Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-06, 11:45   #3670
paula.cw
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Cytat:
Napisane przez ewelinka2311 Pokaż wiadomość
Ja sobie nie wyobrażam porównywać swojej wagi do norm, bo już powinnam z 10 przytyć a mam +6 i lekarz mówi ze idealnie.

Znalazłam jeszcze w piwnicy pudełko z zabawkami. Te plastikowe wyparze i będzie ok a reszta do pralki. Jak się zniszczą nie będzie mi szkoda[emoji14]gryzaki wywaliłam od razu i kilka takich super drewnianych ale strasznie pogryione były Załącznik 7007166

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja też sobie nie wyobrażam porównywać do norm ale odchylenie mam w drugą stronę [emoji14]
Jest 13 kg na plusie (no dobra 13.6) a powinnam się zmieścić w 15-16. Szanse że przytyje jeszcze tylko 3 kg??? Jakieś są ale watpie[emoji14]ale nogi sobie nie odrabie żeby się zmieścić w limicie. Tym bardziej że nie wiem jakie są normy dla kobiet w ciąży bez jednej nogi 😂😂😂

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Ja bym poszła prywatnie do lekarza z takimi wynikami. Bo są ewidentnie wysokie. Dżinsy można nowe kupić to i do lekarza się uzbiera. Zdrowie jest ważne chociaż rozumiem że boli po kieszeni. No ale najpierw można ustawę wydrukować- przecież nie zaszkodzi wypróbować

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora