Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-29, 06:39   #2103
MaT
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Co oznacza napis przy katalogach NAGLOW.KAT.PL 06/2008 (X1)
Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Przeszukalam watek, ale nie widzialam wyjasnienia
Cytat:
Napisane przez myszucha Pokaż wiadomość
ja wlasnie tez mialam sie zapytac o co chodzi z tym napisem,ale wydaje mi sie ze to o to chodzi ze one sa z probkami,bo na pierwsz termin mialy isc katalogi z probkami tego nowego kremu pod oczy
Dzwoniłam, bo myślałam, że to błąd na stronie i pani mi powiedziała, że to jest specjalne wyróżnienie i teoretycznie nic nie zmiania, a praktycznie połowę zamówionych katalogów dostaniemy bez próbki.
We Wrocławskim COK dostali tylko bez próbek, co jest już totalną porażką
Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
i zamówiłam jeszcze metaliczną kredkę do powiek AG kolor GOLD i dostałam z datą produkcji:29.05.07.Wprawdzie gwarancję ma na 24m-ce ale i tak ta data mi się nie podoba.Jak dla mnie do już trochę dawno ją wyprodukowali .Praktycznie wszystko co zamawiam jest wyprodukowane już w tym roku ale być może kolorówka ma takie stare daty? Czy komuś jeszcze też tak przychodzi?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
24 miesięcy od otwarcia A od daty produkcji 3 lata

Masz rację, ale gabipati była zniesmaczona takim terminem produkcji.
3 dni temu kupowałam w COK podkład PW i o ile mnie pamięć nie myli, to w tym nowym opakowaniu wprowadzili go 6 tygodni temu (wtedy można było go kupić w demo), a ja dostałam z datą 16.10.07
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
mam fakturke!!!
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
nie wiem czemu pise ze katalogi beplatne i " ZEST. 30 PROBEK SZMINEK UCR bezplatny" skoro pisalo ze za 16,50 :/??
Czasem tak wypisują, jak potem rozbijają na pojedyncze produkty, czyli pakiet katalogów w połowie z próbkami, a próbki szminek w odpowiednich odcieniach
MaT jest offline Zgłoś do moderatora