2008-04-15, 15:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Napisane przez katia0117
Dziewczyny chyba juz był poruszany tutaj ten temat,ale zapytam jeszcze raz czy podoba wam sie puszczanie balonów przed kościołem??o takie cuś 
|
Szczerze to jakoś mi nie pasuje, żeby pod Kościołem były takie baloniki. No nie wiem może jestem jakaś inna.
Cytat:
Napisane przez Agata R
dziewczyna z 23.08 kiedy roznosicie zaproszenia?? Bo wlasnie z TŻ mialam mala wymiane zdan... Ja bym chciala juz bo on moze wrocic do szpitala a czas ucieka... przeciez sama nie bede ich roznosic na 2 m-ce przed slubem... on broni sie rekami i nogami... dzisiaj mi powiedzial ze jak szedl do szpitala to bylo jeszcze 6 m-cy do slubu a teraz zostaly tylko 4 i sie troche przestraszyl...
|
Jak bym widziała swoją rozmowę . Ja już od miesiąca namawiam Filipa do rozwożenia zaproszeń, przecież są już prawie wszystkie wypisane, więc na co czekać? Dodatkowo ciągle wysłuchuje mojej mamuśki, która co telefon wypytuje ile już rozdaliśmy, ile nam zostało, dlaczego tak się ślimaczymy, przecież ciocia Mira wyjeżdża na dwa miechy do Niemiec, wujek Franio zniecierpliwiony zaczyna snuć domysły, że go może nie chcemy itp. .Wczoraj mieliśmy rozmowę i wyszło na to, że jak będzie miał teraz wolne od 28.04 zaczynamy działać.
Dziewczyny (z 23.08) zostało nam 4 miesiące i 8 dni
|