|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
też dałam się skusić
wykańczam właśnie rimmel'a extra super lash i postanowiłam zaryzykować shocka. mam nadzieję, że sobie oka tą szczoteczką nie wybiję :P
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo zawsze jak cos jest nowe to lepsze niz po roku tej "nowosci" ![]() I mysle czy go nie uzywac tylko na specjalne okaze- tak 2 razy w tygodniu a na codzien zwykle tusze ![]() Bo na codzien do szkoly starczy nawet zwykly tusz co skleja. Ten jest czikita ![]() Wlasnie w szczoteczke tuszu tkwi szczegol-wielka co prawda ale swietnie rozczesuje i nie skleja.
|
|
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez brak brakow. Katalogi podzielone na z probka i bez
Jak dostane to napisze do nich - czemu podzielone i czemu nie mozna normalnie kupic tych probek?? |
|
|
|
#2074 |
|
Raczkowanie
|
Czyli w brakach tylko miniaturka TTA? To dobrze bo nie chce braków ;p
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#2075 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak ja wiem, tylko nie rozumiałam wtedy sensu zamawiania tak wcześnie skoro zamówienie do realizacji pobiorą dopiero w dniu składania zamówien.. dlatego się zdziwiłam dlaczego tak późno paczka bo skoro zamówienie złozyła wczoraj to wydawałoby się że potrzebuje dostać je wcześniej...
|
|
|
|
#2076 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy używał ktoś kojącego balsamu do suchej skóry? w kat.6 jest na str.87.
Oraz precyzyjny ołówek do kresek? ![]() Z góry dzięki
|
#2077 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z wybiciem oczu nie ma co przesadzać, może i ma sporą szczoteczkę ale to włosie gumowe (nie wiem jak to określić) jest króciutkie a jak rozczesuje Kilka razy podebrałam go od siostry We wtorek przyjdzie mój, w końcu!!!Dzisiaj siostra się mnie spytała czemu mam taką ciemną twarz Także kolejna oznaka, że krem opalający daje efekty
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
ja go mam, nie odpowiada mi jego konsystencja i zapach, jest twardy ale na palcach taki jakbym miała olej na nich (nie lubię mieć natłuszczonych dłoni bleeee) na ustach mnie okropnie drażnił i specjalnych efektów nie przynosił, natomiast na łokciach spisał się fajnie, niemniej za konsystencję i zapach ma ogromniastego minusa fu (wiem że do suchej skóry to własnie powinien być tłuścioch ale on jest taki fee)
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, proszę o numer wisniowego plynu do kąpieli...
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Wtajemniczenie
|
Gabipati jeżeli ci chodzi z kat.05 na str 115 to numerek ma 13888
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję....
I jeszcze gdyby ktos pomógł: taka okrągła szczotka, najgrubsza do wlosów... Balsam i mgiełka z serii truskawkowej... Proszę o pomoc. Kolezanka daje mi przez tel zamowienie, a ja wszystkie katalogi oddałam
|
#2083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
truskawka balsam -12310 truskawka mgiełka(spray) - 13961. |
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Gabipati, jestes wielka. Dziekuję
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skusiłam sie na Super Szok (kupiłam pare dni temu GlamEyes Rimmela ale mnie nie satysfakcjonuje - efekt na awatarze )Fajnie ze dałaś te zdjęcia - no i kurcze gdyby wcześniej to bym nie zamówiła Zamówiłam sobie kredkę z cieniem - granat. tez bede jutro eksperymentować, ale już widze ze kredka mało granatowa ...
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Co oznacza napis przy katalogach NAGLOW.KAT.PL 06/2008 (X1)
Przeszukalam watek, ale nie widzialam wyjasnienia
|
#2087 |
|
Przyczajenie
|
ja wlasnie tez mialam sie zapytac o co chodzi z tym napisem,ale wydaje mi sie ze to o to chodzi ze one sa z probkami,bo na pierwsz termin mialy isc katalogi z probkami tego nowego kremu pod oczy
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
ja też dziś dostałam paczkę a miała być w poniedziałek -uniwersalną kredkę AG mulitstylo SUNNY - chociaż nie miała dobrych opinii na kwc ale już wypróbowałam i stwierdzam ,że nie jest taka zła.Na pewno nie użyję jej na policzki ani na usta ale do powiek owszem. - korektor CT perfekcjonista kolor medium - tu się nie spodziewam za wiele ale swoje robi za to zapach ma beznadziejny, przypomina mi zapach takich szminek co to dawno temu były -jugurtowy balsamik jeżyna wanilia - dobrze że w nowym opakowaniu -balsam island vibe - zapach intensywny, konsystencja w sam raz. -śródziemnomorski krem z oliwką - tego nie trzeba reklamować . i zamówiłam jeszcze metaliczną kredkę do powiek AG kolor GOLD i dostałam z datą produkcji:29.05.07.Wprawd zie gwarancję ma na 24m-ce ale i tak ta data mi się nie podoba.Jak dla mnie do już trochę dawno ją wyprodukowali .Praktycznie wszystko co zamawiam jest wyprodukowane już w tym roku ale być może kolorówka ma takie stare daty? Czy komuś jeszcze też tak przychodzi? |
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od daty produkcji 3 lata
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o kredkę do powiek to nie otwierana ważna jest 3 lata od daty produkcji, a jak ją otworzysz to będzie ważna 24 miesiące. ![]() Spóżniłam się z odpowiedzią hi hi
![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2008-03-28 o 21:21 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiała któraś z was szminkę Glass Reflections Whisper z kat. 5 s.109? Przychodzi?
|
|
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kolorówką jest własnie ryzyko ze zanim minie data nie zuzyje sie kosmetyku - np. cienia, kredki czy błyszczyku (jeśli ma sie dużo )
|
|
#2095 |
|
Rozeznanie
|
Zaszłam dziś do Coku ...wąchałam Pur Blance Blush... i
![]() na żywo jeszcze ładniej niż w katalogu prysnęłam około 14 i nadal czuć na nadgarstku i dla mnie ta pur blanca jest podobna do pink suede-tylko w wersji lżejszej....ale czuć podobna nute. Pierwszy raz od wycofania PS musze przyznać czuje podobna nute w innych perfumach ![]() Mineralne cienie odcień Earth lub exquisite ( już nie pamiętam zamówie na pewno tylko musze obczaić które to były Cienie perfect wear te nowe-- jakie badziewne pudełeczko po otwarciu (dziwnie się otwiera) oczom ukazuje się wielka szczota ubrudzona cieniem...nie wiem może te testery mało estetyczne akurat były ale jakoś całe to pudełeczko odpycha.
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Konto usunięte
|
Paulinkosia co Ty gadasz! Ja mam cień PW i wg mnie jest ok. Zresztą zobacz sama (robione telefonem i po ciemaku)
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7050342]Paulinkosia co Ty gadasz! Ja mam cień PW i wg mnie jest ok. Zresztą zobacz sama (robione telefonem i po ciemaku)[/quote]
no takie wrażenie na mnie zrobiło...mam ten złociście połyskujący i tam ta gąbeczka jest malutka a w tych perfect wear duża..i wyciagam ją z otworka a ona taka cała oblepiona tym cieniem No może tak już załatwili te testery w coku ![]() w k06 znowu naszyjnik solutions ciekawe czy się załapię
|
#2099 |
|
Rozeznanie
|
byłam dziś w coku po odbiór paczki i zawiodłam się - liczyłam na to,ze powącham nowe True Glow a tu klops,wszystkie nowości z k06 oprócz właśnei tych perfum
![]() za to: - ładnie,delikatnie słodko,ale niedusząco pachnie nowa seria SPA - fajny zapach nowego senses z ryżem; podoba mi się,ponieważ nie pachnie żadnymi kwiatami ale liczyłma na coś bardziejw stylu serii sake ze spa- noi mozaika brązująca: śliczna,fajna,ale jej uroki znacie już z opisów i zdjęć yennifer ![]() i muszę powiedzieć,ze nei żałuję tych 10,9 za SuperShocka,pięknie wydłuża i rozdziela rzęsy,choć brakuje mi tego dwunastokrotnego pogrubienia...
|
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

wykańczam właśnie rimmel'a extra super lash i postanowiłam zaryzykować shocka. mam nadzieję, że sobie oka tą szczoteczką nie wybiję :P

Kilka razy podebrałam go od siostry 

.

No może tak już załatwili te testery w coku