2017-02-25, 13:19
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc
Dzień dobry 
Witam wszystkie nowe/stare mamusie  Trzeba chyba do Miqesi napisać, że jej koleżanka zullugula się ujawniła
U nas dalej katar i kaszel jeszcze. Byłyśmy wczoraj u lekarza i oskrzela czyste, ale jakieś zapalenie się robi, wiec nurofen 2x dziennie. I najbliższą noc nasz pediatra ma dyżur na świątecznej, więc w razie w mamy przyjeżdżać.
Ech, w sumie to u nas wszyscy zagilani, a na weekendzie gości mamy, tyle już razy przekładanych, że doszliśmy do wniosku, że katar mam nie straszny.
prośba podeślijcie linka do schabu w 5min, plisss
|
To teraz trzeba ściągnąć mamusie, które zapomniały już o forum i się nie udzielają Kiedyś tu były tłumy... A teraz cóż, każdy zaganiany.
Cierpliwość lepiej coś u Was ze zdrowiem?
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena
Neesanek witamy
Dziewczyny!
Która nie lubi plotek to teraz zamyka oczy!
Pierwszy raz będę kretem i wyniose poza grupę z fb coś co tam czytałam.
Nie uwierzycie.
Zostałam objechana wzdłuż i wszerz za to że szkoda mi 10 zł na 4 jogurty dla dziecka nestle jogolino. Dlatego ze powiedziałam że ma kiepski skład I dużo lepiej kupić np bakoma. A to jest firma nestle i przeznaczone dla dzieci. Więc oni odpowiadają za zdrowie dzieci. A taka bakoma nie odpowie jak dziecku się coś stanie przez to że dałam ich jogurt dziecku 6msc. No po prostu nie wiem jak mam się do tego poziomu zniżyc bo chyba bym musiała na Śląsk do kopalni jechać.
Kto mi przywróci wiarę w ludzi???
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Lena aż dziwne, że w czasach kiedy nawet kupując dorosłemu jakikolwiek produkt powinno się sprawdzać etykiety ze składem, a co dopiero gdy chodzi o niemowlaki? Jak można ślepo ufać tej czy innej firmie tylko dlatego, że jest od produktów dziecięcych? Jakiś absurd! I to w internetach takie rzeczy wciąż się dzieją 
Ostatnio gdzieś widziałam, że kosmetyki Johnson&Johnson zawierają rakotwórcze substancje w szamponach dla dzieci i niby to też firma reklamująca się jako ta od "dziecięcych" produktów.
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
Cytat:
Napisane przez mloda_mm
to jak się tak wszystkie ujawniamy 
Witam wszystkie mamusie i czerwcątka  moja Martyna urodziła się 16 czerwca przez cc z wagą 3550 i 53 cm i jak na razie jest naszym jedynym szkrabem. Jesteśmy z Wrocławia ale Kraków bardzo lubimy 
młoda z tych "śpieszących" się w dorosłość  siada, zasuwa na czterech w szczególności jak jej czegoś zabraniam  staje przy meblach trzymając się tylko jedną rączką taka mała zdolniacha  no i dzisiaj dopatrzyłam że wyszły jej dwie górne jedynki czyli ogólnie ma już 6 zęboli bo na dole ma jedynki i dwójki  no  podczytujemy Was od początku praktycznie (proszę nie bijcie  ) i dzięki Wam np. moje dziecko ma piękną mate do fitnessu czy hule kule, także jesteście skarbnicą wiedzy 
|
Witamy! Wow masz pięknie uzębioną córeczkę! 
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Honcia
Ta moja wiosna to jednak tylko przez okno[emoji53] jak wyszlam zawołać kota to malo mi glowy nie urwało... To nawet nie jest wiatr to piz*ga złem jak mówi mój siostrzeniec[emoji53] niepotrzebnie się podjarałam[emoji15]
Śliweczko dobrze, ze temperatura Ignasiowi spada[emoji4]
Justynko mize Gabi ma jakąś alergię? No kurcze biedaczek męczy się na okrągło[emoji53]
Jeszcze w temacie jedzenia dzieciowego to ja kaszki Holle chyba zjem sama bo M do ust ich nie chce brać[emoji19] dorosle kasze zblendowane czy nie, wcina[emoji106] a tylko poczuje dzieciową na lyzeczce to zamyka usteczka i pojedzone[emoji53]
Zmykam smazyć schabowe[emoji2]
Udanej soboty[emoji11]
|
Honcia u nas też coś kaszki Holle nie podchodzą i muszę spróbować podać kasze "dorosłe" Jakie się u Was sprawdzają najlepiej?
Jeszcze w temacie ubranek to jakie są Wasze ulubione sklepy z dobrymi jakościowo ubrankami, które nie kosztują miliony monet? Musimy powoli zaopatrzyć się w większe rozmiary ( 74 ) i czas najwyższy odświeżyć szafę Nie podchodzą nam te z pepco i f&f, ale za to lubimy HM i Pinokio.
U nas wiosna również piękna i zaraz lecimy na dłuuugi spacer do parku korzystać z jeszcze jednego dnia z czystym powietrzem
Edytowane przez emiliii
Czas edycji: 2017-02-25 o 13:05
|
|
|