|
Raczkowanie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Bootic MoonBootici :-)
nieaktualne .
Witam w moim nowym, uporządkowanym wątku 
Link do kosmetycznego ( na fajne ciuszki również mogę zamienić ) : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248551
DOKŁADKI :
13.14 - post 2 i 10
W tygodniu bardzo żadko jestem na Wizażu i proszę cierpliwie oczekiwać odpowiedzi - na pewno się odezwę ( najpóźniej w weekend )
Kilka zasad obowiązujących w moim booticu 
JEŻELI REZYGNUJECIE Z RZECZY O KTÓRĄ PYTAŁYŚCIE LUB OGÓLNIE Z WYMIANY BARDZO PROSZĘ PISAĆ - " REZYGNUJĘ " , GDY TEGO NIE ZROBICIE JA NIE WIEM CZY NADAL JESTEŚCIE ZAINTERESOWANE CZY MOGĘ WYMIENIĆ DANĄ RZECZ DALEJ, GUBIĘ SIĘ - Z GÓRY DZIĘKUJĘ ! 
WSZYSTKIE RZECZY SĄ NA PIERWSZEJ STRONIE. ZDJĘCIA RZECZY NIEAKTUALNYCH SĄ KASOWANE NATOMIAST OPIS OZNACZONY PASTELOWYM KOLOREM.
Proszę się pytać o stan, wymiary i dodatkowe fotki, ponieważ nie miałam czasu na opisywanie rzeczy i szczególy nie są zawarte 
1. Rzeczy wysyłam zawsze wyprane i wyprasowane - oczekuję tego samego.
2. Paczki wysyłam zazwyczaj paczką ekonomiczną/listem poleconym chyba, że obie ustalimy dodatkowo priorytet.
3. Wizażanki z negatywami i przekupkami ponizej pięciu wysyłają paczkę pierwsze do mnie.
4. Bardzo proszę pisać co Was konkretnie interesuje, wolę większe hurtowe wymiany 
5. Szanuję Was wszystkie i zawsze odpiszę na Wasz post, chociażby byłaby to odpowiedz negatywna - jeżeli nie odpisałam proszę mi przypomnieć, bywa, że jestem gapą i czegoś nie zauważę
6. Proszę odpisywać w moim booticu, ja będę w Waszym - zaoszczędzi nam to czasu i nie będzie bałaganu
7. i po 7 najważniejsze - życzę miłej wymiankowej zabawy 
I jeszcze moja lista życzeń  
Raczej wymienię się tylko na rzeczy z tej listy bo innych mam pełno, chyba, że coś mi naprawdę wpadnie w oko 
Lubię ogólnie styl sportowy/oldschool/clubbing style ale czasami coś eleganckiego również mi się przyda
Wszelkie rzeczy z motywami słuchawek, konsoli dj, płytami vinylowymi bardzo chętnie !
Preferuje styl taki jak np Diverse, Stradivarius, Bershka, Zara TRF, A&F, Cubus / Yeans Please ... 
1. Bluzy z kapturem w żywych kolorach, najlepiej rozpinane - żółte, fuksja, turkus S/M
2. Wszelkie koszulki polo rozm 38 ( oddam dużo za lacoste i TH ) - pilnie czarne!
3. Kolorowe szaliczki - cienkie ( zółty, turkus, fiolet, fuksja )
4. Torby przez ramię np diverse, puma
5. Rękawiczki bez palców skórzane - zwłaszcza turkusowe i czarne - jak najmniejsze.
6. Królestwo za białe adidasy na rzepy 38/39
7. Klapki, sandałki, baletki 38
8. Bojówki rozmiar m/l , najlepiej czarne 3/4
9. Trampki - np srebrne, różowe mmm 38/39
10. Bokserki rozmiar S/M, z kapturem bardzo chętnie, jednolite, w paski - raczej bez motywów typu emo. Przyda mi się czarna, różowa, fioletowa, chabrowa, żółta, turkusowa.
11. Bolerka - rękawki w żywych kolorach, kolory jak wyżej.
12. Paski z ćwiekami - chętnie czarny, fuksja ... tylko nie biały bo mam.
13. Torebka nerka ( za lacoste królestwo )
14. Kosmetyki : Lakier ( beżowy, czarny i biały ) i paski do frencha - Bourjois/L'oreal/Inglot/SH, Telescoptic L'oreala, Lasting Performance Max Factor, Blush Bourjois ( jasny róż lub brzoskwinia ), Glam Shine i SuperLiner L'oreala, cienie ( chętnie paletki ) Inglot - żółty, turkus, fiiolet, róż, baza pod cienie Lumene, pędzle profesionalne, nawilżające maski do włosów, Physiogel, fioletowa seria dla dzieci J&J, kosmetyki SPA, Diamonds Armani, sezonówki Escady, Echo ... bezalkoholowe mgiełki... inne zapachy też wchodzą w grę ...
15. Okulary przeciwsłoneczne, zwłaszcza takie muchy np z białymi/różowymi/fioletowymi/turkusowymi oprawkami i czarnymi szkłami Z filtrami koniecznie, nie bazarkowe.
16. Strój kąpielowy, stanik usztywniany, najlepiej push up 75 C dół M-ka, raczej jednolite : czarny, turkus, fuksja, cytrynka, złoty, srebrny, chabrowy. Ewentualnie inne można proponować
17. Patrolówki, tirówki, ewentualnie taki kapelusiki stylizywoane na męskie... najlepiej czarne, turkusowe...
18. skarpetki ! nowe, ciągle je gubię , nigdy ich nie za dużo takie na 38. Najlepiej kolorowe albo czarne.
19. majteczki, różne fasony tylko nowe - M
20. staniki, raczej push-up, usztywniane 75 C - tylko nowe.
21. Szlafroczek najlepiej taki misiowaty z kapturem do kolan, najlepiej nowy albo niewiele używany.
22. Czarne/szare jeansy, nogawki proste, rozmiar 40
23. Kolczyki koła, pierscionki od rozmiaru 11 do 14 - najlepiej obrączki albo wysadzane cyrkoniami, proste bransoletki - na nogę również, łańcuszki, obroża cała z cyrkonii ...
24. Gorset 75 c np czerwony
25. Nowe kulki do sztangi tongue, ew z sztanga 1.0-1.2, nowe labrety typu madonna, ew nowe kulki same też.
26. Plecak - np jansport, nike
27. Czarny/śliwkowy/butelkowo zielony nietoperz S/M
28. Sukienka dzinsowa - najlepiej czarna, albo typu baby doll, odcinana pod biustem 38/40
29. Nowe gumki, opaski do włosów - nachętniej z kokardką czarna, fuksja, turkusowa, błękitna, fioletowa ( jakby była z połyskujacego materiału to już w ogóle super ) ale takie całkiem proste również
Najpotrzebniejsze oznaczone tym kolorem
Proszę nie oferować mi rzeczy bazarkowych czy zniszczonych.
Pozdrawiam!
Czas edycji: 2008-05-10 o 23:21
|