2017-02-25, 11:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Napisane przez vadi
pewnie nie ale ja dla świętego spokoju bym sprawdziła, żeby się nie martwić cały weekend 
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------
Wybrałam wózek (prawie na 100%  ), będzie błękitny Anex Sport

miał być lekki, alumioniowy, z łamaną rączką, pompowanymi kołami, dużą gondolą i mocnymi amortyzatorami. no i chciałam, żeby spacerówkę można było montować przodem i tyłem do kierunku jazdy, ten się łapie na wszystkie wymogi i ma bardzo dobre opinie, muszę tylko jeszcze pomacać na żywo  Jak by nam się druga trafiła dziewczynka, to chyba się też na kolor nie obrazi 
|
Ale piękne te kolory! 
Cytat:
Napisane przez poprostu
ja polecam to http://kotlet.tv/brownie-snickers/ zawsze wychodzi i zawsze zachwyca :-D
Może dziecka Ci nie popsuje
Ciężko powiedzieć ja ogólnie miałam często dużo dolegliwości mnie co chwile coś bolało i kuło gin mówił, że wszystko pracuje, rozciąga się, a jak jest się szczupłą osobą no to musi się zrobić trochę miejsca, a z dzieckiem wszystko było okej. Więc musisz tak intuicyjnie, czy to coś złego, czy nie ja dzisiaj też jakoś brzuch czuję i coś mnie pobolewa, ale nie wiem sama co.
Dziewczyny też macie tak dużo śluzu? mnie to czasem aż denerwuje gin mówił, że jak nie piecze, nie swędzi, nie pachnie brzydko to tak ma być, ale ja już bez wkładek nie mogę funkcjonować
|
Ona nie lubi dzieci podobno z moim będzie inaczej no ale w końcu na być chrzestną!
Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87
U mnie na weselu był kuzyn z dziewczyna którym miesiąc wcześniej urodzila się córa przez CC i tańczyli dużo [emoji6] dziewczyny ojciec jest lekarzem wiec by jej nie puścił jakby bylo coś nie tak. mała została z dziadkami.
|
Ooo dziękuję
|
|
|