Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciuszki w rozmiarach S/M/L, a także dodatki do nich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-05, 15:27   #5
zooska
Zakorzenienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Ciuszki w rozmiarach S/M/L, a także dodatki do nich

Zmieniam czcionkę ;P Ale z zielonego nie zrezygnuję, ooo nie ma nie ma xD Następna porcja

Pierwsze, drugie, zdjęcie przedstawiają te same spodnie jeansowe czy jak to się tam pisze , no co o nich mogę powiedzieć, chodziłam w nich, ale są za duże dlatego zrobiłam zakładki w pasie, które mogę odpruć i śladu nie będzie także zrobię to przed wysyłką. Stan oceniam na b.dobry-, bo mają trochę wypchane kolana, ale nadrabiają to ciekawym wzorku na tylnich kieszeniach Nie ma wędrują to pattina
Trzecie, czwarte(metka- firma taka, jak widać) zdjęcie to zielone spodnie wg mnie to mniejsza M, dla osoby, która ma mały obwód w biodrach, ale długie nogi, stan idealny, w ogóle w nich nie chodziłam. Niestety zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru tych spodni, w rzeczywistości są bardziej zielone, jak ktoś będzie chciał zdjęcie to zrobię przy lepszym świetle!

Następna spódniczka jest np. na bal dla małej dziewczynki, miałam ją na sobie chyba z 2 razy jak byłam przebrana za biedronkę stan bardzo dobry
Podkolanóweczki ani razu nie noszone
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  dżinsy przód.JPG
Wyświetleń: 102
Rozmiar:  139,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  kieszenie.JPG
Wyświetleń: 39
Rozmiar:  165,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  spodnie przód.JPG
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  156,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć