Wątek
:
Panny Młode 2009 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-04-02, 21:30
#
2011
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Napisane przez
kalinka77
SAMBAdiJANEIRO
Sto lat!!!! Wszystkiego naj naj z okazji urodzinek
dziekuje
Cytat:
Napisane przez
jaga_2001
Samba, zdrowka i spelnienia wszystkich marzen.
dziekuje
Cytat:
Napisane przez
Madzialenka12344321
Martucha
szkoda ze nie zdałas, ale trzymam kciuki aby sie udalo za kolejnym razem
ale wiecie nie czeka sie wcale tak dlugo na egzamin. moja kolezaka dzis sie umawiala na egzamin na prawko i ma 25 kwietnia wiec dosc szybko
to zalezy od regionu, moj brat zdal egzamin teoretyczny przed swietami bozego narodzenia i zapisali go na egzamin dopiero na 12 lutego bodajze, oblal to mial nastepny 29.03 dopiero ale ze znowu oblal to nastepny temin ma dopiero pod koniec maja ;/ i jak tu umiec jezdzic jak takie sie ma przerwy ;/ a moja kolezanka zdala teoretyczny 18 marca i tez ja zapisali na koniec maja dopiero ;/ ja cale prawko zrobilam w 2,5 miesiaca a moj brat juz rok robi!!
Cytat:
Napisane przez
Elcia85
SAMBA wsyztskiego najlepszego
a co do komunikaowania sie rpzez gg to nie polecam
na dluzsza mete naprawde latwo o niedomowienia!! jaks ie z TŻem nie widzielismy dlugo to tez nam zawsze o jakas glupote poszlo wlasnie rpzez gg albo smsy!! za zwyczaj chodzilo o jakies glupoty
teraz sie widzimy czesto i odpukac nie klocimy sie prawie wcale
zawsze latwiej dogadac sie na zywo
ale wiadomo nie zawsze sie da niestety
(
dziekuje za zyczenia
no wiem nam tez sie nie raz zdazalo posprzeczac przez gg jak tz byl jeszcze w polsce, ale wtedy to sie szybko dalo wszystko wyjasnic bo albo lap za telefon albo sie spotykalismy
a teraz to on nie ma mozliwosci do mnie codziennie dzwonic niestety
a ze mieszka na razie u znajomych bo nasz dom remontuja to gadamy na gg i tak jakos wyszlo ze od slowa do slowa sie poklocilismy ale juz jest ok na szczescie
a remont tez sie powoli konczy wiec bedziemy gadac na skype
Cytat:
Napisane przez
Elcia85
ja zaczelam kurs w moje 18te urodziny bo mozna bylo niby zaczac maksymalnie 3 miesiace przed osiemnastka, ale to byl wlasnie prezent od moich rodzicow na urodziny
na pierwszej jezdzie wsiadam ddo auta a koles mi "no to ruszamy" ja sie patrze na niego i mysle no spoko tylko jak? wiec mowie ze nie umiem, a on z takim zdziwieniem na twarzy "nie umiesz? naprawde?? JAK FAJNIE!!" i mi wszytsko wytlumaczyl itd a potem mi powiedzial ze byl zaskoczony bo po prostu praktycznie wszyscy juz keidys za kierownica siedzieli a tu mogl od poczatku wszystkiego mnie nauczyc
bo ja wczensiej tylko jako pasazer jezdzilam
a teraz kocham prowadzic!!!!!
hehe ja tez zostalam zapisana na prawko z okazji 18
a jeszcze zanim mi zafundowali to prawko to mama mnie wziela na taki plac zebym sobie potrenowala ruszanie i w ogole
i tam zaraz obok tego placu jest przejscie podziemne i stacja kolejowa
nio i ja tak jezdzilam w kolko po tym placu miedzy jakimis tam latarniami az tu nagle dostalam jakiegos takiego zrywu ze nie wyrobilam na zakrecie i prawie wjechalam do tego przejscia podziemnego
az strach pomyslec co by bylo gdyby moja mama nie zaciagnela recznego
chyba bym zjechala na dol po schodach
niooo a jechalam wtedy moze jakies 20 km/h
ale potem zdalam prawko za 1 razem i jakos do tej pory jeszcze zadnej kolizji nie spowodowalam wiec jest ok
SAMBAdiJANEIRO
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do SAMBAdiJANEIRO
Znajdź więcej postów SAMBAdiJANEIRO