2008-03-31, 14:30
|
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 58 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mydło i powidło
Cytat:
Napisane przez jenesaispas
Bardzo kusząca propozycja 
Tylko jeśli chodzi o korektor to są chyba 2 odcienie, czy ten jest jaśniejszy czy ciemniejszy? Bo po zdjęciu nie jestem w stanie ocenić.
Tylko sprecyzujmy może dokładniej, bo się pogubiłam 
Ty ode mnie dostajesz Biosilk (chyba, że coś jeszcze wypatrzyłaś). Ja od Ciebie Hydra In 2 Dermedic i korektor Avon, tak? Gdybyś miała jakąś próbeczkę Roc czy korektor LRP, o którym piszesz to też bardzo chętnie, tylko nie chcę wykorzystywać  Mogę coś jeszcze dołożyć, jakieś próbeczki albo lakier do paznokci Maybelline.
|
korektor avon ma odcien fair. otworzylam go i przekrecalam kilkanascie razy jak napisano i w koncu za duzo go wyplynelo wiec jest pedzelek wypaciany jak na zdjeciu. korektor lrp mam ladnych kilka miesiecy ale od dluzszego czasu nie uzywam. moze jest go tam kropelka a moze polowa, tego nie wiem. starte ma napisy wiec koloru nie okresle. bezowy jest a nie zolty. chce biosilk za korektor avon i hydrain 2. a lrp dorzucam gratis i nie licz go bo naprawde nie wiem ile go jest. z tego wzgledu nie oferuje go do wymianki bo nie chcialabym kogos oszukac jak ci go nie dorzuce to wyladuje w koszu wiec nie ma mowy a jakimkolwiek wykorzystywaniu. ja po prostu albo nie moge sobie dobrac albo nie potrafie korzystac z korektorow 
lakieru nie chce bo nie maluje paznokci 
EDIT: zapomnialam zdjecie dodac
Edytowane przez paprak
Czas edycji: 2008-03-31 o 14:34
Powód: dodanie zdjecia
|
|
|