Panny Młode 2008 cz.II - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-03, 22:53   #271
bakajaczek
Przyczajenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cześć Dziewczyny!!
Siedzę na forum, oglądam wszystkie wklejone suknie i sama nie mogę się zdecydować nie wiem co mam wybrać Może mi pomożecie?muszę zdecydować się do soboty
Co myślicie o tym modelu?Zaznaczam, zę mam ciemne włosy i marzy mi się do tego koronkowy welon w stylu maryjnym

Druga wyglada nstępująco:

Boję się tylko, że do tego modelu nie będzie pasował koronkowy welon.
Co tym myślicie??
Serdecznie dziękuję za pomoc.
bakajaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 23:06   #272
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Cytat:
Napisane przez bakajaczek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!
Siedzę na forum, oglądam wszystkie wklejone suknie i sama nie mogę się zdecydować nie wiem co mam wybrać Może mi pomożecie?muszę zdecydować się do soboty
Co myślicie o tym modelu?Zaznaczam, zę mam ciemne włosy i marzy mi się do tego koronkowy welon w stylu maryjnym

Co tym myślicie??
oj..mój gust - niestety raczej do żadnej nie pasuje koronkowy maryjny welon obu sukniom zaszkodzi
Stary 2008-04-04, 00:13   #273
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Czekoladko już tłumacze o co chodzi z tym niegramatycznie.
W twojej wersji jest " Wiec nasi mili stawcie o prezenty sie nie martwcie.."
Mnie odobiście brakuję tutaj słowa "się" np.
Wiec nasi mili się stawcie lub wiec nasi mili stawcie się (tyle, ze dalej trudniej bedzie się rymować).
W twojej wersji - " wiec nasi mili stawcie" mam takie wrażenie jakby goscie mieli coś wam stawiać ;-)
Mam nadzieję, ze jadno się wyraziłam.

P.S. m.a.r.t.a. mnie zatłucze za ten post pod postem (nadrabiam zaległosci po powrocie),a le ja nie wiem jak robić te cytaty, kiedyś ktos tłumaczył i zupełnie mi to nie wychodzi

U mnie: najpierw toast na wejscie, potem obiad, potem pierwszy taniec, a tort przed albo po oczepinach
tiffi1 albo mi juz o tej porze padło na wzrok , albo Tobie. Zuważ, że w cytowanej przez Ciebie, mojej wypowiedzi jest Więc się Nasi mili stawcie i dokładnie tak mamy wypisane zaproszenia
No to, żeśmy się dogadały ... całkiem gramatycznie

Chciałam się pochwalić dziewczyny, że po odwiedzeniu piątego salonu MAM WYBRANĄ SUKNIĘ !!!!! I WIEM, ŻE TO TA JEDYNA
Niestety nie pochwalę się zdjęciem, bo akurat na stronie salonu nie ma zdjęcia tego modelu

Ale to by było zbyt pięknie, jakby nie pojawił się problem, otórz suknia jest delikatna , zwiewna i ma dodatki w kolorze złoto-morelowym (cała suknia jest ecru) więc idelanie bedzie do niej pasował prosty bukiet z trzech strelicji - mój wymarzony - wklejam fotkę strelicji. Natomiast mój TŻ będzie miał czarny smoking z koszulą ecru, ale mucha i pas będą w kolorze ciemne bordo.
Teraz się zastanawiam czy bordowa mucha nie będzie się gryzła z moim pomarańczowym bukietem (w kościele pas będzie niewidoczny bo marynarka będzie zapięta, a w butonierce TŻ nie będzie miał żadych kwiatów) ?
Idealnie byłoby gdybym miała bukiet bordo, ale tak ciemna wiązanka nie pasuje do tej sukni, natomiast jasny bukiet rozleje się na tle sukni - najbardziej będzie pasował taki strelicjowy.

Chociaż ciemny bordo całkiem ładnie prezentuje się z intensywnym pomarańczowym .... co o tym myślicie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg strelicja.jpg (17,6 KB, 13 załadowań)
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 08:28   #274
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
dokładnie tak miałam!
i w dodatku w moim przypadku sprawdzilo sie jeszcze jedno - obejrzalam ich najpierw setki w necie, i kilkadziesiąt na panekinach i targach; ale gdy w końcu przymierzylam pierwszą to sie zakochałam w swoim odbiciu

i poźniej było mi głupio więc naprzymierzałam ich jeszcze mnóstwo (zreszta na naszej stronce www.agnieszkaimarek.com mozna poczytać ;p)
ale ostatecznie i tak wróciłam do tej pierwszej i będę ja miała tylko uszyta jeszcze bardziej "pode mnie" - czyli z uwzględnieniem kilku uwag
my kobitki jak sobie cos ubzduramy w glowach to chociaz by sie walilo i palilo to musi byc tak jak my chcemy i koniec-przynajmniej ja tak mam... spodobala mi sie jedna sala i jezdzilismy jeszcze po calym miescie ale pozostalych sal nawet ogladac nie chcialam
Suknie podobaja mi siedwie alezdecyduje sie na ta ktorej fotki wkleilam.
Tobie tylko pozazdroscic zdecydowania

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ano, kiedyś straci cierpliwość i bez wahania zatłucze, zatłucze .

Funkcja multicytowania
(mała ściągawka)
Przy każdym napisanym poście, w dolnym prawym rogu masz do wyboru:
Edytuj / Cytuj / Wielo cytuj ten post / Odp
Przy każdym poście, który chcesz zacytować wybierz tą 3 funkcję (kliknij na "plusik"), wówczas zamieni się on na "minus". /jeśli się pomylisz lub zrezygnujesz z już zaznaczonego posta-kliknij na "minus" a powróci stan pierwotny "plus"/
Ostatnim krokiem jest wciśnięcie przy ostatnim minusie dodatkowo Cytuj.
Otworzy się wtedy nowe okno z zacytowanymi wszystkimi postami i pomiędzy nimi możesz dodawać swoją wypowiedź.
ooo.... dzieki bo nie wiedzialam jak to zrobic

Cytat:
Cześć Dziewczyny!!

Co tym myślicie??
mi osobiscie podoba sie ta druga... poprostu podobaja mi sie koronki ale welon koronkowy raczej do tego odpada...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 08:44   #275
lulucelo
Raczkowanie

Hej dziewczyny wklejam kilka zdjec z moich przygotowan
Winietki na stol ( pojawia sie na nich ten sam motyw co na zaproszeniu takie serduszko z margaritek u mnie w kolorze lila, zdjecie sciagniete z ikei maja takie kartki pocztowe)

Rozek na ryz, zrobiony ze zwyklego kartonu

i nasze mini zdjecie, ktore beda rozdawane po kosciele,

inne rzeczy wkleje jak dokoncze, ale czesc z tych rzeczy zostala w Polsce ( koszyczki). Koszyczki kupilam w czasie przedswiatecznym i sa one takie troche azurkowe . Przeplotlam tasiemke szeroka na 2.5 cm w kolorze lila i zawiazalam na kokarde, taka sama kolorystycznie tasiemka bedzie jako pasek do sukienek ktore wkleilam wczesniej.

Ogolnie rzecz biorac to we francj, szuka sie koloru przewodniego albo w ogole tematu przewodniego przyklady tematow to na przyklad wrozki, serca, misie slodycze, i potem calosc nawiazuje do tego tematu. Troche z tym roboty jest. Ja wybralam kolor przewodni lila ( taki jasny lawendowy w zasadzie) i teraz gdziekolwiek widze cos w tym kolorze odrazu mysle o slubie.

Zrobilam tez takie piorka na drucikach ktore beda powsadzane do bukietow na stole. Moja restauracja jest w staropolskim stylu i nie bardzo mozna ja w sumie dekorowac. Na obrusach Ecru beda tylko swiece ( lila juz kupione ) i te bukiety z kwiatow ecru z piorkami

obraczki juz mamy bo jestesmy juz po cywilnym.

Auto bedzie to biala warszawa 233 i nie wiem jak ja ozdobic, bo to co chcialam na poczatku nie bardzo pasuje. A czy pasuje bialy bukiet na biale auto czy sie za bardzo zleje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08645.JPG (135,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08646.JPG (131,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08647.JPG (142,1 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08649.JPG (128,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08650.JPG (142,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08651.JPG (105,7 KB, 18 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 08:52   #276
robaczek-85
Rozeznanie

Już mam suknię ślubną w domu cieszę się jak dziecko
mam też suknię na drugi dzień
Madlen i Aliszcze powodzenia, czekam na relacje
Mam za to duży problem z organistą bo ten którego chcieliśmy jest zajęty szukamy innego,
Musze przygotować takie różki jak lulucelo

/22/

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 09:15   #277
lulucelo
Raczkowanie

Rozki zrobione : kartka format a4 na pol przecieta i odcielam tak ok 5 cm zwinelam i zagrafowalam, a to serduszko to unas sa takie rozne wycinaczki do scrapbooking,

wklejam zdjecie auta czekam na jakies propozycje jedyna co znalazlam na tej stronie tez wkleje, ale bardzo bym chciala skromny bukiecik a nie cale okwiecone auto tylko ze naprawde nie mam pomyslu a musze mamie zdjecie wydrukowac i wyslac by taki zamowila

I jeszcze jedna rzecz planujemy to wypuszczanie balonow we Francji popularne i mozna kupic jednorazowe butle z helem tylko nie wiem skad wziasc taki duzy karton i kto mi to bedzie dmuchal bo trzeba w dniu slubu, ale to jeszcze sie jakos rozwiaze. Balony lateksowe sie rozkladaja w naturze wiec nie jest to zanieczyszczenie do balonow doczepia sie karteczki z jakims ladnym cytatem i adresem mlodych potem czesto ci mlodzi dostaja gratki z gratulacjami od tych co znalezli taki balon.

Czesto pisza na tych kartach cos w stylu dzisiaj zaczynamy nowa dluga droge zycia, jaka bedzie droga tego balonu ...
Jeszcze nie wiem w sumie czy doczepimy te karteczki z adresem bo w Polsce ludzie moga sie nie domyslic o co chodzi z nimi moze zostaniemy tylko przy naszych imionach dacie slubu i cytacie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wawa.jpg (104,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 000.jpg (80,5 KB, 42 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 09:34   #278
katey
Rozeznanie

GG do katey

No właśnie ciekawe jak Aliszcze dzisiaj Madlen to pewnie nawet nie zajrzy dzień przed, bo się nie może doczekać jutra i pewnie jeszcze jakieś ostatnie sprawy się załatwia ale im fajnie czekamy na relacje po

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 09:38   #279
dorotka08
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
I jeszcze jedna rzecz planujemy to wypuszczanie balonow we Francji popularne i mozna kupic jednorazowe butle z helem tylko nie wiem skad wziasc taki duzy karton i kto mi to bedzie dmuchal bo trzeba w dniu slubu, ale to jeszcze sie jakos rozwiaze. Balony lateksowe sie rozkladaja w naturze wiec nie jest to zanieczyszczenie do balonow doczepia sie karteczki z jakims ladnym cytatem i adresem mlodych potem czesto ci mlodzi dostaja gratki z gratulacjami od tych co znalezli taki balon.

Czesto pisza na tych kartach cos w stylu dzisiaj zaczynamy nowa dluga droge zycia, jaka bedzie droga tego balonu ...
Jeszcze nie wiem w sumie czy doczepimy te karteczki z adresem bo w Polsce ludzie moga sie nie domyslic o co chodzi z nimi moze zostaniemy tylko przy naszych imionach dacie slubu i cytacie.

Bradzo fajny pomysl strasznie mi sie spodobal
dorotka08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 09:45   #280
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotka08 Pokaż wiadomość
Bradzo fajny pomysl strasznie mi sie spodobal

Widziie jak mowie ze mi ludzie mowia ze wymyslam to ja wcale nie zartuje
Te balony to nie jest wcale zanieczyszczenie jesli wstazke do wiazania wezmie sie taka naturalna, na karkach nadruk , balony lateksowe wszystko sie rozlozy. widzialam ze w polsce tez musna kupic butle z helem cena ok 119 zlotych za butle na 30 balonow Moze warto

Sama ceremonia slubna bedzie w sumie w czesci dwujezyczna bo czytanie bedzie po polsku i po francusku to samo z przysiega
Stary 2008-04-04, 10:51   #281
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
Widziie jak mowie ze mi ludzie mowia ze wymyslam to ja wcale nie zartuje
Te balony to nie jest wcale zanieczyszczenie jesli wstazke do wiazania wezmie sie taka naturalna, na karkach nadruk , balony lateksowe wszystko sie rozlozy. widzialam ze w polsce tez musna kupic butle z helem cena ok 119 zlotych za butle na 30 balonow Moze warto

Sama ceremonia slubna bedzie w sumie w czesci dwujezyczna bo czytanie bedzie po polsku i po francusku to samo z przysiega
Mi się ten pomysł też strasznie podoba ... a może zamiast podawać Wasz adres zamieszkania, założycie sobie wspólną skrzynkę e-mailową - taką slubną i będziecie mogli śledzić czy ktoś znalazł któryś balon czy nie.
Był kiedys taki film o dziewczynce, która taki balonik wysłała do tatusia do nieba i znaleźli do ludzie bardzo daleko od jej miejsca zamieszkania i się z nią skontakowali ... nie będę opowiadać filmu, ale tak mi się skojarzyło
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 10:54   #282
Madlen__18
Zakorzenienie

A właśnie, że zajrzałam
Potem idę na solarium, no i wyciągam rzeczy z szafy, powoli się pakuję. Nie mam nic w nowym mieszkaniu, a jutro nie będzie na nic czasu.

Mama pojechała odebrać sukienkę.

Robaczek: sama widzisz jak jest z tym odliczaniem)

A ja dziś bez cyferek, po prostu
JUTRO

Jak dziwnie się patrzy na suwak ślubny....
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-04 o 15:09 Powód: post pod postem
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 11:03   #283
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Mi się ten pomysł też strasznie podoba ... a może zamiast podawać Wasz adres zamieszkania, założycie sobie wspólną skrzynkę e-mailową - taką slubną i będziecie mogli śledzić czy ktoś znalazł któryś balon czy nie.
Był kiedys taki film o dziewczynce, która taki balonik wysłała do tatusia do nieba i znaleźli do ludzie bardzo daleko od jej miejsca zamieszkania i się z nią skontakowali ... nie będę opowiadać filmu, ale tak mi się skojarzyło
Kurcze widzisz swietny pomysl z tym mailem dzieki serdecze na to nie wpadlam a moze ktos sie odezwie zawsze to bedzie dla tych osob latwiej, w koncu mail nic nie kosztuje a inaczej to trzeba by bylo i kartke i znaczek kupic.

Zaraz sie zabiore za projektowanie tych karteczek mysle ze kolo 50 balonow bede miec
Stary 2008-04-04, 11:40   #284
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze widzisz swietny pomysl z tym mailem dzieki serdecze na to nie wpadlam a moze ktos sie odezwie zawsze to bedzie dla tych osob latwiej, w koncu mail nic nie kosztuje a inaczej to trzeba by bylo i kartke i znaczek kupic.

Zaraz sie zabiore za projektowanie tych karteczek mysle ze kolo 50 balonow bede miec
Cieszę się, że pomogłam ... w dzisiejszych czasach to adres domowy strach podawać, a jak sama napisałaś maila zawsze łatwiej napisać, a w razie jakiś problemy (np. niemiłe maile) to można skasować konto i sprawa z głowy.

Powodzenia przy robieniu karteczek

Madlen_18 - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia żeby jutro - w tym ważnym dla Was dniu, wszyskto było tak jak sobie wymarzyliście i by jego wspomnienie zawsze wywoływało uśmiech na Waszych buziach
Dużo szczęścia !!!

