Panny Młode 2008 cz.II - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-15, 14:52   #841
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Chyba to cyrkonie, ja mam też kolczyki z cyrkoniami tyle, ze dłuzsze i chcę bransoletkę, ale boję się, ze pozaciąga mi sukienkę (one takie są)
O tak bransoletka z cyrkonii zaciąga sukienkę jak cholera.Ja mam własnie taką bransoletkę,kupiłam kiedys na studniówkę potem jeszcze raz ją miałam,ale niestety suknię mam z jednej strony zmecholoną

Dziewczyny chyba juz był poruszany tutaj ten temat,ale zapytam jeszcze raz czy podoba wam sie puszczanie balonów przed kościołem??o takie cuś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 000.jpg (80,5 KB, 34 załadowań)
Stary 2008-04-15, 14:53   #842
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

asiuk - miałam to samo 3 lata temu z komputerem! tez huknęło i poszedł dym z tyłu komputera! Okazało się, że spalił mi się ten wiatraczek z tyłu komputera... i ... pociągnął za sobą resztę rzeczy Niestety, ale u mnie ocalała tylko 1 kostka pamieci, reszta się zwędziła i trzeba było komputer nowy kupować,
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 14:54   #843
dzasta110
Wtajemniczenie

ja szukam pomalutku swojej biżuterii i chciałabym, żeby była z cyrkonii (taką jak ma m.a.r.t.a) tylko w innym kształcie, coś w literkę Y, czyli wisorek wpadający w dekold, kolczyki, no i choruję na bardzo szeroką bransoletkę zamiast rękawiczek...
tiffi myślisz, że będzie zaciągać sukienkę, czy to wiesz z jakiegoś przykładu

edit: katia weź mnie nie strasz, bo będę musiała coś innego wymysleć, a już myślałam, że chociaż pomysł będę miała z głowy...

pomysł z tymi balonami jest super, mi się podoba...

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 15:03   #844
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dziewczyna z 23.08 kiedy roznosicie zaproszenia?? Bo wlasnie z TŻ mialam mala wymiane zdan... Ja bym chciala juz bo on moze wrocic do szpitala a czas ucieka... przeciez sama nie bede ich roznosic na 2 m-ce przed slubem... on broni sie rekami i nogami... dzisiaj mi powiedzial ze jak szedl do szpitala to bylo jeszcze 6 m-cy do slubu a teraz zostaly tylko 4 i sie troche przestraszyl...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 15:10   #845
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dziewczyna z 23.08 kiedy roznosicie zaproszenia?? Bo wlasnie z TŻ mialam mala wymiane zdan... Ja bym chciala juz bo on moze wrocic do szpitala a czas ucieka... przeciez sama nie bede ich roznosic na 2 m-ce przed slubem... on broni sie rekami i nogami... dzisiaj mi powiedzial ze jak szedl do szpitala to bylo jeszcze 6 m-cy do slubu a teraz zostaly tylko 4 i sie troche przestraszyl...
my zaczniemy rozdawać zaproszenia od maja, bo rodzina TŻ przyjeżdża na długi weekend...

Stary 2008-04-15, 15:19   #846
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość

Dziewczyny chyba juz był poruszany tutaj ten temat,ale zapytam jeszcze raz czy podoba wam sie puszczanie balonów przed kościołem??o takie cuś
Szczerze to jakoś mi nie pasuje, żeby pod Kościołem były takie baloniki. No nie wiem może jestem jakaś inna.

Cytat:
Jak bym widziała swoją rozmowę . Ja już od miesiąca namawiam Filipa do rozwożenia zaproszeń, przecież są już prawie wszystkie wypisane, więc na co czekać? Dodatkowo ciągle wysłuchuje mojej mamuśki, która co telefon wypytuje ile już rozdaliśmy, ile nam zostało, dlaczego tak się ślimaczymy, przecież ciocia Mira wyjeżdża na dwa miechy do Niemiec, wujek Franio zniecierpliwiony zaczyna snuć domysły, że go może nie chcemy itp. .Wczoraj mieliśmy rozmowę i wyszło na to, że jak będzie miał teraz wolne od 28.04 zaczynamy działać.

Dziewczyny (z 23.08) zostało nam 4 miesiące i 8 dni
Stary 2008-04-15, 15:55   #847
katia0117
Zadomowienie

Już mi sie odwidziały te balony bo przypomniałam sobie,ze u mnie kościoł maly i pośród drzew,wiec kicha by była a przed salą też niet
jedyne co pozostaje mi puścić przed kościołem tudzież przed salą weselną to bąka z nerwów...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 16:27   #848
Natalia39
Raczkowanie

Ja będę miala złoty łańcuszek z łączonego złota, tak jak obrączki i malutkie złote kolczyki z cyrkoniami. Koniecznie uparlam się na tiarę no i kupiłam myślę, ze będzie pasować (od dziecka marzylam o tym na ślubie). Welon krótki za łopatki, suknia bez trenu. Tylko problem z kwiatam nie wiem coa będzie pasować chcialabym "spływający" ale nie za duży tylko nie chce przedobrzyc bo i tka już dużo tych "ozdóbek". Co wy na to?? A co do księży to ja naszczęście mam dobrze proboszcz mnie lubi i tylko się cieszy("NARESZCIE") . Nie pytalam jeszcze o cenę mam nadzieje że nie za dużo bo bodżet porządnie już nadszarpnięty a jeszcze tyle do kupienia (za obrączki nie zapłacone!). Ja sale przystroje tylko balonkami, jakiś napis za nami no i świeczki wystarczy. Zaczynam się denerwować, że z wszystkim nie zdąrzymy (koleżanka jest na chorobowym i pewnie nie wróci przez najbliższe 9 miesięcy izaczął sie za przeproszeniem -zapierdziel. Każdy weekend w pracy!!! A kiedy iść na kurs tańca, zrobić wreszcie kurs (proboszcz robi nam po znajomości bo wie, ze nie ma kiedy) Mam dość. No i jeszcze jakby było mała teściowa ma wszytsko gdzieć! Uffffffffffi
Natalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:41   #849
katathea
Raczkowanie

Cytat:
jedyne co pozostaje mi puścić przed kościołem tudzież przed salą weselną to bąka z nerwów...
racja!
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:42   #850
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
kwiaty sztuczne, niestety ale co tam...
a cena rzecywiście bardzo atrakcyjna, bo jak dzwoniłam do firm to cenę jaką krzykneli to ok 1500 zł a tego faceta znalazła moja ciocia, która mieszka koło niego, taki "normalny" pan, który sobie dorabia w ten sposób
No własnie ja tez znalazłam takeigo pana robi cały wystrój z kwiatmi sztucznymi (450zł.), ale ja chcę same materiałowe przystrojenie (sufit, stoły i za nami). Sama się postaram o żywe kwiaty

Cytat:
O tak bransoletka z cyrkonii zaciąga sukienkę jak cholera.Ja mam własnie taką bransoletkę,kupiłam kiedys na studniówkę potem jeszcze raz ją miałam,ale niestety suknię mam z jednej strony zmecholoną

Co do bransoletki to wiem, ze tak jest, bo sama miałam, ale jaką bransoletke do tego skoro mam kolczyki z cyrkoniami, bo sama nie wiem.

To puszczanie balonów całkiem ciekawe jest, ale one musza być napełnione helem, zeby ładnie wyfrunęły i trezba pomyśleć o transporcie, to duże pudło

Cytat:
ja szukam pomalutku swojej biżuterii i chciałabym, żeby była z cyrkonii (taką jak ma m.a.r.t.a) tylko w innym kształcie, coś w literkę Y, czyli wisorek wpadający w dekold, kolczyki, no i choruję na bardzo szeroką bransoletkę zamiast rękawiczek...
tiffi myślisz, że będzie zaciągać sukienkę, czy to wiesz z jakiegoś przykładu

edit: katia weź mnie nie strasz, bo będę musiała coś innego wymysleć, a już myślałam, że chociaż pomysł będę miała z głowy...

pomysł z tymi balonami jest super, mi się podoba...
Wiem, ze zaciągają sukienkę na 100% bo kiedyś miałam taką bransoletkę, dziisaj chciałam kupić kolejną i dotknęłam szalika, nie było dobrze co zrobić?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-15 o 19:31 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:03   #851
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Wiem, ze zaciągają sukienkę na 100% bo kiedyś miałam taką bransoletkę, dziisaj chciałam kupić kolejną i dotknęłam szalika, nie było dobrze co zrobić?
jasna cholera
no to dobrze, że jeszcze nie kupiłam ale co ja teraz wymyślę, jak przeglądam biżuterie to jakoś tylko te cyrkonie mi się w oczy "pchają"
musze gdzieś poszukać i się przekonać, to może wtedy mi się odwidzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 17:35   #852
Natalia39
Raczkowanie

Witam!
Mam pytanko jak dołączyć zdjęcie do wypowiedzi. Pomóżcie proszę
Natalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:41   #853
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
jasna cholera
no to dobrze, że jeszcze nie kupiłam ale co ja teraz wymyślę, jak przeglądam biżuterie to jakoś tylko te cyrkonie mi się w oczy "pchają"
To może poszukaj u jubilera jakiejś delikatnej srebrnej bransoletki z cyrkoniami? Wiem, że to nie jest tanie, ale też nie na jeden raz. Ja miałam taką złożoną z kwiatków. Nie zaciągała sukni, bo te "łapki" trzymające kamyki, mają zaokrąglone końcówki.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:49   #854
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natalia39 Pokaż wiadomość
Witam!
Jak odpowiadasz,to pod polem nowej wypowiedzi masz dodatkowe opcje i tam jest polecenia zarządzaj załącznikami,klikasz na to i otworzy Ci sie okienko,gdzie dodajesz zdjecia(przeglądaj,załadu j).jak juz wybierzesz zdjecie i zaladujesz to zamykasz to okienko i wysyłasz odpowiedź,klikając na wyslij odpowiedź ( to pod polem dodatkowych opcji).Ech nie jestem mistrzem tłumaczenia,jakby co to moze m.a.r.t.a. pomoże
Stary 2008-04-15, 17:52   #855
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
To może poszukaj u jubilera jakiejś delikatnej srebrnej bransoletki z cyrkoniami? Wiem, że to nie jest tanie, ale też nie na jeden raz. Ja miałam taką złożoną z kwiatków. Nie zaciągała sukni, bo te "łapki" trzymające kamyki, mają zaokrąglone końcówki.
i chyba tak zrobię, moja mama pracuje u jubilera, ale u niej nie ma na dzień dzisiejszy niczego co by mi się podobało, może jeszcze coś producenci przywiozą, ale z drugiej strony nie chcę czekać do ostatniej chwilii hmmm... muszę pomyśleć nad tym.

Cytat:
Witam!
kliknij odpowiedz i poniżej masz "zarządzaj załącznikami" kliknij i tam musisz dodać zdjęcie (w odpowiednim rozmiarze), załadować i to wszystko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 18:13   #856
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
jasna cholera
Ja już kilka przymierzałam i kazda tak robiła, a ja mam już kolczyki z cykoniami. echhh
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 18:21   #857
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
my zaczniemy rozdawać zaproszenia od maja, bo rodzina TŻ przyjeżdża na długi weekend...
My tez zaczynamy od maja rozdawac zaproszenia

A co będziecie mówić przy zaproszeniach?/ Macie moze jakies fajne wierszyki czy cos czy takie tradycyjne że w imieniu rodzicow i swoim zapraszacie na slub i wesele co odbedzie sie tu i tu o tej i o tej...

pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 18:28   #858
babeczka1985
Raczkowanie

m.a.r.t.a. bardzo szykowna bizuteria!!!!!!!!! mialam bardzo podobna na studiowke,wiec wiem, ze przepieknie sie prezentuje i bosko wychodzi na zdjeciach!!! aha no i fakt - bransoletka zniszczy Ci suknie
ps. ale burza byla

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 18:32   #859
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
ps. ale burza byla
burza?? pierwsza wiosenna?? a u nas słonko dopiero zaszło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 19:39   #860
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się uśmiałam

Cytat:
m.a.r.t.a. bardzo szykowna bizuteria!!!!!!!!! mialam bardzo podobna na studiowke,wiec wiem, ze przepieknie sie prezentuje i bosko wychodzi na zdjeciach!!!
Dziękuje

A co do burzy to było prawdziwe gradobicie, leciały z nieba kulki w wielkości draży , ulice zalane, w mojej bramie, nawet w windzie pełno wody. A jakie błyskawice, masakra. Dawno czegoś takiego nie widziałam.

