2017-04-07, 08:44
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Dzień dobry 😙
Mimo, że pogoda nie rozpieszcza ja wracam chyba do żywych nie chce zapeszać ale obudzilam się tylko 2 razy w nocy. Mam dziś w planach zrobić pranie malutkiej które zostawiłam 'na później', chce wyskoczyć na jakieś zakupy obiadowe a później z mężem na shopping coby sobie humor poprawić ☺ Dwa całe dni przeleżałam w łóżku.. już mam serdecznie dość.
Gratuluję udanych wczorajszych wizyt 
Monia32 - Ojej gratuluję córeczki! Jest przepiękna Dziękuję za motywację, też muszę się ostro wziąć za przygotowanie torby do szpitala bo tak jak mówisz.. nie znamy dnia ani godziny ☺ wszystko może się zdarzyć.
Vikunia - Cudne te dresiaki 😍
Powodzenia na wizycie i daj znać jak już będzie po 
Mohnka - Jestem z Tobą! Jesteście bardzo dzielni i choćby nie wiem co się działo na pewno dacie radę! Bo kto jak nie Wy! 😙
Melka - Nooo w końcu się odezwałaś, cieszę się że wszystko w porządku ☺
No i wczoraj nie przyszedł przelew z zusu, ciekawe czy dziś przyjdzie hmm..
Anita - My kupiliśmy bebetto torino, za zestaw 2w1 zapłaciliśmy 1500zł plus dokupiliśmy fotelik maxi cosi cabriofix i adaptery ☺
Ojj szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się kochana! 
Efffpe - Mnie od trzech dni tak gazuje.. i co najgorsze nie jest to bezzapachowe 😂
Bunnybe - Ja się już wystroiłam na dżampreske urodzinową, czekam na pyszny tort i szampana 🎂🍹 Wszystkiego najlepszego!! Szybkiego i mało bolesnego porodu, dużo cierpliwości i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|