obcięła nie byłby za krótkie. Na zdjęciu wydają się szare, ale są jasnoniebieskie. Rozmiar 26 long.
  3. Buciki złote. Rozmiar 41, ale jakby 40 Stan bardzo dobry, miałam je raz na imprezie i to domówce, więc przestały w przedpokoju, a zniszczyły się tylko w drodze .
  4. Żakiecik H&M. Różowy sztruksowy. Miałam go kilka razy na sobie (nieudany prezent). Rozmiar 34.
  5. Sweterek H&M. Czarno-szaro-białe paski, rękawy 3/4. Rozmiar XS. Raz go założyłam, ale doszłam do wniosku, że powinnam miec S
  6. Sweterek H&M. Szaro-białe paski. Historia taka jak poprzedniego, kupione były razem
  7. Sweterek Orsay. Rozmiar S. Długie rękawy. Też go nie noszę, bo ten kolor mi jednak nie pasuje A podoba się bardzo...
  8. Bluzeczka w hymm.... błyskawice Szara, bez ramiączek, rozmiar 36, H&M. Ani razu nie założona, niestety oderwałam już metki
  9. Bluzeczka na ramiączkach w buciki, torebeczki, i okularki Kupiłam ze względu na obrazeczki, ale nie było mojego rozmiaru i wzięłam mniejszą Niestety nie nadaje się Atlantic S.
  10. Bluzka z długim rękawem Tally Weijl. Z cieniutkiego materiału, rozmiar 36. To błękitne to kwiatki i napisy "Love is feeling", "Be yourself", "totally sexy".
Na razie tyle Zapraszam do oglądania. Zdaję sobie sprawę z tego że jestem tu nowa, więc mogę wysyłac pierwsza. Aaa i interesują mnie raczej nowe rzeczy lub w bardzo dobrym stanie

Zapraszam na stronę 4. Tam jest dokładka.
Również na dole strony 6.
I jeszcze 8 i 11 !!

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_9422.JPG
Wyświetleń: 240
Rozmiar:  24,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_9423.JPG
Wyświetleń: 86
Rozmiar:  21,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_9424.JPG
Wyświetleń: 89