|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
|
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie marudz, ze jak chlop, bo ja mam teraz taka sama dlugosc i w przeciwienstwie do ciebie mam jeszcze resztki farby![]() hehe, tu jeszcze nie biadoli nad losem krotkowlosych, spokojnie
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
a hula_hula to juz do nas wogóle nie zaglada
![]() i szkoda ze odeszła virtual-reality
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włoski ładne i zdrowe- w sam raz by zacząć zapuszczanie- ani się obejrzysz a będziesz zamiatać nimi ulicę
|
|
|
#4056 |
|
Zadomowienie
|
Jula, radykalnie, ale tak samo ścięła mnie w lato mama, nie żałowałam.
Ja chyba się zetnę na łyso jeśli choroba nie minie. To będzie radykalne ![]() Grzywke mam suchą, idę po olejek rycynowy. Mi ostatnio śni się po nocach,że mam długie włosy Jakaś monotematyczna dziś jestem o_O |
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorotko, taki offtop jeszcze wracajac do twoich zdjec
jak pierwszy raz zobaczylam twojego avka to jak boga kocham, bylam pewna, ze to wycieta twoja twarz ze zdjecia slubnego!!
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi też szczena opadła jak sie dowiedzialam
![]() Myślalam że jesteś o wiele starsza, ale to komplementCytat:
Bardzo ładne no i przedewszystkim zdrowe wlosy![]() Co do wieńca to na 100% pewne Cytat:
A możesz mi powiedziec gdzie kupilas tego kallosa? W jakiejś drogeri?
|
||
|
|
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
dawno mnie tu nie było to sie przypominam
![]() truskawkowawiosna: fajne masz te włosy, odważna decyzja. też musze ściąć, ale jakos nie mam odwagi, bo w krótszych wyglądam okropnie .kiedys miałam krotkie to jak pokazuje komus zdjecie z tamtych czasów to wszyscy myslą, ze ja to nie ja tylko jakiś mój kuzyn |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropna jesteś
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tak, u mnie są dostępne (latte i placenta) w drogeriach Kamilla- właśnie jest promocja i litr kosztuje niecałe 17złociszy
|
|
#4063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4065 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
[mąż się postarał ]Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A nowa fryzurka bardzo fajna i te włosy.... superzadbane , nie ma się co martwić, włosy odrosną, zapewne bardzo, bardzo szybko, tymczasem myśl pozytywnie - i trzeba cieszyć się ze zmian |
||||
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz mi sie kiedyś snił podobny sen ale nie bede opowiadać bo uznacie mnie za całkowitą wariatke Cytat:
Najwyżej przepłace w hurtowni albo fryzjerskim
|
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
Truskawkowawiosna, ładna fryzurka i włosy błyszczące
Wklejam dwa zdjęcia, chociaż nie najlepszej jakości Pierwsze było krótki czas w awatarze, na drugim w tle nie najpiękniejszy kawałek malowidła naściennego z sypialni.. (Dodam, że kolory są przekłamane, to nie jest żaden róż tylko czerwień/wino )Za koszmary nie odpowiadam.
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem
ja po prostu mam dzisiaj wieczór śmiechu z wizażem![]() Eyna- ładne zdjecia, kolor ścian i motyw- a co do wieku- nadal daję Ci więcej
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie "Mega Płodne Sekciaczki Włosomaniaczki"
Mam do nadrobienia 4 strony ![]() Jutro też mnie cały dzień nie będzie, bo mam kilka załatwień, więc już będę miała nieźle do nadrabiania...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4070 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro rano nie powstrzymam sie, wyprostuje cale![]() Cytat:
siostra zwraca sie do mnie per Bob:haha: wspololkator jak mnie zobaczyl to sie skrecal ze smiechu ale wspolokatorka(ta od pieknych wlosow) powiedziala, ze wlosy wygladaja super, dopiero teraz widac jakie sa blyszczace i zdrowe, nie mogla przestac dotykac![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestes jeszcze mlodziutka, wierze, ze wyjdziesz z tego![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
moze faktycznie jestem krejzi, z takich wlosow http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6421496 obciac na krotko. zrobilam fotke po wyschnieciu, troche sie podniosly, blysk spotegowany przez flesha, ale stare wlosy nawet dzieki niemu tak nie blyszczaly Cytat:
wez to za komplement
|
||||||||
|
|
|
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny, Wy macie sny o długich włosach, a mi się dzisiaj śniło, że przeciągnełam po nich ręką i zostało mi w niej sporo włosów... więc zrobiłam to kolejny raz i jeszcze więcej mi wypadło... to był koszmar. Co prawda nie wierze w przepowiednie snów zwlaszcza takich gdy dotycza moich obsesji, ale sprawdziłam co znaczy... a tam pisze "wpytadające włosy - zgryzota"...
