Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Insolence, Armani, srednia i wysoka polka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-04, 13:50   #1
_Novotna_
Wtajemniczenie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

Insolence, Armani, srednia i wysoka polka

Witam ponownie na Targowisku

Tym razem chcialabym wymienic kilka nieudanych prezentow, sa to perfumy od mojego TZ recze za ich oryginalnosc. Jestem we Francji aktualnie w Polsce bede pod koniec miesiaca, mozemy wysylac teraz lub poczekac do maja.

nieaktualne1.Guerlain, Insolence. 40ml, sklada sie z dwoch malych flakonikow 20ml, i pieknego atomizera guerlain taka wersja do torebki. W katoniku, psikniety moze 3 razy.

2.Emporio Armani WHITE FOR HER biala buteleczka z czerwonymi napisami, 30ml, psiknelam chyba 10 razy i to takie male psiki, zeby zrobic przyjemnosc TZ ktory ofiarowal mi laskawie perfuly na walentynki nie znajac mojego gustu niestety. Jest to limitowana edycja A SPECIAL EDITION DESIGNED TO HELP ELIMINATE AIDS IN AFRICA

3. Lancome O de Lancome 50ml, jeden psik, prezent od cioci TZa, nietrafiony.

4.Biotherm, Deo Pure antiperspirant stick. 40 ml uzyty kilkanascie razy ale wole jednak spraye.

5.Bourjois, effet Lumiere, les Naturals, zuzycie na fotce, zgubilam pacynke, ktora zreszta i tak do niczego sie nie nadawala.

6.Inglot, under Make Up Base 10 ml, zuzycie na fotce.

7.Clarins i Dior probka tremu brazujacego i kremu nawilzajacego dodam jako gratis, sa lekko uzywane.

8.Bourjois tusz Talons Alguilles, czarny, mokry i swiezy, okolo 70procent.
9.chanel blyszczyk Levres Scintillantes kolor 109 Big Bang, zuzycie okolo 20 procent.

10.BIOTHERM podklad tester SENSE MATTE, nawilzajaco matujacy, filtr SPF 15, kolor 120, 30ml, uzyty nie wiecej niz 10 razy ale czasem go uzywam, wiec prosze pytac, najchetniej wymienie na podklad do cery suchej lub puder. Ale niekoniecznie, jak dobrze nawilze buzie nie jest zly
Reszte kosmetykow dorzuce pozniej
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  insolence.JPG
Wyświetleń: 25
Rozmiar:  94,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  empo.JPG
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  84,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  o.JPG
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  83,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć