2008-04-07, 14:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode wrzesień 2008
Cytat:
Napisane przez Daisy_80
Co do fryzjera: czy polecacie jakiś zakład a szczególnie fryzjerkę w tym zakładzie która potrafi świetnie czesać? Z Lublina. Nie wiem czy to już nie czas zamówić sobie czesanie...
Najbardziej przeraża mnie wizażystka. Nie będę się sama malowała na wesele, chciałabym żeby ktoś to zrobił profesjonalnie. Dodatkowo zachciało mi się ciemny, uwodzicielski makijaż  . Z uwagi na to, że tylko raz w życiu byłam pomalowana przez profesjonalistkę ( do której nie mam niestety żadnych namiarów)nie wiem gdzie się z tym zgłosić.. i jak dużo wcześniej trzeba się zapisywac do takiej osoby... Najlepiej jakby ktoś do mnie przyjechał do domu i mnie pomalował...
|
Oj też mam ten problem i nie wiem czy juz iść i gdzie(?)się uwawiać na fryz 
Ja narazie mam na oku 2 fryzjerki;jedną na Porębie,a drugą na ulicy Wieniawskiej U tej pierwszej czesałam sie kiedyś i bardzo mi sie podobało,fryz bardzo trwał itd,a przy tym naprawdę niedrogo,za to u tej drugiej podcinam włosy,ale jeszcze nie czesałam się na żadne wesele itp,więc nie wiem ja by wyszlo,ale w obcięcia jestem zawsze bardzo zadowolona,a ta pani ma zreszta jakis dyplom stylistki,więc moze być fajnie
A tak poza tym,to skoro jestes z Lublina tak jak ja,to dlaczego nie przyłączysz się do wątku lubelskich panien mlodych,to prawdziwa skrbnica wiedzy,zwłaszcza,ze sluby sie juz zaczeły,wiec dziewczyny pisza z doswiadczenia to wyszlo,a co nie,także Zapraszam
|
|
|