Może cos w tym jest, bo dopadł mnie wieczorny dół. Jej śliczne macie włoski... śliczne av ![]() Wy tu tak o wieku... a moge się zapytać ile mi byście obiektywnie dały spotykając na ulicy?? pytam... bo w te wakacje znajomy zabił mnie jednym tekstem i do dzis sie jeszcze nie pozbierałam![]() Finlorko mam do Ciebie romans czy nie dałoby sie jakoś tam zrobić, żebyś nagrała mi kilka filmów na płyty dvd (wiesz jakie filmy mam na mysli :P) i przysłała pocztą?? Mam problem ze ściaganiem a chetnie bym jeszcze coś obejrzała oczywiscie poniesione koszty bedą Ci zwrocone, np. wpłata piekniazkow na konto Jak możesz to odezwij sie na priv![]() Truskawkowawiosno... zgubiłam się?? skoro Ty masz taki boski złoty blond to kogo masz na av?? |
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
W Domu Pomocy Społecznej - jestem fizjoterapeutką
![]() Cytat:
![]() Włosy szybko odrosna, nawet się nie obejżysz jak beda długie Podziwiam za odwagę w obcieciu - moim tez by się przydało ostre ciecie ale nie mam odwagi - wole miec dłuższe i niestety podniszczone choć wątpliwa to ozdoba.Ale mam już serdecznie dośc krótkich włosów dlatego nie chcę ich obcinać. To dla mnie zbyt ekstremalne ![]() Ale dzisiaj dużo naskrobałyscie! wyglada na to ze tylko ja mam jakieś problemy z wizazem który co chwile mi sie zawiesza... po kilka razy piszę wiadomość... buuu...
|
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Tigresska ja tez mam takie problemy z wizażem... apoza tym zazdroszcze pracy, zawsze mi wydawało sie że to satysfakconujacy zawod, ale na pewno tez jest czasem ciezko, bo to w koncu praca z ludzmi a na roznych sie trafia... ale i tak zazdroszcze
|
|
|
|
|
#4074 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam Samsunga, chłopak miał iRivera T#) i był baaaardzo zadowolony Cytat:
Gratuluję Wam nowych butków. Ja dziś kupiłam i jestem w nich zakochana ![]() W ogóle, to miałam dziś jakaś chandrę, wszystko nie tak, wszystko źlee, fala krytycyzmu i czarnych wizji na przyszłość. Nie, niee, to nie był Dzień Paszteta Wstałam lewą nogą. Pomógł wieczorny prysznic z żelem Ziaji kokosowym (obłędnie pachnie ). Podrawiam sekciane siostry
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#4075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane....w przewie między zajęciami.
Ten projekt jakoś mi poszedł-dostałam 4 A katarek przechodzi.. powoli..powoli...Choć wciąż trochę pokasłuje i TŻ wysyła mnie do lekarza, bo to już za długo trwa?Dziś czuję się ..fatalnie Mam chyba kobiecą handrę. Obudziłam sie i.... prawie się nie popłakałam.. było mi tak jakoś smutno.... Wyskoczyło mi kilka niespodzianek na twarzy...Zaczęłam od kilku dni się na twarzy świecić... i cokolwiek się nie ubrałam wyglądałam na grubą ...I źle się wszystko na mnie okładało: bo albo za małe albo za obszerne A więc- krótko- HANDRA ![]() Ostatnio chyba w ogóle to przytyłam..Niby Wskaźnik BMI pokazuje że mam prawidłową wagę ale jakoś tak...nie bardzo się czuje... A... a do tego wszystkiego.... zgubiłam w weekend jeden z ulubionych błyszczyków i to calkiem dużo go było Mam nadzieję że to słoneczko mi humorek poprawi... Bo pogoda idealna na spacerek ![]() Cytat:
Dla nas jesteś nią nadal.. Za to dobrze jest dowiedzieć sie czegoś nowego o Tobie..Cytat:
Chłopcze A na poważnie..myślę że taka fryzura jest bardzo twarzowa. I nie jesteś crazy..każdy potrzebuje czasem zmian... Znam dziewczynę która miała "całe życie" długie włosy i w końcu obcięła na krótko i... dopiero po oobcięciu faceci zaczeli ustawiać sie do niej w kolejce
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądż razie robię to co lubię i nie wyobrażam sobie abym mogła robić cos innego A ludzie jak to ludzie - róznie to bywa, ale tak jest wszędzie. Zawsze trafi sie na kogoś mniej lub bardziej miłego, ludzie chorzy często są załamani, narzekają, mrudzą i mają do tego prawo. A ja czesto muszę bawić sie w psychologa i starać sie zmienić to nastawienie bo z optymizmem i zaangazowaniem rehabilitacja przynosi wieksze efekty. Ja to lubie i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to naprawde ciezka praca. nie tylko fizycznie. studentow fizjoterapii spotkam codziennie i czasem przy otwartej sali popatruje jak cwicza z pacjentami. do tego trzeba miec naprawde silna psychike i po prostu powolanie ja bym nie dala rady
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nicki, hm, 23? Max. 25 ![]() A ja dzisiaj skończyłam odwyk pokrzywowy
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweet- wszystko będzie sexy- wystarczy odrobina pozytywnego myślenia. Cheer up ![]() Ja tez za chwilę dobiorę się do pokrzywki- właśnie się parzy
|
|
|
#4080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym Ci dała jakieś 21-22latCytat:
![]() Cytat:
![]() Sweet Głowa do góry Jutro bedzie nowy dzień![]() Smacznego Jolie
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

i nie marudz, ze jak chlop, bo ja mam teraz taka sama dlugosc
i w przeciwienstwie do ciebie mam jeszcze resztki farby

[mąż się postarał ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, nie ma się co martwić, włosy odrosną, zapewne bardzo, bardzo szybko, tymczasem myśl pozytywnie - i trzeba cieszyć się ze zmian
Najwyżej przepłace w hurtowni albo fryzjerskim
ale jutro rano nie powstrzymam sie, wyprostuje cale