2017-03-12, 13:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
Napisane przez emceka
Ja też nie mam jeszcze nic i zaczyna mi się robić głupio! [emoji14]
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi z tymi plamieniami, koleżanka pojechała i skończyło się tylko na strachu
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
Lepiej sprawdzić, niż żałować, że się nie zareagowało. Ciesze się, że wszystko u niej ok.
Cytat:
Napisane przez judis
ale super 
też się pochwalę bo chyba w końcu jest czym 
|
Super!
Cytat:
Napisane przez diablica80
Ja jeszcze nic nie kupiłam. Czekam na połówkowe - jakoś taką granicę sobie wyznaczyłam [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------
Mój młodszy 😍
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
Jak Fajniutki!
Cytat:
Napisane przez emdzik
Jeśli chodzi o HM to polecam aplikacje. Często jakieś promocje że np 15% taniej + darmowa dostawa. Ciuszki często jakieś w promocji. Wiadomo najwięcej przecen na koniec sezonu jak w każdym sklepie ale i bez tego co chwilę coś jest w promocji.
Oprócz tego na aplikacji można zabierać punkty i później też je wymieniać na jakieś przeceny (zależy co tam akurat dają).
|
Mi pani przy kasie powiedziała, żebym z aplikacji jej pokazała kod i dzięki temu kupiłam dwie pary spodni ciazowych z rabatem 70zl 😀
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa
My tez dzisiaj zakupowo. melduje że w Rossku ciążowe topy, legginsy i gacie w jakichś śmiesznych cenach (topy po 17,99) wzięłabym ale Tz patrzył na mnie wilkiem bo poszaleliśmy troche dzisiaj, pójdę w tygodniu i sobie kupie  Szumis jest tez w promocji po 99,99. A w lidlu sa takie spodnie do jogi z szerokim pasem, takie aladynki z jerseyu myśle ze beda dobre i wygodne do takiego latania na codzien z brzuchem, dam znać jak wyglądają jak przyjadę do domu i zmierzę  Szukałam takich wlasnie ciążowych ale wszędzie cent kosmiczne. A te Lidlowe 29,99
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Ja byłam dzisiaj w Rossmanie i szumisie były ale już nic nie zostało z ciazowych rzeczy [emoji3]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez a_nn_a_
Czas edycji: 2017-03-12 o 13:18
|
|
|