Edytowane przez madziczek
Czas edycji: 2008-04-04 o 11:48 Powód: dopisek
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 12:17   #285
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

MADLEN 18- PO pierwsze duzo usmiechu i slonca w jutrzejszym dniu, ktory mam nadzieje bedzie dla Was najpiekniejszym dniem w Waszym zyciupo drugie niech dopisza goscie i niech sie spelnia Wasze marzeniaa po trzecie...zazdroszcze ze to JUZ....
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 12:29   #286
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
MADLEN 18- PO pierwsze duzo usmiechu i slonca w jutrzejszym dniu, ktory mam nadzieje bedzie dla Was najpiekniejszym dniem w Waszym zyciupo drugie niech dopisza goscie i niech sie spelnia Wasze marzeniaa po trzecie...zazdroszcze ze to JUZ....

Dziękuje wszystkim!
Zobaczycie jak wam szybko zleci, ja startowalam z oczekiwaniem 9.5 miesiąca temu! Strasznie szybko czas leci..

M
Stary 2008-04-04, 12:31   #287
gosiunia22
Zadomowienie

Witam po dłuższej przerwie Wczoraj się rozpisałam, nawet wkleiłam zdjęcia i okazało się, że coś jest nie tak z wizażowym serwerem, więc cały mój post padł...
Madlen, życzę powodzenia i dużo szczęścia Po cichu Ci zazdroszczę

Co do przygotowań, jutro jedziemy zaklepać samochód - starą, garbatą, czerwoną Warszawę. Cena wynajmu liczy się za cały dzień, nie na godziny Przystrojenie jest w cenie.

Bizuterię, buty i obrączki mam, a przymiarkę sukni - w tym miesiącu. W wolnej chwili jeszcze raz postaram się wkleić fotki.

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 13:10   #288
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Powodzenia przy robieniu karteczek

Madlen_18 - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia żeby jutro - w tym ważnym dla Was dniu, wszyskto było tak jak sobie wymarzyliście i by jego wspomnienie zawsze wywoływało uśmiech na Waszych buziach
Dużo szczęścia !!!
Z karteczkami bedzie szbko juz je zaprojektowalam trzeba bedzie wyrdukowac na kartonikui wyciac i zrobic dziurke. To pojdzie raz dwa.
Jak wydrukuje to zrobie zdjecie i wkleje ale moge powiedziec od razu ze wkorzystalam ten sam motyw co na zaproszeniu i cytat boleslawa Lesmiana
„...Odtąd już razem zawsze i wszędzie
Tak miało być i tak niech będzie...”
Pozatym ktoras z was podala strone z dekoracjami na auto (a moze to nie w tym watku), zainspirowalo mnie kilka zdjec, ktore zamierzam wykorzystac : ozdoby na klamki i ozdoby na kieliszki. Mysle ze takie drobiazgi bardzo latwo zrobic, przy czym dodatkowy plus to to ze beda
dopasowane kolorystycznie, no i duzo tansze
wklejam strone bo nie da sie zapisac tych obrazkow http://www.sklepwesele.pl/?k=katalog&d=1&d1=4 (chodzi o dekoracje muszka i mala rozetka)

http://www.sklepwesele.pl/?k=katalog&d=5&d1=23 kokardki na klamki

Do zyczen sie dolaczam
Stary 2008-04-04, 13:14   #289
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dziękuje wszystkim!
Zobaczycie jak wam szybko zleci, ja startowalam z oczekiwaniem 9.5 miesiąca temu! Strasznie szybko czas leci..

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

ja zaczełam odliczanie od 303 dni a mam juz 141 czas bardzo szybko leci.

Do dziewczyn, które biorą ślub 23 sierpnia, kiedy bedziecie wysyłać zaproszenia??
Ja tak myslę aby w przyszłym tygodniu powysyłac za granicę, tylko niewiem czy to trochę nie za wcześnie??
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 13:18   #290
katia0117
Zadomowienie

NO własnie ciekawe jak tam Aliszcze???

madlen zyczę Ci,aby wszystko się super udało...ech,co ja gadam,na pewno wszytsko się uda generalnie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!
Stary 2008-04-04, 13:19   #291
lulucelo
Raczkowanie

mysle ze nie za wszesnie dla ludzi zza granicy, musza troche inaczej sie zorganizowac na przyjazd jesli samolotem to najwyzszy czas rezerwowac bilety
Stary 2008-04-04, 13:23   #292
Madlen__18
Zakorzenienie

Dziękiii
Jestem na forum z doskoku, bo pakuję się powoli

M
Stary 2008-04-04, 13:53   #293
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!!

Co tym myślicie??
Obydwie suknie bardzo łądne, ale musiałabyś je przymierzyć zebyśmy powiedziały, która lepiej pasuje
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 14:01   #294
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

ja zaczełam odliczanie od 303 dni a mam juz 141 czas bardzo szybko leci.

Do dziewczyn, które biorą ślub 23 sierpnia, kiedy bedziecie wysyłać zaproszenia??
Ja tak myslę aby w przyszłym tygodniu powysyłac za granicę, tylko niewiem czy to trochę nie za wcześnie??
Ja tez mam 23 sierpnia i zaproszenia juz chcialabym wysylac i zapraszac ale czekam na TŻ ale uwazam ze nie za wczesnie... rodzinka im wczesniej wie tym mnie sie burzy potem ze np. za pozno

Cytat:
Dziękiii
Jestem na forum z doskoku, bo pakuję się powoli
Chyba wszystkie zazdroscimy ze to juz...
Dolaczam sie do zyczen i ze zniecierpliwieniem czekamy na relacje i fotki
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:08   #295
lulucelo
Raczkowanie

ja juz swoje wyslalam Francuzom juz pod koniec lutego, rodzinie w Polsce przes swietami Wielkiej nocy, zostaly mi tylko do wyslania zaproszenia na slub lub zawiadomienia. Ale wiecie Jak wesele jest latem to lepiej wczesniej wyslac bowiem ludzie wtedy tez moga inaczej sie zorganizowac w sprawie urlopu, dlatego ja sadze ze lepiej wyslac juz teraz, niema na co czekac i nie zapomnijcie dodac daty do kiedymaja potwierdzic przybycie, na tyle wczesniej zeby mozna bylo jeszcze dodzwonic sie do spoznialskich albo tych co zapomnieli potwierdzic przybycie.

Wlasnie wycinam te malutkie zdjecia bo je wywolalam w ten sposob ze sa 4 a jednym zdjeciu, wyszlo taniej teraz jednak trzeba je powycinac
Stary 2008-04-04, 14:10   #296
malutka_24
Wtajemniczenie

Madlen i Aliszcze
Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia
Żeby Dzień Ślubu Był Taki Jaki Sobie Zaplanowaliście I Wszystko Udało Po Waszej Myśli
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:12   #297
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83
Chyba wszystkie zazdroscimy ze to juz...
Dolaczam sie do zyczen i ze zniecierpliwieniem czekamy na relacje i fotki

Dokładnie to samo ode mnie i jeszcze to:
: kciuki::k ciuki:

Cytat:
Tak sobie myśle że też juz sobie będę codziennie odliczać to sztybciej mi zleci /42/

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-04 o 15:09 Powód: post pod postem
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 14:20   #298
Madlen__18
Zakorzenienie

Widzę, że się tradycja przyjęła /z cyferkami/

Dziękuje i uciekam pakować się dalej.
Matko ile tego jest!!

M
Stary 2008-04-04, 14:47   #299
agunia82
Zakorzenienie

Madlen wszystkiego naj naj i trzymam kciuki żeby wszystko się udało

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 16:22   #300
tiffi1
Rozeznanie

Dziewczyny ostatnio przyszedł mail, ze w wątkach nie ma odliczania bo to "zaśmieca" wątek.
mam propozycje moze złąożmy watek z odliczaniem i z wrazeniami na gorąco, bo potem mozna sie bardzo pogubić jak każdy zacznie odliczać
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości