2008-04-18, 13:03
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
Napisane przez SELKA*
A propos nocy poślubnej i co za tym idzie bielizny  Na wesele wkładacie pończochy czy rajstopy? Zastanawiam się nad tym juz od dłuższego czasu- za rajstopkami przemawia wygoda, w końcu trzeba przetańczyć cała noc, pończochy za to pięknie wyglądają... I co tu wybrać? Ja niestety nie mam doświadczenia w noszeniu pasa od pończoch, nie iwem jakbym się w im czuła...
|
Współczuje tesciowej, to co sie da wytrzymuj z czym sie da to walcz i nie daj sobie zepsuć slubu. Ja ide w samonośkach, mam z nimi dobre doswiadczenia. Nie chce w rajstopach jak do pierwszej komuni
Cytat:
Napisane przez negila
Pilnie poszukuję zespołu na moje wesele. Bardzo mi zależy żeby zespół był w pełnym składzie z perkusją, gitarami i damskim wokalem.
Wizażystki pomóżcie jeśli znacie lub słyszałyście o jakimś takim zespole piszcie!!! Wiele z was ma juz zarezerwowany termin i zespół, część już jest po swoim weselu bądź była gościem na czyimś. Wierzę że jesteście w stanie mi dobrze doradzić.
|
ja mam zespół irys http://www.irys.lub.pl/zespol_muzyczny_irys.html u mnie nie bedzie perkusji, ale słyszałam, ze współpracują z kimś z perkusja. Oni należa do agencji, którą prowadzi pan z zespołu Avis (www.avis.lub.pl) i w tej agencji też jest zespół czteroosobowy z perkusją. W tej agencji jest chyba z pieć zespołów wieć moze akurat...
|
|
|