Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-04, 19:37   #306
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Chciałam się pochwalić dziewczyny, że po odwiedzeniu piątego salonu MAM WYBRANĄ SUKNIĘ !!!!! I WIEM, ŻE TO TA JEDYNA
Niestety nie pochwalę się zdjęciem, bo akurat na stronie salonu nie ma zdjęcia tego modelu
Gratuluje, czyli mam rozumieć, że już zamówiona?

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ooo.... dzieki bo nie wiedzialam jak to zrobic
Widzę, że w praktyce wychodzi Ci ok.

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wklejam kilka zdjec z moich przygotowan
Winietki na stol ( pojawia sie na nich ten sam motyw co na zaproszeniu takie serduszko z margaritek u mnie w kolorze lila, zdjecie sciagniete z ikei maja takie kartki pocztowe)

Rozek na ryz, zrobiony ze zwyklego kartonu

i nasze mini zdjecie, ktore beda rozdawane po kosciele,
Podziwiam Ciebie, że robisz to sama. Nie wiem czy ja bym się skusiła na taką czasochłonną robotę. Ładna z Was parka.

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ostatnio przyszedł mail, ze w wątkach nie ma odliczania bo to "zaśmieca" wątek.
mam propozycje moze złąożmy watek z odliczaniem i z wrazeniami na gorąco, bo potem mozna sie bardzo pogubić jak każdy zacznie odliczać
O jakim mejlu mówisz?Od kogo go dostałaś?
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
E tam, przecież jeśli wpiszesz sobie na początku lub na końcu wiadomości liczbę dni do "godziny zero", to niczego nie zaśmiecisz Wszystkie wiemy, o co chodzi No chyba, że niczego nie napiszesz więcej
Nie widzę przeszkód żeby odliczać w postach, przecież zawsze coś się do kogoś jeszcze napisze.