2017-02-06, 10:40
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
LUTY - pielęgnacja, kolorówka, perfumy
NIEAKTUALNE
Do wymiany posiadam :
1) Podkład MF Skin Luminizer, odcień 45 warm almond, zużycie widoczne
2) Max Factor Creme Puff - Róż, kolor Aluring Rose, pozostało jakieś 70% ( bardzo wydajny)
3) Podkład kryjący Paese Long Cover, odcień 0.5 kość słoniowa, 2 razy użyty, zużycie minimalne
4) Wibo Diamond Skin- sypki puder rozświetlający, raz użyty
5) Loreal Color Infailible - cień, kolor 021 Sahara Treasure, 2 razy użyty, zużycie praktycznie niewidoczne
10) Avon - Kuracja do stóp i dłoni parafinowa NOWA
11) Avon - Maseczka do twarzy z glinką i olejem arganowym, 2 razy użyta ( pięknie pachnie)
12) AA - Formuła zimowa krem do rąk NOWY
13) Joanna - pierniczkowy żel pod prysznic NOWY
14) Got2Be - puder dodający objętości włosom - raz użyty odrobinę na grzywkę
16) Joanna Sensual Balsam do ciała NOWY
19) Zielona glinka z ekstraktem z zielonej herbaty, NOWA 100g
WYMIENIONE RZECZY :
17) Żel w sprayu do czyszczenia ekranów laptopów, tabletów, LCD - NOWY WYMIENIONY
18) Czarne mydło syberyjskie Babci Agafii - zużycie około 10% bo odłożyłam sobie troszkę do innego pojemnika, do tego dużego nie były wkładane palce
15) Evree olejek pod prysznic NOWY
7) Avon Incadessence Glow - j.w
3) Neuty Minerals - Podkład Kryjący kolor neutral light, pozostało ok 75%, początkowa pojemność opakowania to 8g - bardzo wydajny, najlepszy podkład mineralny jaki miała
8) Avon Soft Musk-j.w
9) FM Pure 16- odpowiednik Jimmy Choo, nie wiem czy pachnie podobnie do tych perfum bo ich nie znam , FM dostałam w prezencie ale dla mnie są za słodkie
6) Oriflame Amazing Paradise - zużycie widoczne
Nie mam określonej wish listy. Mam bardzo dużo kosmetyków, więc chętnie wymienię się za coś konkretniejszego ( ubrania też chętnie).
Wysyłam przeważnie raz w tygodniu, listem poleconym lub paczką pocztową - teraz gdy wzrosły koszty wysyłki nie wymieniam się za pojedyńcze rzeczy, bo się nie opłaca wysyłać .
Edytowane przez Carola16
Czas edycji: 2017-02-16 o 08:18
|
|
|