![]() |
#1771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Moniaa32 gratuluje córeczki, jest prześliczna ♥
![]() |
#1772 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To samo jeżeli chodzi o stelaż w hollandzie był biały, a w luce mam taki srebrno/szary ![]() ![]() Kupiłam cały komplet 3w1 razem z fotelikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Monia - a zauważyłaś, że brzuch opadł czy też nie? faktycznie... nie znamy dnia ani godziny
![]() Felliciti - super! ciekawe czy zaśniesz z emocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mohnka mi by sie przydal taki poradnik. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wam powiem, że podziwiam dziewczyny, które tak jak Mohnka leżą w szpitalu od tylu miesięcy. Ja bym już dawno oszalała serio ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() A torby do szpitala też nie spakowałam bo mamy mały remont i wszystko jest wszędzie, a w torbie, którą zamierzam zabrać do szpitala trzeba naprawić zamek więc jak tylko uda mi się ją wydobyć z szafy to ją zaniosę do naprawy i się spakuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😙
Mimo, że pogoda nie rozpieszcza ja wracam chyba do żywych ![]() Gratuluję udanych wczorajszych wizyt ![]() Monia32 - Ojej gratuluję córeczki! Jest przepiękna ![]() Vikunia - Cudne te dresiaki 😍 Powodzenia na wizycie i daj znać jak już będzie po ![]() Mohnka - Jestem z Tobą! ![]() Melka - Nooo w końcu się odezwałaś, cieszę się że wszystko w porządku ☺ No i wczoraj nie przyszedł przelew z zusu, ciekawe czy dziś przyjdzie hmm.. Anita - My kupiliśmy bebetto torino, za zestaw 2w1 zapłaciliśmy 1500zł plus dokupiliśmy fotelik maxi cosi cabriofix i adaptery ☺ Ojj szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się kochana! ![]() Efffpe - Mnie od trzech dni tak gazuje.. i co najgorsze nie jest to bezzapachowe 😂 Bunnybe - Ja się już wystroiłam na dżampreske urodzinową, czekam na pyszny tort i szampana 🎂🍹 Wszystkiego najlepszego!! Szybkiego i mało bolesnego porodu, dużo cierpliwości i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Magnificence - no właśnie ja oglądam swój brzuch i też nie sądzę, żebym była w stanie to poznać, ale poza tym nie wierzę właśnie, że ta teoria się sprawdza w 100%
![]() ![]() Monia - dzięki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Monia gratulacje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Glassball Czas edycji: 2017-04-07 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Rozeznanie
|
Bunnybe, wszystkiego najlepszego! Niech sie wszystko uklada po Twojej mysli
![]() Anita, wspolczuje szpitala. Ja jutro wizyta, dowiem sie ile mala wazy i czy te moje skurcze wplynely mocno na szyjke. Moje torby spakowane, ale ja to nie lubie na ostatnia chwile, a tez w poprzedniej ciazy przydaly sie wczesniej wiec nauczona doswiadczeniem czeksm gotowa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaSmerfuni Czas edycji: 2017-04-07 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bunnybe wszystkiego dobrego z okazji urodzin ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Bunny! Wszystkiego najlepszego i zeby nogi ani palce nie puchly, a Grzesiu wyszedl w terminie i szybciutko
![]() Ja juz po wizycie, teraz leze na ctg. Ostatnio mialan klikac jak maly sie ruszal, a teraz nic nie dostalam ![]() W 35+0wg om (wg usg 35+3 i ja sie tego trzymam, bo mniej wiecej wiem, kiedy byla owulacja i szczesliwy final ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1784 |
Zakorzenienie
|
Vikunia - rośnie nam Filippo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Zbieram tyłek i jadę do sklepu dokupić resztę rzeczy do torby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Bunnybe wszystkiego naj ![]() Anita oj to Ci się porobiło z tym gronkowcem ![]() ![]() Fellicity ale fajnie ze już w nowym domku ![]() Monika gratulacje córci ![]() ![]() Co ja tam jeszcze miałam ... zapomniałam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
Tez mi pobrali GBS, u nas to jest platne 17€, bo to nieobowiazkowe badanie, ale oczywiscie zrobilam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaki kochany psiak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
ski
|
wypije kawę i zbieram sie do ginekologa. Chyba zasne za kierownicą a jeszcze zakupy muszę zrobić dla naszych "cudownych" jutrzejszych gości o których Wam pisałam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Black ale masz akrobatykę w brzuszku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Zadomowienie
|
Weź i dla mnie kup
![]()
#1795 |
Rozeznanie
|
Magnificence a ile zaplacilas za 3w1 stacjonarnie?
Czyli w zasadzie wyglądem się sugerowalaś. Ja się zastanawiałam czy są jakieś różnice techniczne które mialyby wpływ na wartość użytkowania. Ogólnie czytałam że narzekają że bebetto mają wąskie gondole nie wiem jak się to ma w rzeczywistości i praktyce. A co do leżenia chyba żadna z nas sobie nie wyobraża bynajmniej gdyby zaszła taka potrzeba to zrobi wszystko dla malucha ☺ Fartuch haha ale opłacało się. Talusia udanych zakupów. Mi też Pani w sklepie mówiła że kolor ramy i spodu gondoli można dobrać. Mam rozwarcie na 1 palec. Dostałam oprócz antybiotyku magnez dozylnie i sterydy na płucka młodego. Za chwilę jeszcze ktg i usg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie życzenia, jesteście Kochane
![]() ![]() No i oczywiście zarządzam dziś dżamprezkę na wąteczku ![]() ![]() Mamy tu sekcję cukierniczą z ciachami i tortem, dział z koktajlami bez alko ale za to z palemkami, sekcję grill i fast food, dział z lodami i niezdrowymi przekąskami ![]() Enjoy it! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bunny wszystkiego najlepszego i dziekujemy za prezent, dziś nie idzie w boczki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Anita, zaciskaj nogi! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I dodaj, że nie będzie zgagi ![]() Cytat:
![]() |
#1800 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Mam na ten sam dzien termin ![]() Na szczęście jestem spakowana :? Cytat:
Typowe w ostatnim czasie :p Cytat:
Wlasnie tak.. Zawsze szalała jak zasypiałam i mnie budziła rano od wczoraj cisza... Cytat:
Rośnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.