Natalia39
mam nadzieje, że po radach kati0117 i dzasty110 poradzisz sobie z załącznikami .
Stary 2008-04-15, 21:08   #861
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

no tak-nie ma jak bak pod sala lub pod kosciolem...oj katia-szalona kobito.....a propo baka......ja z nerwow puszczam wiec co mam zrobic aby ich nie puszczac w dniu slubu bo na pewno bede zdenerwowana?????
mialam dzis taki dzien rozwalony..dopeiro teraz chwila na kochany wizaz
jesli chodzi o klotnie z TZ podczas przygottowan to mozecie mi go pozazdroscic-bo to on mnie goni:Ewelina zamowilas juz te zaproszenia?Ewelina umowilas sie do fryzjera?Ewelina tzreba zamowic orkiestre!!!Ewelina....Ew elina......bo ja len jestemto on przywraca mnie na ziemie bo ja lubie bujac w oblokach...ale sama tez duzo zalatwilam.....
ten ksiadz mi chodzi po glowie....tesciowa az sie milsza dla mne zrobila z tego wszytskiego..boje sie isc do niego w maju......ale co?no przeviez on tez czlowiek.....tylko z deka inny niz my....
dziewczynki bo Wy tak ladnie radzicie mi co i jak i ja mam jeszcze jedno pytankio?chodzi o krawat dla TZ....pamietacie ja suknia smietankowa on koszula w tym kolorze(po waszym doradzeniu)...a krawat a kamizellka???????co radzicie?????
a Wy to chyba spicie albo peletacie sie z TZ bo nikgo nie widze
dobra ide spac no bo spicie czy co?do jutra szalone przyszle mezatki
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 21:21   #862
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
no tak-nie ma jak bak pod sala lub pod kosciolem...oj katia-szalona kobito.....a propo baka......ja z nerwow puszczam wiec co mam zrobic aby ich nie puszczac w dniu slubu bo na pewno bede zdenerwowana?????
moze jakis korek
Stary 2008-04-15, 21:25   #863
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
moze jakis korek
korek dobre... jesteście dziewczyny niemożliwe

toverek, a jaki kolor ma garnitur??

Stary 2008-04-15, 21:50   #864
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Toverek Twój będzie miał krawat a nie czasem musznik?

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
Może by tak skombinować klamerki (do prania) na nos?
Stary 2008-04-15, 22:18   #865
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
to zasilacz pewnie... taki duzy wiatrak z tylu komputera jesli smierdzi z niego to na pewno zasilacz.
Czyli dokumenty beda cale i zdrowe.
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tez tak mialam, zeszlego lata. i potwierdzam ze wtedy to tez byl tylko zasilacz
Cytat:
kwiaty sztuczne, niestety ale co tam...
a cena rzecywiście bardzo atrakcyjna, bo jak dzwoniłam do firm to cenę jaką krzykneli to ok 1500 zł a tego faceta znalazła moja ciocia, która mieszka koło niego, taki "normalny" pan, który sobie dorabia w ten sposób
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
To może być zasilacz ale też nie musi. Mi ponad rok temu poszła płyta główna i pamietam, że też miałam jakiś dymek. Odpukać.
Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
asiuk - miałam to samo 3 lata temu z komputerem! tez huknęło i poszedł dym z tyłu komputera! Okazało się, że spalił mi się ten wiatraczek z tyłu komputera... i ... pociągnął za sobą resztę rzeczy Niestety, ale u mnie ocalała tylko 1 kostka pamieci, reszta się zwędziła i trzeba było komputer nowy kupować,
Faktycznie zasilacz Komputer już naprawiony, ale go jeszcze nie mam, jutro mi go TŻ przywiezie. Też już wymieniałam w nim płytę główną, dodawałam kość 1 GB - komputer ma 4 lata, więc jest dość stary, ale świetnie się sprawuje, nawet podczas pracy w Corelu

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
A co do Madlen, o tym samym pomyślałam... jakos niemiło to wyszło.
Myślę, że po prostu z dziewczynami z tamtego wątku jest bardziej zżyta, trudno mieć jej za złe.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny (z 23.08) zostało nam 4 miesiące i 8 dni
A mi od piątku 18. zostaje 6 miesięcy

Cytat:

Cytat:
ps. ale burza byla
W Gliwicach jedynie padało od popołudnia, nawet do Forum się przeszłam, kupić drugiej współlokatorce prezent na urodziny. Widziałam nawet fajne kolczyki w Galerii Centrum, ale niestety naszyjniki już mi się nie podobały za bardzo. Chciałam nawet zmierzyć, ale sprzedawczyni mnie drażniła, bo stała tuż obok i patrzyła, czy czegoś sobie nie biorę

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 22:26   #866
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość

A co do Madlen, o tym samym pomyślałam... jakos niemiło to wyszło.
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Myślę, że po prostu z dziewczynami z tamtego wątku jest bardziej zżyta, trudno mieć jej za złe.
Zgadzam się, z tamtym wątkiem jest bardziej zżyta. Ale z drugiej strony...

Cytat:
Napisane przez asiuk
A mi od piątku 18. zostaje 6 miesięcy
Suuuper .
Stary 2008-04-15, 22:46   #867
malutka_24
Wtajemniczenie

jeszczepanna
majkaAD78

witam w gronie ślubnych wizażanek!!!
My jutro idziemy do proboszcza omówić sprawy ze ślubem i naukami
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 07:01   #868
kina2807
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny, ale jestescie szalone , baki przed kosciolem i klamerki na nos, hehe, moze tak by te klamerki juz przy wreczaniu zaproszen rozdawac

u mnie dzis pogoda tez kiepska, pada i pada

zycze Wam milego dzionka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 07:28   #869
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
A ja chyba będę miała tylko kolczyki. Raczej nie zakładam nic na szyję, bo zwyczajnie dostaję uczulenia i po jakimś czasie pojawiają mi się czerwone plamy.
Myślicie, że do sukienki bez ramion, ale dość zdobionej można mieć tylko "pokaźne " kolczyki?
Poza tym suknia jest ecru, ale nie takie typowe, więc pewnie kolce muszą być złote lub też w kolorze złota.

Cytat:
przeciez sama nie bede ich roznosic na 2 m-ce przed slubem...
A my zaproszenia roznosimy sami. To znaczy do znajomych i niewielkiej części rodziny się wybierzemy a do reszty roznosimy sami. Szkoda nam czasu
Codziennie mamy jakieś zajęcia, oprócz tego pracujemy. Wolny czas wolimy spędzić razem ale w inny sposób niż roznosząc zaproszenia. To akurat chcemy załatwić jak najszybciej. Szczególnie, że do "obejsćia" mielibyśmy w większości rodzinę TŻ-a bo moja w większości z innych części kraju, więc zaproszenia wysyłam.

Cytat:
No i jeszcze jakby było mała teściowa ma wszytsko gdzieć! Uffffffffffi
Teściowa - standardowy problem Nie przejmuj się.

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
My tez zaczynamy od maja rozdawac zaproszenia

A co będziecie mówić przy zaproszeniach?/ Macie moze jakies fajne wierszyki czy cos czy takie tradycyjne że w imieniu rodzicow i swoim zapraszacie na slub i wesele co odbedzie sie tu i tu o tej i o tej...
Chyba normalnie: zapraszamy na nasz slub i wesele itd, bez żadnych wierszyków.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 07:36   #870
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
A ja chyba będę miała tylko kolczyki. Raczej nie zakładam nic na szyję, bo zwyczajnie dostaję uczulenia i po jakimś czasie pojawiają mi się czerwone plamy.
Myślicie, że do sukienki bez ramion, ale dość zdobionej można mieć tylko "pokaźne " kolczyki?
Poza tym suknia jest ecru, ale nie takie typowe, więc pewnie kolce muszą być złote lub też w kolorze złota.
mysle, ze bedzie ok, lepiej delikatnie dobrac dodatek, niz przesadzic

a ja jeszcze nie wiem jaka bizuterie wybrac, dziewczyny co byscie mi doradzily, welon chce obszyty hiszpanska koronka, taki do pupy, a jaka w takim razie bizuteria?

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2008-05-26 o 12:21
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości