Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-08, 14:58   #327
majula
Zakorzenienie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Oj to możesz poczekać majula, u mnie pojawiła się, jak Ola skończyła 3 miesiące i to była jak na razie jedyna wizyta, w sobotę kończy 7 ciekawe, czy w kartę wpisują, że były, a nie były w rzeczywistości, aż korci mnie, żeby sprawdzić

Gosiaczku herbatka z kopru włoskiego jest na kolki, a właściwie, żeby ich nie było, a rumiankową można sobie darować, nie jest na nic, kiedyś pojono tym dzieci, bo myślano, że ma ekstra działanie przeciwzapalne i mit pokutuje do dziś, należy z rumiankiem ostrożnie, bo może uczulać
u mnie jej nie musi byc a ile razy ona wogole musi byc?
Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
jej ile stron :d

ja malo pisze bo malo czasu niestety

ledwo wyrabiam ze wszystkim..

bylysmy pare dni u rodziny.. mala cale 2 h podrozy przesypia ... ostatnio zaczela wiecej jesc ... echh juz myslalam ze mojego mleka bedzie coraz mniej ledwo odciagalam ostatnie dni polowe porcji ktora ona zjada.... a dzis olalam wszystko i do poludnia spalam razem z nia z przerwami na karmienie i ku mojemu zdziwieniu jak bylam wypoczeta mleka bylo spokojnie na jej porcje co 3 h bez jakiejs szczegolnej zabawy z laktatorem..

co do herbatek to ja mam hippa od 1 mc... i od kilku dni podaje, moja Ala robila kupki co 3 dni i bardzo duze i bolesne... duze ze musialam 3 pieluchy podkladac zbierala to 3 dni .. babcia nie moglam uwierzyc ze tak duza kupke mozna zrobic ... krzyczala jak robila wiec bolalo od kilku dni raz-dwa razy dziennie po 30 ml podaje jej ta herbatke z rumiankiem i jest poprawa mala robi codziennie jedno kupke nawet 2 i nie krzyczy a kupka nie jest juz jakims gigantem....

do mnie dopiero polozna zadzwonila wczoraj jak mala ma juz 5 tyg hahaha dobre

w piatek jedziemy do ortopedy a w przyszlym tyg szczepienie

u mnie od kilku dnia Ala zaczyna sylaby wyduszac z siebie zapewne nieswiadomie ale coraz ladniej wychodzi jej aguuuuu... agyyyyyyy.... szczegolnie jak jest najedzona i z gola pupa lezy

a tak co do pampersow to ja nie wiem jamusze malje wymieniac co 2-3 h szok... bo sa strasznie ciezkie i sie wierci .... nie wiem czy one sa tak malo chlonne te pampersy 2 czy ona tak sika non stop normalnie jak by jadla i zaraz sikala naraz hehe

a tu wklejam foteczke
sliczna ta Twoja Ala oj sliczna
majula jest offline Zgłoś do moderatora