2017-02-25, 11:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Napisane przez Carolles
Dzien dobry!
Faith ja właśnie chciałam kupić jedną pieluszke taką większą żeby robiła latem za kocyk a jednocześnie za otulacz. Nie wiem czy się otulanie w ogóle sprawdzi wiec bez sensu kupować otulacze.
Dzisiaj ostatki, idziemy do znajomych na posiadówke i muszę jakieś ciacho upichcić. Jakieś pomysły ktoś ma? [emoji6]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
ja polecam to http://kotlet.tv/brownie-snickers/ zawsze wychodzi i zawsze zachwyca :-D
Cytat:
Napisane przez morelle_
Ja już byłam dawno nastawiona, a po wizycie w sklepie to już w ogóle
Mnie też  mąż mi wczoraj masowal. Pomogło
Dziękuję
My też jedziemy dziś do znajomych. Zostajemy na noc. Zrobiłam sałatkę
Zawsze możesz oddessac pokarm  tylko fakt trochę daleko.
My też mamy mieć wesele sierpień/wrzesień. Dziecko mówiła siostra, ze popilnuje. Trochę się boję bo co ona weźmie do ręki to psuje 
Bardziej zastanawiam się jak moje samopoczucie. Czy będę mieć cc. Bo iść na wesele i nie móc tańczyć to u mnie w ogóle nie wychodzi w grę. Wtedy byśmy poszli tylko do usc. Więc też nie wiem co z tym zrobić. Mąż chce iść, ale poczekamy jak się temat z dzieckiem rozwinie.
|
Może dziecka Ci nie popsuje 
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia
Cześć  mi lekarz nie odpisał, dziwne bo zawsze odpisywał... dziś na razie mnie nie bili ale czuje ze jest taki obolaly i jakby ciągnący. Rozważam wizytę do szpitala ale to 40 km :/ myslicie ze tę bóle są poważne ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ciężko powiedzieć ja ogólnie miałam często dużo dolegliwości mnie co chwile coś bolało i kuło gin mówił, że wszystko pracuje, rozciąga się, a jak jest się szczupłą osobą no to musi się zrobić trochę miejsca, a z dzieckiem wszystko było okej. Więc musisz tak intuicyjnie, czy to coś złego, czy nie ja dzisiaj też jakoś brzuch czuję i coś mnie pobolewa, ale nie wiem sama co.
Dziewczyny też macie tak dużo śluzu? mnie to czasem aż denerwuje gin mówił, że jak nie piecze, nie swędzi, nie pachnie brzydko to tak ma być, ale ja już bez wkładek nie mogę funkcjonować
|
|
|