Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-02, 22:14   #3602
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!

Cytat:
Napisane przez izzi Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
No dziś taki rzeczywiście refleksyjny dzień...
Udało mi się wpaść dziś na to usg, aaaaaale się nasiedziałam w poczekalni, mówię Wam.
No ale do rzeczy - jeszcze nie wiadomo jakiej jest płci -pan doktor powiedział ze za wcześnie jeszcze. Ale mam dobre wieści - maluch mi podrósł niesamowicie, i już nie mam tej rozbieżności między terminem wyliczonym z OM a usg. Całość obrazu przemawia za 17 tyg.+1 dzień Poza tym doktor się śmiał że trzeba będzie kupić jednak większe śpiochy bo bąbel ma dość długą kość udową (nogi o tydzień wyprzedzają swym wzrostem resztę ).
Jutro idę do tego swojego państwowego konowała, zobaczymy co mi tam on powie.

Anetko - gratuluję małej księżniczki!!! Ja jeszcze muszę poczekać parę tygodni echhh macie rację ciąża uczy cierpliwości.

Kaolinait - ja też nie czuję jeszcze żadnych kopniaczków ani ruchów bąbla ale myślę że przyjdzie na to czas, musimy widocznie jeszcze troszkę poczekać

Buziaki!
PS: Oczywiście załączam foto a jako że mało wyraźne sporządziłam własnoręcznie opis zdjęcia
izzi, foteczka super normalnie sie napatrzec nie umiem na te twoje dziecie moje sie juz dawno nie miesci w monitorze i ogladam go w kawalkach

w kazdym razie u mnie stwierdzono synka a nazwiemy go Piotrus Jaroszaniu slusznie obstawialas kiedys

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora