![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wiosenny Bootic MoonBootici ;-)
Wyjechałam zagranicę i wątek zawieszony do odwołania
![]() Witam w moim nowym wiosennym wątku i zapraszam do wymiany ![]() Stary wątek nieaktualny ale rzeczy z niego jak najbardziej ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247541 Przepraszam za jakość zdjęć ale były robione telefonem, kolory często nie odpowiadają rzeczywistości. Niektóre rzeczy zdecydowałam się wystawić na innych serwisach,( przepraszam jeśli będą znikać ![]() Mam taką jedną prośbę - jeżeli rezygnujesz z wymiany, lub z ciuszku którym byłaś zainteresowana bardzo proszę mnie o tym poinformuj ! Rzeczy wysyłam poleconym bądz paczką ekonomiczną. Priorytet do uzgodnienia. Przeważnie paczki wysyłam 1-2 w tygodniu, niestety częściej nie mam możliwości. Osoby mające poniżej 8 przekupek wysyłają pierwsze ! I nie przywiduję żadnych odstępstw odnośnie tego punktu. Dokładki : 11.05 - post 12 Noszę rozmiar góra S/M, dół M/L, rozmiar buta to 38/39. Wzrost 170. Wymieniam się tylko na rzeczy markowe a to z powodu mojego niezadowolenia z jakości rzeczy bazarkowych ![]() Szukam w zamian rzeczy głównie w stylu oldschool, electro ... Najbardziej lubię kolory kanarkowe ![]() *szmijzerka *kombinezon z krótkimi spodenkami - najlepiej czarny albo szary *spodenki dresowe 3/4, najlepiej czarne, chetnie adidas. *srebrne/czarne trampki ( nad innymi kolorami pomyślę ) Najlepiej conversa. *cienkie szaliczki - turkus/fuksja/żółty *torebki - różne wielkości, chętnie sportowe i takie pikowane ![]() *japonki *różowe/srebrne/czarne balerinki *nietoperze *tuniki/longi *oldschoolowe bluzy *jeansy szare/czarne -proste nogawki *polówki *t-shirty z obrazkami albo ciekawymi napisami w stylu zary bershki *bojówki 3/4 najlepiej czarne *patrolówki/tirówki *saszki *peep toe albo inne szpilki *duża srebrna albo złota bizuteria, duże pierścionki z cyrkoniami 11-15 *perfumy *kosmetyki - tusze czarne/sliwkowe, róż różowy i brzoskwiowy, rozne pudry, błyszczyki, balsamy, seria fioletowa z dziecięcego johnsona, kosmetyki dla dzieci ogolnie *kadzidełka, pachnące świeczki Pozdrowienia ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-29 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosenny Bootic MoonBootici ;-)
Kurtka Only
Rozmiar : S Stan : niemal idealny Wady : brak Bluza Puma Rozmiar : S Stan : bardzo dobry Wady : metka w złym stanie, lekko odpryśnięta farba na suwaku Spódniczka Renisciamento ( biodrówka ) nie ma dizzey Rozmiar : S/M Stan : bardzo dobry + Wady : brak
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-25 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Bikini Camieu
Rozmiar : 36-38-40 Stan : nowy Wady : brak / w rzeczywistości kolor to fuksja ! wymienione z Jeanette Biustonosz Primark (Atmosphere) Rozmiar : 75 c Stan : nowy Wady : od wewnętrznej strony jest lekko zmechacony od leżenia w szufladzie Perfumy *Roccobarocco 35-40 ml wymienione z Jeanette *Adidas Floral Dream - pierwotnie 30 ml leci do Justysi : ) *Treselle - pierwotnie 50 ml wymienione z Cashmere *Avon mgiełka wiśniowa *Avon Sake i ryż balsam z drobinkami Paletka cieni MarkWins EyeInstytute niektore kolory tylko przetestowane inne nietknięte INNE KOSMETYKI KTÓRYCH NIE MA NA ZDJĘCIACH : Lancome 3 w 1 czyli szminka, brązer i cien ukryty w jednej grubej kredce ![]() ![]() Astor konturówki, sprawdzony tylko kolor : czerwona, beżowa Bielenda Sexy Look serum wygladzające do okolic ust nowe 15 ml Soraya miod i mleko krem, zafoliowany Dove Summer Glow krem samopolający do buzi uzyty ok 5 razy leci do Justysi : ) Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem do włosów jasnych. Fructis 400 ml zostalo ok 2/3 opakowania Oriflame kokosowa odżywka do włosów. Nivea olejek avocado do skóry bardzo suchej, jest ponad połowa butelki Nivea Happy Time ,żel pod prysznic , nowy Freeman odzywka do wlosów z limonką ok 150-200 ml Inglot beżowy lakier, jest kryjacy wyglada jak fluid ![]()
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-12 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wszystkie RI to styl destroyed, czyli fabryczne dziury, przetarcia.
River Island Rozmiar : 42 Stan : dobry + Wady : na dole z tyłu przetarte nogawki Wymiary : pas : 46, stan 22, nogawka 82 River Island Rozmiar : 40 Stan : bardzo dobry - Wady : lekko z tyłu na dole przytarte nogawki Uwagi : Z tyłu na spodenkach również jest wiele błyskotek, dla chętnych fotki. River Island Rozmiar : 40 Stan : bardzo dobry Wady : brak wymiary : pas 44, stan 21, nogawka 78 River Island Rozmiar : 38 Stan : bardzo dobry Wady : brak uwagi : materiał to sztruks Rybaczki Troll Rozmiar : s Stan : bardzo dobry Wady : brak Hera Rozmiar : 36/38 Stan : niemal idealny Wady : brak Wymiary : od pachy do pachy 39 cm, długość 83 cm, ma podszewkę. Uwagi : sukienka kosztowała ok 600 zł więc będę baaardzo wybredna, jedynie za rzeczy o podobnej wartości lub kilka.
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-13 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Atmosphere
Rozmiar : 38/40 Stan : bdb - Wady : brakuje kilka cekinów, czego właściwie nie widać Sawara Rozmiar : M Stan : bardzo dobry Wady : brak Terranova Rozmiar : S Stan : niemal idealny Wady : brak uwagi : w rzeczywstości kanarkowo zolta Butik Rozmiar : S/M Stan : bardzo dobry Wady : brak C&A Rozmiar : m Stan : bdb Wady : - / brak metek Atmosphere Rozmiar : 36/38 Stan : dobry + Wady : materiał zaczyna się lekko kulkować, można zgolić
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-11 o 02:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Escada
Stan : bardzo dobry Wady : brak Okulary 400 Stan : nowe Wady : brak Mała torebeczka Stan : nowa Wady : brak Acessories Stan : dostateczny Wady : farbka poschodziła z torby w niektorych miejscach, są ryski Opaski TopShop i Sephora Stan : nowe Wady : brak Emu Rozmiar: 39 Stan: bardzo dobry wady: brak nie ma Dizzey
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-25 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Welurowa retro torebeczka
Stan : nowa Wady : brak Promod Stan : dobry Wady : podszewka w środku jest w złym stanie Promod Rozmiar : 40 Stan : bardzo dobry Wady : brak Promod Rozmiar : 40/42 Stan : bardzo dobry Wady : brak AE Women Rozmiar : L Stan : bardzo dobry Wady : brak C&A Rozmiar : M ( ma gumkę ) Stan : bardzo dobry - Wady : zauważyłam małe zaciągniecia w jednym miejscu - niewidoczne przy noszeniu, bez metek
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-11 o 02:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Kookai
Rozmiar : 36/38 Stan : bardzo dobry Wady : brak Gucci Jeans Stan : bardzo dobry Wady : nie wiem czy to wada ale dorobiłam jedną dziurkę ![]() River Island Rozmiar : 40 Stan : bardzo dobry - Wady : kilka małych rysek Kangol i Frodo Stan : bardzo dobry Wady : brak New Look Rozmiar : 36/38 Stan : bardzo dobry Wady : brak Reserved Rozmiar : M Stan : bardzo dobry Wady : niektóre cekinki się pozaginały ale są przezroczyste i nie widać
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-10 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zara
Rozmiar : 38 Stan : b.dobry Wady : brak New Street Rozmiar : 38 Stan : nowa Wady : brak Reserved Rozmiar : M Stan : b.dobry Wady : brak Next Stan : dobry + Wady : ma kilka rysek Troll leci do Kicia Wampirzyca Rozmiar : S Stan : bardzo dobry Wady : brak Atlantic Rozmiar : S Stan : nowy Wady : brak
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-25 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
H&M wymienione z Magdoosinką
Rozmiar : 39/40 Stan : bardzo dobry - Wady : ma kilka rysek House Rozmiar : M/L Stan : bardzo dobry Wady : brak Cubus Rozmiar : M/L Stan : bardzo dobry - Wady : jest mala dziurka na dole którą zaszyłam, od sklepowego klipsa rezerwacja Vero Moda Rozmiar : 95 Stan : bardzo dobry + Wady : brak Reserved Stan : bardzo dobry Wady : brak Intimissimi - bez pleców/ nietoperzowata Rozmiar : S/M/L Stan : nowa Wady : brak
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-23 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Big Star wymienione z Jeanette
Rozmiar : M Stan : bardzo dobry Wady : brak Słodka bluzeczka Rozmiar : M/L Stan : bardzo dobry - Wady : nie ma Zara Rozmiar : M Stan : dobry + Wady : z jednej strony ma troche przejaśniony kolor - widoczny przy przyjzeniu się United Colour Of Beneton Rozmiar : M/L Stan : bardzo dobry Wady : brak C&A Rozmiar : M Stan : b.dobry Wady : nie ma metki Angie Rozmiar : S Stan : b.dobry Wady : brak
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-12 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Miss Free
Rozmiar : S Stan : niemal idealny Wady : - Zara leci do dizzey Rozmiar : xs/s Stan : nowy Wady : brak / nie ma metki Playboy - biała skóra, oplata się go dwa razy Rozmiar : S i M Stan : nowy Wady : - C&A Rozmiar : M/L Stan : niemal idealny Wady : brak metek C&A Rozmiar : M/L Stan : niemal idealny Wady : brak metek C&A Rozmiar : M/L Stan : dobry+ Wady : brak niektórych koralików, można doszyć.
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-25 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie ta spodniczka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1210452023 Moge prosic dokładniejsze wymiary..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1210452023 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1210452023
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
pasek....pasek....pasek.. ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie jeansy i bluzeczka:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1210456111 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1210452929 Znajdziesz coś u mnie za nie? Odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dostałam, jest ok.
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Jaki rozmiar miseczki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1210452437 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Cóż za bluzę nadal szukam czegoś co mnie powali na kolana. Z portfelem jest tego typu problem, że to koleżanki i bardzo ciężko mi się z nią dogadać co ona za niego chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Perfumy
*Roccobarocco 35-40 ml *Adidas Floral Dream - pierwotnie 30 ml *Treselle - pierwotnie 50 ml *Avon mgiełka wiśniowa *Avon Sake i ryż balsam z drobinkami Paletka cieni MarkWins EyeInstytute niektore kolory tylko przetestowane inne nietknięte Bielenda Sexy Look serum wygladzające do okolic ust nowe 15 ml Soraya miod i mleko krem, zafoliowany Dove Summer Glow krem samopolający do buzi uzyty ok 5 razy Fructis 400 ml zostalo ok 2/3 opakowania Oriflame kokosowa odżywka do włosów. Nivea olejek avocado do skóry bardzo suchej, jest ponad połowa butelki Nivea Happy Time ,żel pod prysznic , nowy Freeman odzywka do wlosów z limonką ok 150-200 ml http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1210452023 odp u mnie ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
bede miec ale po maturach czyli po 16.05
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.