Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty od soboty do soboty cz. 6- nowa!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-11, 19:32   #1447
rosier
Wtajemniczenie

Dot.: Ploty od soboty do soboty cz. 6- nowa!

Cytat:
Napisane przez jambolaja Pokaż wiadomość
Martuś gratuluje wnusia. Będzie jeszcze jedna zachęta by przyjechać a zlocik własnie do Krakowa
Jolu, dziękuję za gratulacje i zaproszenie. A wnusio od kwietnia już będzie mieszkał z rodzicami w Makowie.

Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj całkiem ładnie się zapowiada, ale Martusia pisze, że idzie na dysc...bydzie sikawica? Mam nadzieję, że nie
Według prognoz z netu miało padać. Ale było pięknie i słonecznie, więc znowu biegałam po ogrodzie z sekatorem i grabkami.

Bożenko wrzuć przepis na bułeczki, plissss
Tez raz jeszcze bardzo proszę.
A Rosier może przepis na to pyszne ciasto, którym nas uraczyłaś - było ze śliwkami i kruszonką, doskonałość zeszłego roku
Ewuś, bij zabij nie pamiętam , ale poszukam i dam do wątku kulinarnego

Mamy marzec, powinnam wziąć się za wydmuchy...a ja odkopałam gwiazdki, które porzuciłam 5 lat temu. Ktoś mnie zniechęcił, że to nie są gwiazdki na choinkę i Gwiazda Dawida. I tak je w połowie zrobione porzuciłam. Odkopałam tydzień temu...i kończę Jak nic będą gotowe na Boże Narodzenie
Ja w tym roku jeszcze nawet wydmuszek nie zniosłam ze strychu. Nie zrobię ani jednej pisanki, bo nie mam czasu Siedzę w tych kwiatkach z bibuły, skrzynkach ślubnych ( mam jeszcze ślub sąsiada) . Muszę zrobić kieliszki do szampana na wesele syna , a wcześniej mam chrzciny Franusia i robię mu misiowe pudło. A tu jeszcze muszę dom i ogród ogarnąć bo mi goście zjeżdżają w czerwcu.

Miłego dzionka
Ale fajnie tej naszej Tereni tam daleko. Kawał świata zobaczy.

Edytowane przez rosier
Czas edycji: 2017-03-11 o 19:34
rosier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując