2008-04-15, 15:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
Eyna- ładne zdjecia, kolor ścian i motyw- a co do wieku- nadal daję Ci więcej 
|
Ja też
Cytat:
Napisane przez nicki86
Witajcie dziewczyny, Wy macie sny o długich włosach, a mi się dzisiaj śniło, że przeciągnełam po nich ręką i zostało mi w niej sporo włosów... więc zrobiłam to kolejny raz i jeszcze więcej mi wypadło... to był koszmar. Co prawda nie wierze w przepowiednie snów zwlaszcza takich gdy dotycza moich obsesji, ale sprawdziłam co znaczy... a tam pisze "wpytadające włosy - zgryzota"...
Może cos w tym jest, bo dopadł mnie wieczorny dół.
Jej śliczne macie włoski... śliczne av 
Wy tu tak o wieku... a moge się zapytać ile mi byście obiektywnie dały spotykając na ulicy??  pytam... bo w te wakacje znajomy zabił mnie jednym tekstem i do dzis sie jeszcze nie pozbierałam 
|
Ale Ty ładna jestes Ja bym Ci dała jakieś 21-22lat
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
Ja mam Samsunga, chłopak miał iRivera T#) i był baaaardzo zadowolony Ciężkie życie bez mp3-słuchanie tych wszystkich ludzi narzekających, klnących i kichających po autobusach... no i dłużąca sie droga do domu
Podziwam odwagę Ale czego się nie robi dla pięknych, zdrowych włosów
Gratuluję Wam nowych butków. Ja dziś kupiłam i jestem w nich zakochana Trochę w stylu pin-up girl, wklejam zdjęcie i od razu mówię, że na nóżce prezentują się jeszcze ładniej
W ogóle, to miałam dziś jakaś chandrę, wszystko nie tak, wszystko źlee, fala krytycyzmu i czarnych wizji na przyszłość. Nie, niee, to nie był Dzień Paszteta Wstałam lewą nogą. Pomógł wieczorny prysznic z żelem Ziaji kokosowym (obłędnie pachnie ). Podrawiam sekciane siostry
|
Ladne buty
Cytat:
Napisane przez Narek
A ja dzisiaj skończyłam odwyk pokrzywowy  Właśnie kubeczek parzy się przede mną 
|
To smacznego, chociaż zapewne juz dawno ją wypiłaś
Sweet Głowa do góry Jutro bedzie nowy dzień
Smacznego Jolie
|
|
|