![]() |
#4921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
U mnie też dzisiaj jakieś dziwne odczucia w brzuchu przez cały dzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis sie najadlam zupy z fasolką szparagową i chyba przesadzilam - brzuch mam jak 7 miesiącu..
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny dziś robiłam porządki, przygotowałam komodę dla dzidziusia i przeglądnęłam z tej okazji zdjęcia i to to, ile czasu mój syn nosił dany rozmiar na początku. I już wiem, że 62 będzie za duże, w 56 chodził z dwa miesiące potem w 62 przez kolejne dwa jak nie więcej... Wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy bo mam 56 i 56 i każdy jest inny :/ ale na pewno kupie na lipiec i sierpień więcej 56. tych mniejszych. PS: coś mnie żołądek boli :/ - MIĘTA TIME!
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-02-24 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz coś tam czuję, ale to jeszcze mega delikatne i jakby daleko, nie da się wyczuć przykładając rękę. Nie licząc tych kilku kopniaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie ja tez narazie nie wierze, niby cos tam bulgocze ale po mojemu to jelita cały czas. Jakos brakuje mi tu czegoś konkretnego żeby stwierdzić-.- Mąż mi przyniosl radlera 0% . Ah upijam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też mam radlera w lodówce - już kilka dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wpadli dzis do nas znajomi zaprosić nas na wesele. Zapowiedzieli sie chwilę wczesniej. Ogarniamy sie i Tż pyta w co ma sie ubrać, a ja pytam 'a ja w co mam sie ubrac' a tż mowi 'tak sie ubierz żeby brzuszek było ładnie widać' ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |||||||
Zadomowienie
|
Uff. W końcu Was nadrobiłam. Miałam dość pracowite kilka dni. Zauważyłam,że dużo szybciej się męczę i mogę mniej dźwigać. Organizm daje mi znaki,że muszę uważać. Nie jestem do tego przyzwyczajona. Prace mam raczej fizyczną i ciężko mi się teraz hamować. Dobrze,że nie pracuję codziennie bo chyba nie dałabym rady.
Cytat:
Pieluszki bambusowe są najfajniejsze z nich wszystkich. Są mega mięciutkie, bardzo przyjemne w dotyku. Mam zamiar jeszcze kilka dokupić w takim małym rozmiarze jak już kupiłam czyli 30x30 oraz w większych,które można użyć do otulenia na przykład. Pieluszki tetrowe są chyba najbardziej znane. Te które mi przyszły są ok, ale wydają się sztywne i dużo mniej przyjemne niż bambusowe. Zobaczymy jak się będą zachowywać po praniu. Pieluszki flanelowe moim zdaniem nadają się tylko do położenia np. na przewijak, na pewno więcej ich nie kupię(mam 2szt). Pieluszki muślinowe niby też są fajne,ale mnie nie przekonały. Może jakiejś innej firmy były by lepsze. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Fajny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o ubiór to zawsze ubieram tunikę/dłuższą bluzkę żeby właśnie przy przemieszczaniu się w gabinecie nie świecić gołą dupką ![]() Ja również czytałam dużo pozytywnych opinii o termometrze Microlife. Podobno model nc150 jest polecany.
![]() |
#4929 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My z synkiem zaczynamy dzien o 6 ,on jeszcze bo butli dosypia , a ja was nadrabiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Faith ja właśnie chciałam kupić jedną pieluszke taką większą żeby robiła latem za kocyk a jednocześnie za otulacz. Nie wiem czy się otulanie w ogóle sprawdzi wiec bez sensu kupować otulacze. Dzisiaj ostatki, idziemy do znajomych na posiadówke i muszę jakieś ciacho upichcić. Jakieś pomysły ktoś ma? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez tak myślę o otulaniu. Jak się sprawdzi najwyżej zamówię w empiku bo mam pod nosem ale na poczætek pielucha starczy. Może pyszny jabłecznik?:p |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Carolles ciacho? za mna chodzi karpatka ![]() Ja wzielam dwie flanelowe one tez sa fajne jako kocyk.czy podkład, tetrowe tylko do wtcieranoa , memlamie itp. S bambusowe dokupie , ale najpierw muszę zobaczyć jak sie sprawuje ![]() Na pewno kupuje tez kocyk bambusowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego samego założenia wyszłam odnośnie otulacza - specjalnego nie kupiłam, a zamiast tego muślinowe duże pieluchy i bede owijać jesli dziecku bedzie to odpowiadać. a jak nie, to wykorzystam je jako kocyki. Za to cały czas chodzi mi po głowie zakup gniazda. Moje najnowsze zakupy ubrankowe IMG_1488012715.825372.jpgIMG_1488012683.361656.jpg Z tych rzeczy z ABC średnio jestem zadowolona, gdyby nie to, ze bardzo tanie wyszły cześć pewnie bym zwróciła. Ale tez cześć jest bardzo fajna, najbardziej podoba mi sie pajac w misie, spodnie i bluza dresowa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Co do ciasta - moze szarlotka? Sama nie jadam, wiec ciezko mi coś doradzić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Rozeznanie
|
Ja polecam ciasto Rafaello ☺ Robiłam ostatnio, co prawda moje lenistwo wychodzi - ja często robię ciasta bez pieczenia 😃
Mi się wózek Anex podoba tylko w wersji głębokiej (z gondolą). Spacerowka jest dla mnie zbyt plastikowa, zbyt dużo takich plastikowych elementow, mało zabudowana. |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
*sportaddict*
|
Borze szumiący, a te od rana o ciastach
![]() ![]() Dziewczyny, na pewno się doczekacie mocnych ruchów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Hej! Ja kolejny dzień witam z bolem głowy i mega zasmarkana, ehh. Nie chcę się faszerować paracetamolem, to nasmarowalam skronie amolem, oby pomogło.
![]() |
#4938 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też mamy mieć wesele sierpień/wrzesień. Dziecko mówiła siostra, ze popilnuje. Trochę się boję bo co ona weźmie do ręki to psuje ![]() Bardziej zastanawiam się jak moje samopoczucie. Czy będę mieć cc. Bo iść na wesele i nie móc tańczyć to u mnie w ogóle nie wychodzi w grę. Wtedy byśmy poszli tylko do usc. Więc też nie wiem co z tym zrobić. Mąż chce iść, ale poczekamy jak się temat z dzieckiem rozwinie.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-02-25 o 09:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
MerDer 4ever
|
Hej
![]() Ja polecam ciasto marchewkowe, jest pycha! ![]() Tez zamawiałam pieluszki od HubiWorld z Allegro ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Xzora śliczne ubranka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4941 |
Zakorzenienie
|
Karinuuuusia, takie lekkie rozpuerajace, ciągnące sa.ok, ale juz bolace nie, miesiaczkowe tez nie za bardzo. Dla spokoju może napisz raz jeszcze, lub zadzwoń po prostu do.innego.lekarza blizej Ciebie i zapytaj myślę, że jak juz odbierze to odpowie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4942 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Wybrałam wózek (prawie na 100% ![]() ![]() ![]() miał być lekki, alumioniowy, z łamaną rączką, pompowanymi kołami, dużą gondolą i mocnymi amortyzatorami. no i chciałam, żeby spacerówkę można było montować przodem i tyłem do kierunku jazdy, ten się łapie na wszystkie wymogi i ma bardzo dobre opinie, muszę tylko jeszcze pomacać na żywo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do pieluszek to któraś z dziewczyn polecała tu polską firmę texpol, że świetna jakość - ze zdjęć wydają się być super, jak poznam płeć na pewno u nich zamówię na próbę. Cytat:
Cytat:
![]() Mnie dzisiaj w nocy strasznie bolał brzuch, aż się budziłam, to były takie skurczowe bóle - nie wiedziałam czy macicy czy związane z pracą jelit - ale wydawało mi się że to drugie (czasem tak mam). Gdybym przed ciążą nie miała takich skurczy związanych z jelitami, na pewno w nocy panikowałabym, że coś się dzieje, w tym momencie ciężko nam ocenić na 100% co konkretnie nas boli w brzuchu... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny też macie tak dużo śluzu? mnie to czasem aż denerwuje gin mówił, że jak nie piecze, nie swędzi, nie pachnie brzydko to tak ma być, ale ja już bez wkładek nie mogę funkcjonować |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zadomowienie
|
U mnie na weselu był kuzyn z dziewczyna którym miesiąc wcześniej urodzila się córa przez CC i tańczyli dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Wtajemniczenie
|
My mamy też 2 wesela jedno we wrześniu a drugie w październiku. Ciężko to widzę żeby iść i to jeszcze z 2 dzieci i z takim maleństwem. Czas pokaże może się wybierzemy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4949 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() spacerówka już ma mniej jasnego, z białym spodem bym chyba się nie zdecydowała brać ![]() ![]() wersja z granatem też jest bardzo fajna, to mój typ nr 2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zadomowienie
|
Nie cytuje bo tego duzo strasznie
![]() ![]() ![]() Vadi piękny wózek! Kocham błękitny kolor. Karolinusia sprobuj zadzwonić do lekarza a jeśli bardzo Cie niepokoją to bóle to może warto jechać do tego szpitala? Sama nie wiem. Ale dla świętego spokoju moze warto. Dziewczyny my oprocz wesel w kwietniu mamy jeszcze jedno w maju, dwa w sierpniu i dwa we wrześniu. Wszyscy u nas byli na weselu ale my sie nie nastawiamy ze pójdziemy na te wesela zwlaszcza w sierpniu bo nie wiadomo jak bedzie po porodzie. Myślę ze tż będzie na śluby chodził ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.